FK Partizan

1. Od danas si igrac Partizana. Reme i Dzoni dogovorili i potpisali, ti se vise nista ne pitas, tvoje je da cutis i da igras".

Dule Vujošević bi od njega napravio dobrog igrača za mesec dana lololo

DAJTE NAM TROMZO DA IH POKIDAMO KO PIČKE!!!!!!!

2. Potencijalni protivnici:

01. Nome Kalju (Estonija)
    02. Tun (Švajcarska)
    03. Pašing (Austrija)
    04. Dinamo Tbilsi (Gruzija)
    05. Astra Đurđu (Rumunija)
    06. Slovan Liberec (Češka)

Meni se sviđaju ovi Nome Kalu i Dinamo Tbilsi, mada jači smo daleko od svake ekipe iz ove grupe.

3. Sad sam hteo da napisem potencijalne protivnike,al Dzoni preduhitrio.

Odlicni bi bili Pasing, Nome Kalju ili Slovan. Njih mozemo sa duplim pobedama.
    Ovi ostali su za nijansu bolji,al ne bi smeli bilo cega da se plasimo.
    Jedino Rumuni mogu biti nezgodni.

Al sve u svemu, ako nikog od ovih ne izbacimo onda stvarno ne zasluzujemo ni da imamo 0 bodova u grupi LE.

4. Ja mislim da smo bolji od ovih ekipa i da nema problema sa prolaskom. Žao mi Voše koja osim Šerifa, nema protivnika kog može da prođe.

5. uz dosta srece mozda i sent etjen.

6. Dinamo Tbilisi i Rubin, garant.

7. Dinamo Tbilisi i Rubin, garant.

Misliš ono, da se ne putuje puno :)

8. Најбоље да извучемо те Аустријанце и Естонце. Против осталих смо аутсајдери реално. Са друге стране, верујем да би сви ти потенцијални противници најволели да извуку нас.

9. Ne znam. Mislim da nismo autsajderi nikako protiv bilo koje od ovih ekipa. Svakako da bih voleo Tbilsi ili Estonce jer su lakši protivnici, ali smešno je govoriti da je Tun favorit protiv nas, jer ma koliko mi bili slabi ove godine, Tun svakako nije jači, jer oni ne mogu da budu slabiji ove godine kada su od kada postoje slabi. Astra Đurđu neću ni da spominjem. Dupla pobeda protiv njih.

10. Ja mislim da bi protiv Tunjevine mozda i najlakse prosli...

11. Тун је, ако се сећам добро, играо ЛШ и боље прошао тамо него ми у два наступа. Немам појма какви су сад, али рачунам да су бољи од Ширака.

12. Bolji smo i mi nego što smo bili protiv Širaka.

13. Ne znam, meni deluje da klubovi iz nase lige ne odgovaraju Svajcarcima, mada nem pojma...

14. Ja bih izbegao Rumune, Svajcarce i Gruzijce.
    Mada ako mogu izbegao bih i Estonce.
    Nek nam dodje Austrijanac ili Slovak, njih mozemo da pobedimo u BG 1:0,a tamo nek se stisnu pa nek izvuku 0:0

15. Еј, па буђавци су ови што могу да вам се падну, додуше, не знам какви су ови швајцарци и Слован, вреде ли нешто.

Мада, ко год да вам се падне шансе су васм 50:50, реално.

16. Tako nešto. 50:50 i ja tripujem, osim Estonaca i Tbilsija, gde mislim da su nam šanse malo veće.

Ma JEBAĆEMO ŽREBOAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

17. Ja iskreno mislim da treba ili Tun ili Astra Đurđu. Ipak ovi su Estonci i Gruzijci, Sovjecki savez a sa njima se i ne snalazimo baš najbolje. Slovan mi od potencijalnih protivnika nekako najjači, a što se tiče ovih Austrijanaca, šta ja znam nešto i ne verujem da ćemo ispasti sa njima.

18. Има ли линк за извачење?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.