Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. Банују редом све проповједнике да нам забране вјеру. РАДЕ РЕАГУЈ И ТО БРЗО

2. I MOG SINA SU RAZAPELI PA RIŠĆANSTVO I DALJE ŽIVI
    ŽIV JE ROKI UMRO NIJE DOK JE RADA I RAKIJE

3. Tako su isto i apostolu Pavlu odsekli glavu... To je žrtva koju je brat Roki prineo u slavu Radeizma.

4. Раде Лацковић? Озбиљан билде.

5. Раде Лацковић? Озбиљан билде.

ne zajebavaj se sa tim stvarima neverniče...

6. Не зајебавам се, само дођох дискажем своје мишљење. Није ваљда забрањено? Уживајте.

7. o Božeeeee, ako ne voliš Rada, kako možeš osećati ljubav prema bilo čemu?

8. Volim ja Rada, ne voli ga Duvančina.

9. Buksna, tebi vutra ozbiljno udarila u glavu, skidaj se sa toga privati se rakije i pragnjadi!

10. ja sve mislim da se on šali...

11. Buksetino ti nemaš pojma magarčinonaduvana!

Legenda o ostrvu

Bilo jednom na ostrvu pacifijanskome.
    Domorodački narod bejaše gladan i nemaše hleba za jesti, vode za piti i rakije za masirati. Bivale su suše i nerodnost. Tada dođe Lackoviću Rade. Dođu Rade k'o da sinu sunce. Pa tad reče viteže od Klenja " Evo čov'če polinežanskije, evo šljive da se vazda pije". Tad se narod pokloniše Radu i 16 mu kurvetina dadu. Otok beše siromašan i nemaše ime, al se seti poglavica stari "nek se zove otok Rade Rade!". Tad se Lacko osmehnu i kaza " Ovo blago što sam vam donio, nije Rade saman nabavio. To je blago zaradio Bora, kad pevaše podno Zlatibora".
    Pa tad kaza crni poglavica " Nek se zove onda Bora Bora". I tako dobiše ime ostrvo u tihome okeanu di se razne kupaju gospode.

poslanica Nedeljka Bajića Baje

imghttp://www.dodaj.rs/f/Z/1m/2SMAmrA9/bora.png/img
    Grb ostrva Bora Bora

12. одличан РАД са нарацијом.

13. Čisto da podsetim na jedan veliki hit od gospodina iznad. I da čestitam Gospodu na ovom lepom širenju legendi o vođi našem...

http://www.youtube.com/watch?v=8vfj7uXR0X8

14. Uvek verni Bora! Slava mu! Roki, Pjer i Bora nas štite od zlih moderatora i nevernika.

15. Rade protiv nejebice

Čisto da se zna da je Rade žestoki protivnik nejebice. Ovu najtežu bolest leči mladim ljudima i penzionerima. Tako sam ja jednom prilikom noćio kod strica u Sremčici i nešto mi se opasno prijebalo. Nisam dugo kar'o i toliko sam bio očajan da sam od muke zapevao:

Stric jebe, kreveti škripaju.
    Strina stenje, i meni se penje

Tad se RL sažali na moje pičkopaćeništvo i stvori od bundeve krevet a čarobnim mikrofonom stvori neverovatnu prepičku koja me je jašila ko bika na rodeu. Međutim mađija je trajala do dvanajs sati kada je riba nestala i otišla u pravcu Bataševa, misim u pravcu suda. Iako su ovaj događaj opisala braća Žare i Goci, po ovoj priči su neka nemačka braća Grim napisali pripovetku. Čisto da se zna!

16. Онда рече БОРО виноградару: Ево три године како долазим и тражим рода на овој смокви, и не налазим. Посијећићу је! Зашто и земљу да слаби?
    А онда РАДЕ одговарајући рече му: БОРО, остави је и ове године док окопам око ње и метнем ђубриво. Па ће можда родити; ако ли не, посјећи ћеш је доцније.

А учаше у једној синагоги суботом. И гле, бјеше ондје жена која имађаше духа немоћи осамнаест година, и бјеше згрчена, и не могаше се никако усправити. А кад је видје РАДЕ, призва је и рече јој: Жено, ослобођена си од немоћи своје.

свакодневи живот РАДОВ. мемоари БОРИНИ. матица српска 1969.

17. U mom kraju kruži legenda kako se Rade na jednoj od svojih putešestvija obreo na daleom zapadu i desi mu se da prisustvuje jednoj od onih katoličkih priredbi. Onako čisto iz poštovanja. Domaćini čim su čuli koje im ime dolazi, donesu najveće orgulje u crkvu, da bi zadivili gospodina Lackovića. I tako se zaneše malo i bogme i zgrešiše. Rekoše kako naš presveti otac ne bi mogao nabiti tonalitet koliko su orgulje. Rade tada zavuče ruku u njedra, izvadi dvojnice i kako je krenuo da svira, plafon crkve od jačine zvuka se obrušavao, a svi nevernici ogluveli....
    Posle su mu donosili mnogo pragnjeine i vina, samo da im oprosti i tu Rade bio meka srca, otpeva im Čarobnu ženu i sluh im se povrati.
    I tako je na kraju te putešestvije ipak bio:
    http://www.youtube.com/watch?v=IQP6nMF2Osk&feature=related

18. Aman ljudi trgnite se malo, tema mreeee....

19. Nedajte se braco Radeisti. Nemojte drviti kurac neaktivnoscu na forumu. Nedajte da Radova tema zamre posle tacno 6 meseci zestoke borbe za Radeizam.

Zelim vam srecnu polu-godinu i ostale praznike!

Pre neki dan kada su nesretnici slavili novu godinu, ja sam sa njima pio jer sam slavio polu-godinu (od Radovog pojavljivanja). Napio sam se tada kao Pedja D'Boj na snimanju spota sa Nebrigom. Trazio sam da mi puste DA IMA LJUBAVI, a oni su odbili to. Odlucio sam se na osvetu.. Namerno sam povratio sve iz zeludca sto sam pojeo od doceka 2004. godine i razbio flasu viskija od gelender. Nek se zna da ne moz' to tako!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.