KK Partizan

1. Bolje je i da plačemo nego da pređemo da navijamo za drugi klub. Tu ste pokazali ono što ja odavno tvrdim da vi ne volite Zvezdu.

2. Lepo je što imamo tako mnogo devojčica na temi

3. Ххаха Џони, па све вође су вам цигани

4. Pitaj Dzerika da se mozda ne pise "nevolite"...

Samo vi placite, plakacete jos dugo jebiga pa prihvatite to sto pre...ustani i lepo kazi: Dobar dan, ja sam Dzoni i placem kao picka.

5. Nego što njima Tadija uopšte ne igra?

Ili sam se ja našto istripovao da njega ne uvodi. Nemam pojma, ne mogu uopšte da se setim da li je ulazio, a siguran sam da nije. I nisam pratio, šta je sa Radenovićem? Znam da je nešto izveden, da je šepao neki fazon.

6. Radenović povređen a tadija ne ulazi iz samo radonji znanog razloga

7. Ххаха Џони, па све вође су вам цигани

Pa vodje placaju jer nisu mogli naci glodara koji ne kuka. Glupo je da im i vodje placu i kukaju.

8. Lepo je što imamo tako mnogo devojčica na temi

Ne znam da li si primetio ali od kada su se izblamirali sa onom pesmom ne odlaze odavde. Valjda kao da pokažu kako ih nije briga što su pevali da su devojčice i da ih Dule spava.

9. Ххаха Џони, па све вође су вам цигани

Ne bih rekao. Nisam video ni jednu devojčicu sa nežnim srcem poput lastavice na Jugu.

10. Igrace Tadija veceras, tako reko Radonja. Raden povredjen izgleda nece igrati.

11. A što nije igrao jedno vreme? Ili sam ja istripovao da nije igrao.

12. Sad i ja nemam pojma da li sam to istripovao.

13. Како ниси, па Вавић до скоро ведрио и облачио, Сале клемпави сада је на баскету међу главнима итд....

14. Da mu Dačić nije iza leđa Vavić ne bi vedrio i oblačio ni u svojoj zgradi, a pošto mu je Dačić iza leđa, Vavić može da radi šta hoće. Sale klempavi će biti među glavnima na Jugu, ako umre 1000 njih koji su jači od njega ne računajući Zabranjene.

Vavić je Dačićev lik i može zbog toga da radi šta hoće i gde hoće.

Al me zanimalo ovo sa Tadijom Dragićevićem, pa sam 'teo više to neko da mi odgovori.

15. Vavic nije cigan sigurno, ali isto tako nije ni grobar. Boli njega rac za sve to, zna se zasto je on na tribini...

16. hahahahahahhahahahah
    šta e ovo džoni
    što si nevaljala? ljoooooolj

http://www.youtube.com/watch?v=ybIJrRAaOEg

17. Mesec dana spavam sama
    sta bi ti na mestu mom
    zasto da mi bude sveto
    sto je tebi dobro s njom

Plave noci u satenu
    i mleko od kokosa
    bolje bi ti bilo sa mnom
    al' ti nemas ukusa

Ref.
    Ti volis nju a tebe ja
    o da li to ona zna
    ma i da zna nek mi te da
    jer nocas sam nevaljala

Svako vece s duhovima
    spavam i kad imam s kim
    jer iz ove lude glave
    ne znam da te izbacim

Plave noci u satenu
    i mleko od kokosa
    bolje bi ti bilo sa mnom
    al' ti nemas ukusa

18. Hahahahahahhaa provalite debelog.

19. Heheheh nevaljalice ce veceras dobiti porciju kurtchine

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.