U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Добија то Бешикташ, вјеруј ми ;)
Стиснуће Турци друго полувреме, ако ову победе осигурали су Топ16.
20 разлике за Бешикташ у 4/4, значи ЈЕБАЋЕМО ТОП16!!!
Ne vjerujem da još ni jedna ekipa nije prešla 40 poena, a 4. četvrtina, pa šta rade ljudi?!
JEBI CEDEVITUUUUUUU!!
POPIJ MULTIVITUUUUUUUU!!
ZAVALI IM KITUUUUUUUU!!
GORDONE RODITELJU kako je ukro loptu 20 sekundi pre kraja
Milosav ispromašivao slobodnjake najstrašnije 3 puta 1/2 u završnici to je moglo da nas košta al dobro je.
Dobro je što smo pobedili, pošto je igra bila užaš, blago rečeno, bacanja KATASTROFA.
Ali ponoviću, odlično je što pobeđujemo i kada igramo loše.
58 + 55 = 113
Тјее, само три поена је фалило да добаците до Звездиног броја поена против Сасарија лол
Е, али драго ми је што сте их добили, јер волео бих да узмемо прва два места.
Најгора утакмица коју сам гледао уживо, живце ми покидаше. Екипа као да наставила утакмицу из Москве. Још само фалило да изгубимо па да се убијем. Ја мислио грмеће Пионир против усташа кад оно позоришна атмосфера (осим у неким ситуацијама у другом полувремену кад је цела хала подивљала), много сам се скењао. Најбитније је да је уписана победа иако нам је игра у нападу била ужасна.
Pa Mlatoni kako da bude navijanje kad navijačke grupe otišle da gledaju raspalu JSL. Jedna od najbitnijih tekmi a navijači idu na PArtizan- Smederevo eeee živote.
Atmosfera mrtva, igra najgora moguća ali vrlo bitna pobeda jer kad Cedevita udje u ritam biće veselo ostalima.
Idemo dalje korak po korak. Najbitnije da smo dobili pogotovo što smo odigrali katastrofalno.
Inače najzanimljivije mi je to što Anđušić šutnuo za tri čini mi se samo jednom a Gordić dva puta :D Disciplina bato posle onakve solaže u Moskvi sad su bili mirni ko bubice.
Mi igramo protiv evroligaša, ne protiv seoske ekipe iz kojekakvih vrletnih pripizdina OPAAAAAA
Elem, tačno se vidi da su slomljeni i jedni i drugi, jeben je to ritam...
ПАРТИЗАН ПОПИЈО ЦЕДЕВИТУ НА О-РУК!
Цедевита дошла да изгуби и само су чекали да ми поведемо, па да се предају. Много тешка утакмица. Милосављевић решио тројком преко руке, а једина добра ствар је да полако престајемо да зависимо од учинка Вестермана у нападу (1 ас. и све промашио што је шутнуо) и да се отварају и друге опције, као нпр. Милутинов са полудистанце. Оно што је лоше је да екипи тотално пада самопоуздање кад не отворе утакмицу добрим шутeм. Онда противник затвори рекет и следи мучење. Да Цедевита није имала 30 (Шупут умало дабл-дабл са грешкама) изгубљених лопти, ово би лагано добили са 15-ак разлике.
Најбољи је био спикер који је упоран био са Галабале-ом. :)
Узгред, је л' још неко приметио ону глупост са странама света кад се позива на навијање? Кад навијачи прозивају југ са своје десне стране, па онда запад преко пута, што је, колико ја знам географију, немогуће. :)
U jebote,stvarno majndfak. Ja sam bio ubedjen da su grobari u pioniru na istoku, blize jugu, a u stvari su na zapadu :D
u pravu si, ako dozivas jug sa desne strane, prekoputa moze biti samo istok,nikako zapad :D
58 + 55 = 113
Тјее, само три поена је фалило да добаците до Звездиног броја поена против Сасарија лол
Brao, igrala se perfektna odbrana cim je bilo preko 220 poena...
Džanki, očigledno uživaš u igri na primljen poen manje. Ja naprotiv.
A mislim da nisi ni gledao pomenutu utakmicu (C.Zvezda - Sasari). Da jesi video bi da su "Žabari" (pod navodnicima jer su u pitanju većinom Ameri ) ubacili popriličan broj šuteva sa 7 i više metara, neretko preko jednog ili dva igrača, da ne kažem ruke...
Ja sam jučerašnju utakmicu gledao, a voleo bih da nisam. Toliko o bilo kakvom kvalitetu, a daleko je bilo od nekih savršenih odbrana.
Da ne odemo opet na Partizan-Zvezda teme...
Generalno više volim brzu košarku sa mnogo poena i puno atraktivnih akcija, i sa dobrom timskom odbranom, ali ne rukometaškom. Ako ti voliš tzv. čvrstu košarku, ja bih je pre nazvao prljavom, prijatno ti.
Iskreno sviđa mi se što se od prošle godine u EL i uopšte u evropskoj košarci, a ove još više sviraju ona silna kretanja u bloku, nasađivanja na kuk, lakat i slično. Mnogo je lepše za gledanje.
Kako su ovi gani ostrašćeni, jbt, pa njima ništa pod milim bogom ne valja...
Kako su ovi gani ostrašćeni
Da, ipak mi je poznatija ta ostrašćenost kod mojih drugara grobara, koji Zvezdu a ni druge srpske, pa ni strane klubove, uglavnom i ne gledaju.
Ali vidim ni Džankiju kao ni njima to nije prepreka da analiziraju i komentarišu ono što nisu gledali! LOLčina
Drago mi je zbog onih koji su uživali juče gledajući utakmicu, ja ponavljam da nisam.
Ono je bila bruka od utakmice.
A bio bih srećan da ih je Partizan oduvao sa 30 razlike.
Haha :D
Utakmica je bila najružnija moguća to je činjenica ali je bitna pobeda protiv tima koji slovi za glavnog favorita lige. Opet ne vidim razlog da se ovo poredi sa bilo kojom utakmicom Euro kupa. Gledao utakmicu nisam ali reći da je pored 100 i kusur primljenih poena igrana dobra odbrana ne ide. Čini mi se da je i Vukoičić rekao da je napad bio perfektan a odbrana loša.
Opet ono sinoć nije bilo ni perfektna ni očajna odbrana a malom broju poena kumovao je umor, povrede i vezane ruke. Još jednom mi smo dobili Cedevitu a to neće moći da uradi mnogo timova jer je samo pitanje trenutka kad će ta ista Cedevita da uđe u ritam i počne da igra kako se od njih očekuje. Do juče su imali izlapelog i polusposobnog šjor Božu, ovih par dana njegovog pomoćnika ali dovešće oni trenera.
A mi idemo korak po korak. Mladi smo i neiskusni a i igrali smo bez najkompletnijeg beka, Bogdana, ovih mesec dana. Za psihu je nenormalno bitno što klinci dobijaju ovakve ružne utakmice neizvesne do samog kraja i to bez podrške navijača koji su odlučili da je Smederevo ipak bitnije.
Ah, ja bih naprotiv kao TV gledalac pohvalio bar te prisutne navijače, jer su "zagrmeli" u jednom dosta važnom trenutku i malo podigli ekipu (da l' na minus 2 ili na nerešenom).
Musli je juče bio kao pogubljen, ne znam gde nestade onaj čovek sa početka sezone.