Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. хујо смрад беше то лепо разврстао. ваљало би то пронаћи

2. Имамо времена да добро одрадимо посао. Раде је са нама и јак је у нама, лагано је то :)))

3. Rade je jak, i od sada na tweetu...
    dakle: sad ću Devetare da odaberem nešto od tog...nađite i to Hujino, sećam se tog...
    nego, koju profilnu da stavim?

4. Радетовци, сте прочитали моје муке са ходочашћа? Прочитајте да знате чега да се чувате, на прошлој страни је.

5. Rade nema članak na Vikipediji, to je poveći propust. Neka se neko lati posla, pola ćirilicom pola latinicom, a?

6. Rade nema članak na Vikipediji, to je poveći propust. Neka se neko lati posla, pola ćirilicom pola latinicom, a?

Mogo bi i ja to, ili ko god...ali ja bi to mogo sutra...sad uljudujem ovaj profil...širite ljudi :)

Devetare, može prva...samo da se iseče...

7. Ja glasam za ovu u sevidž majci, nekako ima božanski izgled. Tj. ima ga čak i više od ostalih

8. Devetare, može prva...samo da se iseče...

НЕК СЕ ВИДЕ ОБОЖАВАОЦИ !!!

9. Rade nema članak na Vikipediji, to je poveći propust. Neka se neko lati posla, pola ćirilicom pola latinicom, a?

Imao, obrisali, može jedino neki u skladu sa zapadnim normama gde se Rade ne veliča...

10. Rade Lacković
    @radelackovic - радебоготац

Pre svega gospodin čovek.

Everywhere - неку буде свуда око вас, свеприсутан :)

11. И некако дајте до знања да је то овај раде са вуке и да је ово оригинал да не буде исто са пантелом :)

12. Kako se Radetova popularnost i slava širi, onoj kurobeštiji Ceci se i ne isplati da izlazi na slobodu, neće biti tezge za nju. Zapravo pored Rada jedino je siguran Bora Drljača, jer su veliki pajtaši i jarani!

13. Kako se Radetova popularnost i slava širi, onoj kurobeštiji Ceci se i ne isplati da izlazi na slobodu, neće biti tezge za nju. Zapravo pored Rada jedino je siguran Bora Drljača, jer su veliki pajtaši i jarani!

Можда и баја мали книнџа али можда.

14. Da Baja je u redu, a poznato je da je od rišćanske krvi kao i Rade Bogotac. Znao sam da sam nekog zaboravio. I da, Rade Lacković zna gde će na prelo!

15. ДРУГИ ПОВРАТАК РАДОВ БЛАГОСТАЊЕ

16. I da umalo da zaboravim. Rade Lacković je naterao Sretena da ne potpiše svoj post!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.