U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Значи сад примате и оне који нису ни чули за вукајлију, него једноставно траже место да играју ? Бедак.
Па кад је вама осталима "сморно" и нико неће да игра, шта сте очекивали? Да играмо То, Тког, Импре и ја сами?
Сад сам гледао, па ми и те како имамо шансе за бараж. Нисмо још одписани!11
Koje mjesto vodi u baraz?
2. и 3.
3 mjesto bi i moglo da se uzme, ali za pocetak ne bi bilo lose da pobijedite jednu :), i da nastavite tim nizom, jer jos uvijek nemate nijedne pobjede.
Поздрав момци, ево мене :)
hnjo hnjo hnjo vi jos igrate ovo, laki borac!
Ооо ко се то нама јавио!
Има ли неког да ми буде саиграч?
Пријава.
Обилић - Коле, Лаки.
Madafaka, hoces samnom? :)
Може :)
Смисли само неко име (немој само неки клуб да буде) и онда нас пријави.
Појављујте се бре, Лаки, Ткоже, треба да одиграмо више оно срање...
Ове недеље имам 3, евентуално 4 утакмице ако играмо и куп. На програму су :
ХБСВ - Лига Легенди
Ерупција - ХБСВ
ХБСВ - Летећи Циркус
Што се тиче купа, у полуфиналу смо. РК је службеним добио Аранђеловчане, а ми против њих такође службеним јер нису одиграли у предвиђеном року, то јес дебело су га премашили.
Полуфинале купа :
ТДЕ - ХБСВ
Могли би и да тренирамо мало вечерас, јавите ако можете. И зна ли неко када се То враћа?
Лепо сам се наиграо, а и надавао голова...
2 на 2, 3 на 3, спреман сам за све :)
Е да, тренутно користим надимак Лукас Пиазон, да знате ако налетите на мене :)
И тако умире ХБСВ. Још једино полажемо наде у Тоа да дође и да се, коначно, нешто деси.
Не умире нико него треба да дођете вечерас од 22:00.
Ja sam ovde al mi nece otvori cet na shb.
И ја сам овде, ако треба :)