KK Partizan

1. poslao sam ti odgovor. skini ovaj fajl radjen u Wordu tu ti je objasnjena fora

2. E fala tebreks, 7-8 puta sam čitao tvoj prethodni post, ništa ni šaljivo da nađem. :)

3. Ali ovo "Misliš da sam ona ista devojčica" je čista pobeda lolo

To je to. Ono kada udariš šamar sam sebi. I levom i desnom ahahahaha

4. ništa dio evo ti vizit kartica ako ti nešto nije jasno imaš tu broj poz

5. "Samnom spavaš druga ti je nesanica" lololo

6. Klasičan primer kako samom sebi uterati kurčinu lolo

7. Sudjenje sinoc je bilo u korist partizana koliko je u prvoj bilo u korist zvezde. Toliko od mene.

8. pseto, nisi u pravu...

9. e da, ko nije slušao Vujoševića evo još jednom, pa nek se jave ovi grobari što tvrde da je lud, nenormalan i ološ...

http://www.youtube.com/watch?v=hFRdW5A-JiQ#t=740

10. Vreme je za malo Jove Radovanovića...

Šta kaže Tegeltija kad pošalje sina u školu?

Konj B2 hehehe

kontate kao može li prilog c4 ono kao haha šah kao hahaah a sin mu je konj haahah

11. dule je pokidao konferencijom. svi vi što ne volite duleta možete da me uvatite za kurac!

RADONJIĆU
    RADONJIĆU
    DOĐI NAM DO KLUPE

12. Samo jednu glupost je rekao na celoj konferenciji, ono za Nelsonov pokusaj ubistva Milutinova, sve ostalo je gadjao "u glavu". Zanimljivo kako mediji ignorisu otvorene optuzbe na racun naprednjaka i vucicevaca, uglavnom ignorisu, ili prenose "djuture" sa svim ostalim komentarima, kako bi se zatrpalo.

13. http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/254497/Potvrdjena-Djilasova-najava-KSS-preuzeo-domacu-ligu

Kaze majmun "nisu krivi samo Vujosevic i Covic". Idiot se slihta naprednjacima i stavlja Duleta u isti kos sa coravim. Uz to se treba setiti proslogodisnjeg kupa i njegove uloge u "regularnosti" finala.

14. e da, ko nije slušao Vujoševića evo još jednom, pa nek se jave ovi grobari što tvrde da je lud, nenormalan i ološ...

Gledao dva puta, JEVANĐELJE PO DUŠKU! Sve u pravu!

15. kontate kao može li prilog c4 ono kao haha šah kao hahaah

Svaki dan se pitam zasto covek jednostavno ne nazove priloge od 1 do beskonacno, nego mora da ubacuje ova slova, i najavljuje ih bez ikakvog reda..

Meni je veca pobeda od "neke druge devojcice" ono gde priznaju da Dule sa njima spava..

16. Inace, ko dobije tekmu u cetvrtak, osvaja prvenstvo.
    Nase bih zamolio da osvoje, i onda da istupe.

17. Ali ona njegova faca i sve kada kaže za Malog "I ja sam zvjezdaš" je piš

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.