Ovaj Dule... On... Kakav čovek jebote... Otišao je sam ispred 4.000 cigana da zaštiti ekipu...
A ovi cigani su se sami nabili na naš kurac ovom pesmom. Ali toliko nisu vredni pažnje da mi žao ovih slova što kucam ej.
Kolika šteta što nema navijača, pa zapalili bi ih, ja ne znam, odbili bi plafon navijanjem... Nije zdravo ovo što se radi. Ovako na silu pokušaj uzimanja trofeja, stvarno su dignute tenzije do maksimuma. Jebem ti Vučiću mater prćavu, glasao sam te ali ovo što radiš je sramota.
Svejedno mi je za titulu, svaka serija ima svoj kraj kad tad. Jedino me brine Dule što je mnogo smršao, gubi misao često, nema tu energiju kao nekad, podrhtavaju mu i ruke, lice ispijeno, bledo, stvarno tužno jebo mater... Normalno, niko nije bezgrešan, ali jedna vrlo tužna slika kad vidim šta se sve dešava...
I da, kad Partizan bude imao svoju dvoranu mora se zvati po Dulu sigurno.
Jedino me brine Dule što je mnogo smršao, gubi misao često, nema tu energiju kao nekad, podrhtavaju mu i ruke, lice ispijeno, bledo, stvarno tužno jebo mater...
Ovaj Dule... On... Kakav čovek jebote... Otišao je sam ispred 4.000 cigana da zaštiti ekipu...
A ovi cigani su se sami nabili na naš kurac ovom pesmom. Ali toliko nisu vredni pažnje da mi žao ovih slova što kucam ej.
Kolika šteta što nema navijača, pa zapalili bi ih, ja ne znam, odbili bi plafon navijanjem... Nije zdravo ovo što se radi. Ovako na silu pokušaj uzimanja trofeja, stvarno su dignute tenzije do maksimuma. Jebem ti Vučiću mater prćavu, glasao sam te ali ovo što radiš je sramota.
Svejedno mi je za titulu, svaka serija ima svoj kraj kad tad. Jedino me brine Dule što je mnogo smršao, gubi misao često, nema tu energiju kao nekad, podrhtavaju mu i ruke, lice ispijeno, bledo, stvarno tužno jebo mater... Normalno, niko nije bezgrešan, ali jedna vrlo tužna slika kad vidim šta se sve dešava...
I da, kad Partizan bude imao svoju dvoranu mora se zvati po Dulu sigurno.
:(
Pseto je l' i ti nisi ona ista devojčica olololo
једва чекам да заспи џони да мењам назив теме
Hahahahaha, sad neće spavati! Paištatikažem.
Dzoni zajebi ga pa sad promeni njihovu temu u "Nisam više ona ista devojčica" lolo
:(
Ako je ovo bilo ironično onda ne znam šta je u vašim glavama stvarno...
Spavaću. U principu i ja to mogu da radim lololo
Bilo je ironično, nek crkne(umre?) boli me kurac...
Postali ste i ironični.
Niste više one iste devojčiceeeee ahahahahaha
Sad ste devojčice iz predgrađa, a ne sa Kalemegdana hehehehehehe
Koji kompleksi sunce ti jebem... U stvari nisu kompleksi, nego mržnja, patološka, i bes godinama taložen. Nije vama lako.
Posle 16 godina jebanja bez titule ne možeš da budeš devojčica dzoni lolo
to je toliko glupa fora da neću ni da je komentarišem a odgovarao sam džeriku pa ti vidi
Ja ne mrzim, ja sam jasno rekao da me boli kurac
Ali stvarno koji harikiri, ja ne mogu da verujem. Sledeće će da pevaju opet od Cece
"Dok u znoju bilo koju noćas negde maziš
Ja bih opet bila tepih po kome ti gaziš"
"Ličiš na moga oca
isto je mojoj majci
uzasne stvari radio
rukama golim njeno
nevino mlado srce
iz grudi na živo vadio..."
I ceo sever:
"JA JOŠ SPAVAM
PO NAVICI
U TVOJOJ MAJICI