KK Partizan

1. Ovaj Dule... On... Kakav čovek jebote... Otišao je sam ispred 4.000 cigana da zaštiti ekipu...

A ovi cigani su se sami nabili na naš kurac ovom pesmom. Ali toliko nisu vredni pažnje da mi žao ovih slova što kucam ej.

Kolika šteta što nema navijača, pa zapalili bi ih, ja ne znam, odbili bi plafon navijanjem... Nije zdravo ovo što se radi. Ovako na silu pokušaj uzimanja trofeja, stvarno su dignute tenzije do maksimuma. Jebem ti Vučiću mater prćavu, glasao sam te ali ovo što radiš je sramota.

Svejedno mi je za titulu, svaka serija ima svoj kraj kad tad. Jedino me brine Dule što je mnogo smršao, gubi misao često, nema tu energiju kao nekad, podrhtavaju mu i ruke, lice ispijeno, bledo, stvarno tužno jebo mater... Normalno, niko nije bezgrešan, ali jedna vrlo tužna slika kad vidim šta se sve dešava...

I da, kad Partizan bude imao svoju dvoranu mora se zvati po Dulu sigurno.

2. Jedino me brine Dule što je mnogo smršao, gubi misao često, nema tu energiju kao nekad, podrhtavaju mu i ruke, lice ispijeno, bledo, stvarno tužno jebo mater...

:(

3. Pseto je l' i ti nisi ona ista devojčica olololo

4. једва чекам да заспи џони да мењам назив теме

5. Hahahahaha, sad neće spavati! Paištatikažem.

6. Dzoni zajebi ga pa sad promeni njihovu temu u "Nisam više ona ista devojčica" lolo

7. pseto88

:(

Ako je ovo bilo ironično onda ne znam šta je u vašim glavama stvarno...

8. Spavaću. U principu i ja to mogu da radim lololo

9. Ako je ovo bilo ironično onda ne znam šta je u vašim glavama stvarno...

Bilo je ironično, nek crkne(umre?) boli me kurac...

10. Postali ste i ironični.
    Niste više one iste devojčiceeeee ahahahahaha

Sad ste devojčice iz predgrađa, a ne sa Kalemegdana hehehehehehe

11. Koji kompleksi sunce ti jebem... U stvari nisu kompleksi, nego mržnja, patološka, i bes godinama taložen. Nije vama lako.

12. Posle 16 godina jebanja bez titule ne možeš da budeš devojčica dzoni lolo

13. to je toliko glupa fora da neću ni da je komentarišem a odgovarao sam džeriku pa ti vidi

14. Koji kompleksi sunce ti jebem... U stvari nisu kompleksi, nego mržnja, patološka, i bes godinama taložen. Nije vama lako.

Ja ne mrzim, ja sam jasno rekao da me boli kurac

15. Ali stvarno koji harikiri, ja ne mogu da verujem. Sledeće će da pevaju opet od Cece

"Dok u znoju bilo koju noćas negde maziš
    Ja bih opet bila tepih po kome ti gaziš"

16. "Ličiš na moga oca
    isto je mojoj majci
    uzasne stvari radio
    rukama golim njeno
    nevino mlado srce
    iz grudi na živo vadio..."

I ceo sever:

"JA JOŠ SPAVAM
    PO NAVICI
    U TVOJOJ MAJICI
    ŠTA
    MAJICI"

17. koji ste rasni nevera

18. bili bi najduhovitiji u čekaonici sto posto, ja ovakve fore nisam vido nikad

19. zato što je SRANJE lolo

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.