Pseto koliko puta treba da ti kažem da nije jebanje ako nasađuješ 15 godina dupe na nečiji kurac.
A što se tiče Ivana, već smo elaborirali da je vaš humor nešto posebno i da mi je drago što se vi međusobno razumete i uvek tako podražvate te najjsajnije momke u vašim redovima, al' jebiga niko drugi ne shvata
A ne sada ozbiljno, jer to što uvek podržavate neke najveće imbecile u vašim redovima i što napišete da je nešto dobra fora i da neko jebe odraz toga da nemate pojma šta je makar i solidna fora i jebanje uopšte ili prosto eto tako, mislite da će postati fora ako napišete da je nešto fora?
Kukavicaaaaaaaaaa
sa mnom spavaš druga ti je nesanicaaaa
DOK U ZNOJU BILO KOJU NOĆAS NEGDE MAZIŠ
JA BIH OPET BILA TEPIH PO KOME TI GAZIŠ
Kelte mislim da moze i hajd i hejd.
Hehehehe aj sto vas jebemo mi, to volite, al sto vas jebe ivan 1998 to vec nisam ocekivao...
ДОБАР ПОКУСХАЈ АЛ ИВАН1998 ЈЕ И ДАЉЕ КРАЉ
Sad ce Dzoni da banuje klinca a Janpi ce ga naci u gradu da mu skine dres
Ivan1998 zvonio na interfon Todoricu
Moze hajd ako si rodjen u bakingemskoj palati
hahahhahaha, Ivan1998 za moda
Pseto koliko puta treba da ti kažem da nije jebanje ako nasađuješ 15 godina dupe na nečiji kurac.
A što se tiče Ivana, već smo elaborirali da je vaš humor nešto posebno i da mi je drago što se vi međusobno razumete i uvek tako podražvate te najjsajnije momke u vašim redovima, al' jebiga niko drugi ne shvata
PRCOPAAAAA!
Koji Ivan sinovi bre... Ne može vas Crno more oprati posle one pesme aaaaahaahhaahhaahhaah
A ne sada ozbiljno, jer to što uvek podržavate neke najveće imbecile u vašim redovima i što napišete da je nešto dobra fora i da neko jebe odraz toga da nemate pojma šta je makar i solidna fora i jebanje uopšte ili prosto eto tako, mislite da će postati fora ako napišete da je nešto fora?
Nežno poput lastaviceeeee
Dzoni, dzaba je AKO karas a posle cmizdris...pederski je brate i nije ok, nemoj da vas lozi neko.
Pederski je pevati da si devojčica.
PRRRRRC!
http://images4.fanpop.com/image/photos/17900000/Leonardo-DiCaprio-as-Dom-Cobb-in-Inception-leonardo-dicaprio-17976642-1364-768.jpg
"Sa mnom spavaš..."
https://www.youtube.com/watch?v=H1nVg0MM5y4
АКО ДОБИЈЕ ВЕЧЕРАС ЗВЕЗДА ОБЕЋАВАМ ДА ЋУ ПУСТИТИ РАСНОГ ИЗ КАВЕЗА НА ГРОБАРЕ ПАР САТИ
Jeli, jel placete i kad slomite (dzeriko:slomijete) nokat?