South Park

1. meni su poslednje dve sezone neviđeno sranje..znači, samo pogledajte 8., 9. 10 i 11. serijal i uporedite sa 14.tm i 15.tim..ko da ih prave različiti ljudi..
    zašto amerikanci sve kvalitetno moraju da pretvore u komercijalno govno zbog svoje alavosti..?

2. Хипстер алерт...

3. Није лоша ова најновија епизода.

4. Znaci izasla je? Fino, fino.

5. fan sam south parka vishe od 11 godina, mislim da sam odgledala sve epizode (skoro da sam sigurna) neke maltene znam i napamet, volim ih zato shto su toliko realni, a sve to upakuju u smeshan sarkazam :) genijalci.

6. volim ih zato shto su toliko realni

To je sad diskutabilno koliko su realni, ali verovatno si mislila na to da sve rade bez dlake na jeziku. Imaš jednu definiciju koja je baš lepo objasnila ceo taj fenomen vezan za Saut park tj. kako oni mogu da prozivaju koga god hoće a bez nekih većih posledica. A da su idioti, to jesu! :D Kakvih bolesnih epizoda ima, ponekad su previše čak i za moj izvrnuti um. :) Baš ću da vidim da odgledam uskoro ovu novu epizodu, moguće da je dobra.

7. da i bez dlake na jeziku, al sam mislila i na to koliko su realni, naravno ne u svim epizodama, ali u nekim bash objasne sushtinu na najizopacheniji moguci nachin, klasichan primer je epizoda space cash. :D tu su pokazali da su vishe nego upuceni u psihlologiju i ekonomiju, npr. sve shto su se sprdali u vezi ljudskog shvatanja novca je nasha surova realnost Oo

8. Da, da, sećam se te epizode. :) Samo su im ove novije epizode nešto lošije... Mada ih i dalje gotivim, naravno. I nema potrebe da budu nešto mnogo upućeni ni u ekonomiju ni u psihologiju da bi skapirali koliko smo mi (čast izuzecima) i prosta i bića alava na pare itd.

9. Како се зове она епизода где силују Индијану Џоунса и који је то серијал? ;)

10. Parodija na Indianu 4.

11. Najbolja ikada je Scot Tenorman must die(ili Tenerman, nisam sigurna, kucam sa fona). Ali najbolja, Cartman kida do bola.Moja preporuka.

12. I nije nesto epizoda. Prosek.

13. Najbolja ikada je Scot Tenorman must die(ili Tenerman, nisam sigurna, kucam sa fona). Ali najbolja, Cartman kida do bola.Moja preporuka.

Uuuuuuu, da da da da! :D Neću da otkrivam o čemu se radi, ako ima nekoga ko nije gledao. Ali kako je ovo objasnilo!!1
    http://www.youtube.com/watch?v=MJSjxwrUKkM&feature=related

14. Dobra je ova za Skota, ali preporucujem i Make love not Warcraft i Le pettit tourette(sorry for spelling).

15. hahahahah ova zadnja dobra

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.