KK Partizan

1. Nego, vidite li vi ono da je upraznjeno mesto u EL postalo WC i da ULEB odlucuje sta ce sa njim. A WC se placa 500k..
    Mada,kako kaze lijac, lobiraju da odu garagani besplatno, sto u principu i treba

По правилима, екипа са листе за Б лиценцу (на којој је Звезда) не плаћа ВК. Тако да, или Лисац не зна правила ЕЛ или нешто муљају са тим. Није искључено ни једно ни друго.

2. Bas me interesuje nepristrasan sud vas ovdje, nakon sto ste se iskukali na sudjenje. Ali iskreno.

Смарају ти клипови, није нико анализирао ни онај клип после прве утакмице, па не знам зашто би и тај. Ја се сећам од прошле године клипа са "крађом из Лакташа" који су помињали и на конференцији за штампу на ком се испоставило да је само понека ситуација са клипа била на Звездину штету. Ово ме мрзи да гледам, ајде се ти прво изјасни шта ти мислиш, колико ту има грешака судија, па ћемо погледати.

3. Pogledaj ovaj truće obavezno :)

4. Ај кад кажеш. Ионако смарају Шпанци.

- Прво чист фаул Раденовића.
    - Блажичев аут, не види се најбоље, али се чини да је грешка судија.
    - Ово треће не разумем, Ловерњов фаул на прављењу блока? Нема успореног, али се чини да није фаул.
    - Марјановићев фаул - опет нема успорени снимак, не види се како држи десну руку и како стоји. Можда и није фаул, али можда и јесте.
    - Гагићев фаул у блоку вероватно јесте, али превише пута сам видео да се то не свира. Ипак мислим да је овде могло да се свира, пошто је превелику предност добио Бертанс због овог блока.

5. Blažićev aut jeste greška al ja stadoh kod gagulinog auta lolo

6. По правилима, екипа са листе за Б лиценцу (на којој је Звезда) не плаћа ВК. Тако да, или Лисац не зна правила ЕЛ или нешто муљају са тим. Није искључено ни једно ни друго.

Meni to mirise da ce da udele taj WC nekom drugom, a sirotinju ko jebe.

7. Kako glup klip. Ono kad sam video Marjanović faul??? Da brate faul je.

8. Gagiću da je onaj blok svirao kao faul znači da vi ne bi imali igrača da završi utakmicu.

9. Da Lipovi koraci.....kakav je bre ovo klip?

10. Dzoni ja nisam znao da je dzej posvetio ovu pesmu zvezdi.Oće i on da jebe ne samo dule lolo
    http://www.youtube.com/watch?v=bDOif47TmKw

11. hehehe pa to im je za sledeću sezonu.

12. Dule drzao konferenciju sat vremena.
    Tepic ovaj put najebao.
    Kontam da im je to dodatni dril u fazonu MAMU TI JEBEM TI CES MENI DA ZABUSAVAS NA TRENINGU E SAD CES DA SLUSAS STA IMAM DA KAZEM O SVAKOM JEBENOM COVEKU IZ SVAKE SFERE DRUSTVA OD KAD JE SVETA KO TI JEBE MATER KAD NISI UCIO CKOLU NEGO TAPKO LOPTE

13. Zašto je naslov romske teme napisan ćirilicom, a naše latinicom. Šta su oni kao veći Srbi od nas?

14. oni nisu veci Srbi oni su stub Srbstva bre!

ps. Koliko znam i pisao je cirilicom u originalu kad je Stevan otvorio pre par dina

15. Толико о вашој непристасности. Трућ је покушао и написао је неких тачних ствари.

Од 15-так ситуација, нашли сте 2 за које сте се закачили и које су шкакљиве. Да, био је аут "Гагуле", нису били кораци Липовија, али су били 2 пута кораци Ловрења и бар једном Гагуле. Свако ко је и мало пратио или не дај Боже тренирао кошарку може да види то. Дакле, од ових 15, бар 10 ситуација је било на штету Звезде. Чистих.

А вашу причу о крађи не бих ни да дискутујем. Да сте толико убјеђени у крађу, потрудили бисте се да направите сличан клип, па да дискутујемо. Овако, ништа, можете само троловати и нападати у празно.

16. нису били кораци Липовија

You just went full retard. Never go full retard.

17. haha napravili su klip, sličan je ovom

Jesu ono koraci Lipovija, generalno, glup i bespotreban klip kao i Limena KOšarka

18. Au bre sta je poplava izbacila na nasu temu, gde je ono vozilo sto cisti, ono s rukom?

19. Ajde okaci, ako ti nije mrsko. Evo Gazimudo potvrdjuje ovo sto sam rekao.

20. što se tiče koraka lipovija, desna mu je stajna noga, a leva pivot noga, a on je pomerio i jednu i drugu pre polaska u prodor. i to desnu vrlo očigledno, a cigani potenciraju da je ovu levu blago pomerio, skoro da je nije ni podigao sa poda, pa zbog toga nisu koraci. bože me sačuvaj

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.