Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pobeda.
E, ja sam zapalio sa ovim bar 6 čoveka.
Pokšaću da napravim jedan poster o Radetu.
Džoni care!
Pišite sutra liturđiju, samo javite da ste napsiali, da ne kradem Dvajtu leba, ko prošli put, jer nisam video.
Silare, jbg, ne mogu. Ako kažem tebi ima posle svi da me napadaju.
Asocijacija na slagalici:
Bog
Mikrofon
Ražanj
Čokešina
Takmičar: Rade Lacković
Milka Canić: Priznaje se.
Rade Lacković je jednog dana sreo gospođu Milku Canić u autobusu. Ona mu reče: "Dobro veče!" A Rade odgovori: "Kad to tako lepo kažete, do kraja života nemojte ništa drugo govoriti, osim te dve reči!"
Nekoliko godina kasnije:
Plavka: Da pitamo našeg super vizora, Milku Canić, da li ovo možemo proznati?
Milka: Dobro veče!
http://vukajlija.com/var/products/posters/201108/238172/rasmor-gora.jpg?1314485326
Не контам на шта тачно мислиш, али нема везе. :Д
Раде може да уђе на симпозијум у Интерконтиненталу у исфлеканој треши и једе свињетину иако су на менију искључиво плодови мора. Раде не јебе протокол!
pa prošli put sam napisao liturđiju, a da nisam video da si ti prvi to uradio :)
od kako sam mod, ovo i fantazi su jedine teme na koje ulazim (osim onih tehničkih), jbg, kad jedino te teme i vrede. Napišem nešto i na narodnjacima i na sportskom kvizu al ne ide. Rade mi reko da to više nisu moje dužnosti :)
Ааа то, па било је више прича тај дан, што је одлично. Што више литурђија то боље, неће Раде замерити.
Реално, ово и јесте једна од најбољих тема на Вуки икада, ако не и најбоља.
Ova tema je motokultivator Vukajlije.
Super, znači, sutra još više liturđija. :)
mogu ja liturgiju da lupim sutra? nisam nikad do sad... trebali bi i sredom da uvedemo
RADE LACKOVIĆ JE SLAGAO U TRENUTKU ISTINE I POLIGRAF NIJE IMAO MUDA DA KAŽE DA JE RADE LAGAO!!!!11
naša misija je da širimo Radeizam među običnim narodom. Trudimo se. Uspevamo.
http://vukajlija.com/sinan-sakic/442735#comment_1392736
Rade Lacković je otkrio štampariju. Ali ju je poklonio Gutenbergu, da ne bi navukao na sebe tekstopisce... Želeo je da proživi mladost, a da počne da peva tek tamo negde krajem XX veka. Napravio je pravu stvar!
Rade se jednom zaneo kopajući. Kada se okrenuo provalio je da je iskopao kanjon i da je počela voda kroz njega da piči. Mi to danas zovemo kanjonom reke Tare.
Idem na rafting već dve godine! Uvek sam osećao neku ludu snagu te reke! Znao sam da je tu Rade morao da učestvuje! Hvala ti Rade što si ostavio onu stenu, da možemo da skačemo! Hvala ti! :radidvaestrbušnjaka-umorio se:
Sinan je skoro k'o Rade.
Ne nerviraj me brate! Radi 120 sklekova u 6 serija! Ajde! Pokaj se!
videćete svi vi Lackovići kad se Samhain vrati. Još mesec dana i Sinanov saradnik se vraća!
Filozofe decxko sta ce ti ovo treba u zivotu? za dzaba se zameras Radetu.
totalno nepromisljen potez
lolololo
ne znate vi Samhaina
kako je vreme odmicalo i tvoja vera je slabila! Čekaš nekog Samahaina, a ovamo si bio kvazi Radeista. Ustvari si PoSinanin! Pošto je Rade dobar, nadam se da će ti oprostiti, mada ovo je ozbiljan prkršaj!
Rade ima u planu gostovanje Nju Jorku, da uprilici otvaranje US Opena. Kako je zauzet obavezama i dobrotvornim koncertima u Njemackoj, poslao je svog zastupnika da vodi pregovore oko nastupa. Njeno ime je Irena, dolazak se najavljuje danima, a ona ce, prema informacijama, biti u ranim jutarnjim casovima, pa americkom vremenu. Ulice Nju Jorka su prazne, ljudi su kuci uz svoje male ekrane gdje prate tok dogadjaja, i nadaju se najboljem...
Poštujem ja Radeta, ali Sinan ne sme biti zanemarivan! Bez Sinana Radeta nema!