KK Partizan

1. Bogdan mnogo petlja.

2. bogdan ocajan za sad

3. brate kad naprave ovako faul i bude 2+1 ja da sam trener urnisao bi ih

4. Uništiće nas ovi faulovi. Ne igra se jednostavno, petlja se.

5. Cerga bi sad penila sve u 16 da su kojim spletom srecnih okolnosti dobili. Nas jebe ovih 12 vezanih, navikne covek, ogugla, pa mu normalno da dobija.

6. skroz je na mestu saopštenje, ako ništa odličan odgovor na košarkaške''optužbe'' (one političke me i ne zanimaju pa ne diskutujem o istim) a za razliku od ovih mojih didaskalija istina je da Vujošević više priča o politici nego o košarci, a i to je lepo navedeno pre samog zaključka

7. Bandi, u Srbiji se neće živeti bolje ako Partizan osvoji, to je vaše razmišljanje. Tu se stavlja tačka, svaki put pošalju saopštenje ovi ih useru sa odgovorom.

8. Mislim da svi kolektivno možemo da zaključimo da ovde nije bilo navlačenje ni na jednu stranu.

Prva utakmica(ono 3 na 5 i slep čovek vidi u čiju korist je suđeno) devet za fmp

Druga utakmica(vele pantari navlačili za nas) Nabila stoka! Ali samo dvajes.

suma sumarum

Treća utakmica deset za KKP. Da kažemo da su susije i ovde ipak malo navlačile za fmp, jer da nisu realan rezultat bi bio 11 za nas. :)

Šalu na stranu, bilo je par odluka koje su drugačije mogle da se odsude, ali ne previše.
    LAzićeva četiri faula, ovamo puštanje kontakta na Pavloviću, itd.

Inače ovu utakmicu je definitivno prelomio GAGATAR sa onim košem na kraju treće, i još jednim otpatkom.

I najvažnije: MILENKU IZRASLA JAJA!!!

9. Dobra pobeda.

Prva četvrtina gusta, ostalo smo sve uglavnom iskontrolisali.
    Oni su opet krenuli na trojke, pa ako ispogađaju pobediće. Opcija 2 Marjanović i to je to. Ništa drugo. Malo tamo čini mi se u trećoj su povezali 3 trojke za redom, ali smo mi tu postigli čini mi se dve i rešili još jedan napad tako da se nije osetilo.

Tepić katastrofa, ali ona njegova trojka je prelomila. Bogdan najbolji ponovo uz Žoa i Pavlovića svakako. Dobro Gagatar je ponovo odigrao dobar meč. Tukao se sa nosem i uvetom solidno. Milutinov lošnjikav, da se tako izrazim i čini mi se kao da Katić njega u principu može da navuče na faul kad god hoće. Berta solidan. Taman koliko treba da doda na ovu trojicu.

Na kraju sam pogledao ukupno statistiku i nema segmenta igre u kom nismo bili bolji. Slobodna, za dva, tri, skokovi, manje izgubljenih lopti....ma šta hoćeš.

Sad da ih oderemo i poslednju pa na odmor. Svakako poslednjih godina slavimo titulu kad su oni domaćini, pa možemo i ove.

10. Ovo za Katica i Milutinova je tacno, ali to je vise nego dobra skola za Milutinova, da skonta kako treba i kako ne treba, da kupi neku foru od nosonje. Taman je besplatna skolarina, jer utakmice dobijamo bez obzira na nejednak kvalitet centara.
    Titulu sigurno uzimamo u cetvrtoj, jer zna Dule da moze opet da proradi faktor sudjenje, a posle pete nema sanse za popravni.

11. Igra se 5 tekma, videćete. Nas ukenja šut svake treće utakmice.
    A onda u petoj tekmi opet silovanje šuta i poraz.

12. Sto rece Dzeriko cim normalan kriterijum ''doktori odbrane'' dobiju 3 licne za minut'' hahahaha...i dalje se tolerisu karate potezi nad Pavlovicem u prodoru al' dobro...trpaj boranijuuuuuuu

13. I naravno garagani sacekali da vide da l' ce izgubiti 3. tekmu pa da onda izbace saopstenje...NELOL

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.