KK Partizan

1. Svako ko pomene rec OBJEKTIVNOST bice banovan 10 dana. Ogadili ste mi tu rec kao sto su ovi navijaci ogadili rec kompleks. Nikad necu vise da koristim tu rec :(

2. Koraci su čisti...Ima par sudijskih grešaka, ali ima i nekih komičnih situacija i nije mi jasno kako su se našle na klipu. Takve situacije su zastupljene na svim tekmama, i tu nema govora o greškama.

3. Ja sam posle tih koraka prestao dalje da gledam klip, koliko ocigledno treba da bude da bi se nesto priznalo? VELIKO SI GOVNO POJEO DZONI STO SI PUSTIO CERGARE DA LUTAJU PO TEMI. AJDE STO SI TI POJEO GOVNO, NEGO STO SMO I MI PRINUDJENI DA GLEDAMO GOVNA KAKO PLUTAJU.

4. Nisam ja nikoga pustio. Ali mora sada to tako.

5. Nemoj sad da glumimo Cuckovice i Male po temi. Ti si reagovao na nebulozni post Truca i poceo da preispitujes dobru odluku o neprelazenju na tudje navijacke teme.

6. CIGANSKA NOGA NEĆE KROČITI NA SVETU GRBARSKU TEMU!

7. Ti si reagovao na nebulozni post Truca i poceo da preispitujes dobru odluku o neprelazenju na tudje navijacke teme.

Eto Truće vidiš šta si napravio. Moraš ti uvek sranje da napraviš. Ne znam šta ćemo sa tobom huliganu jedan.

8. Truće saznao sam ti adresu dolazim po tebe dečače nisi trebao da predložiš Džoniju da ukine pravilo kralj iz senke dolazi po tebe momčee

9. zbogom anđele pozdravi se sa najbližima

10. Truće decxko ja imam IP lokator i provalio sam tačno gde živiš.

ZAUSTAVITI TRUĆOV HULIGANIZAM!

11. е не смарајте више са "објективношћу" коју помињете у сваком посту, дозвољено је сад и подјебавање ал умерено

дакле нема оно силовања неких глупости, качења безброј слика и тако тих гована

и нема вређања

12. Hahaha, sad je dozvoljeno i provocirati, ALI UMERENO :D
    Sa cergom uvek neko veselje.

13. ћуде удавићу те у ђетињи

14. Отвори тему o Црнокоси па тамо модериши!

15. JEBAC NE MOZE DA BUDE OBJEKTIVAN O LAZICU JER SU PREZIMENJACI

(dugo nije bila sranje fora na tu glupost, pa reko da upotrebim)

16. A Truc je realno zasrao. Zbog jednog ili dva lika sa kojima moze da se prica, i koje nikad nismo napusavali, usledila je gomila govana na obe teme.
    I TRUCE PICKETINO I DALJE NISAM MATEMATIKE POLOZIO!

17. Шта 'оћете? Шта фали теми на ових неколико последњих страна? Или оној другој? Спортске теме су као дупе, не можеш да спречиш да се појављују говна, али мораш да их бришеш. Тако да је моја одлична процена да ће боље изгледати кошаркашке теме ако се модерише и бришу идиотизми и спем, а не забрањује да пишеш у зависности од тога за кога навијаш. ЈА - ВИЗИОНАР!

18. Dobro jutro Pacini navijaci, ustao sam samo da znate :) (ovo sam napisao samo da napisem Paca, obrce krug koliko je glupo)

Ovi klipovi su golo mudo svi. Treba gledati celu utakmicu ako mislis da komentarises sudjenje da bi video kakav je kriterijum bio i kako se utakmica razvijala...