KK Partizan

1. Nad Pavlovićem se toleriše jer se on ne trese kao otrovan pacov, kao na primer Jaka Blažič i ne glumata kao Katić nego ide čovek da postigne koš, a mnogo je jak.

2. Ma kako god, nije još kraj. Neću da predviđam niti sledeći rezultat niti da li su ovi shvatili da ne mogu od govana da prave pitu, pa će pustiti normalno da izgube od boljih ili ćemo opet doživljavati neki od njihovih scenarija za horor. Ne znam. Uglavnom kraj je onda kada pobediš treći put, a nismo još završili posao i prerano je za radost.

3. Rano je za slavlje...i dalje serija stoji, nista nije gotovo..mada bi valjalo da ih karamo u 4. tekmi onako jako...da bi im jedina pobeda bila ona prva...a svi znamo kako su dobili tu 1. tekmu :)

4. Bilo bi dobro. Mislim da su sada ipak malo stariji i ozbiljniji nego prošle godine kada su trebali da reše tekmu broj 3, a izgubili su je jer su već slavili. Sada znaju da nije kraj i ako dođe do 5. svašta može da se desi. Kako god, ne računajući onu prvu sramotu iz ove serije, pobedili su oni nas dosta puta ove godine.

Nije mi jasna ta promena. Na početku godine i sada kako izgledaju. Kao dve potpuno različite ekipe.

5. Uglavnom biće Zvezda pod pritiskom jer nam je ovo prva meč lopta...znači nema srljanja i ispucavanja... (ne bih imao ništa protiv doduše lolo)...mada uzevši u obzir trenerske kvalitete Radonje, nastaviće se tradicije da oni nas biju kad smo mi ''domaćini'' a mi njih kad su oni domaćini...mislim nije to neka prednost al ispostavi se tokom sezone da tako ide...kao da igramo 2 za 2. Baš me zanima kakvo će biti suđenje u četvrtoj...kada im bude gorelo pod nogama...kako će se snaći...

6. Bilo bi lepo da ih karamo pred gomilom njihovih musavaca na tribinama. Onda bi mogli s bar onih stotinak naših navijača da slavino titulu. Ovako ako uzmemo u praznom Pioniru, nije gušt, al opet prija će bilo kako da uzmemo tizulu. Videćemo...

7. Pa ono svake godine završavamo seriju pred njima. Mogli bi i ove. Taman što ih je više to lepše gledati te istraumirane face.

Posle kada mi lepo proslavimo, okupi ih sve Raško, uzme mikrofon i priča kako to izgleda kada uzmeš titulu.

8. 90% se zavrsava sad u cetvrtoj, pa i nasi su rekli da je bolje igrati pred publikom, a posto je hala zajednicka, nemaju osecaj gostovanja. Bice 150 navijaca sa kartama + ovi sto dobiju od pantera (nikad necu shvatiti te ljude koji daju karte drugoj strani), dakle bar 300 ljudi, dovoljno za proslavu :)

9. Svi u Pionir u subotu :)

10. Ovi neće dolaziti. Mislim da im je dosta trauma. Kao i obično Neša će poneti najveći psihički teret naše titule.

11. Biće nas 500 u subotu.

12. Tacno tako, psihicki su slomljeni, i nece ni ici da prozivljavaju traumu, radije ce ostati "pored malih ekrana", tu mogu da prebace kanal kad krene po zlu. Bice poluprazna hala.

13. I ja mislim da im je već jasno. Pričam sa par kolega koji su limenke i oni isto kao i ovi ovde limenkari na Vukajliji, prozivaju kao nešto za Evroligu. To je taj stadijum. Druge su se priče pričale mesecima.
    Smešni su. Da završimo sa njima i ovu godinu koja je bila preteška mogu nazvati vrhunskom s obzirom šta se sve dešavalo.

14. PRASE, JAGNJE SVE NA STO, SLAVIĆE SE BAHATO!!!

15. Vi nešto pričate kako Dule podnosi bol i vređanje za igrače, štiti ih, A ETO PITAM JA VAS KAKO JE BITI NEŠA TRAUMA? Ne znate. Neša velikomučenik

16. Neša je vaš Džerard!

17. Opet nekako Gagatar prolazi neopaženo zasene ga ostali igrači. :(

11p i 8sk od toga tri u napadu i sva tri puta pojentirao. Indeks 13. :D

18. Inače momenat utakmce je treća četvrtina prvih pet minuta kada efempe napada preko LIPOVIJA i pravi akcije za njega da jadničak završi... Radonja mag.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.