KK Partizan

1. Гробари ако освојите, честитам на титули и срећан пут у Евролигу....Wait a sec....

Svaka čast!Igrate evropu i u košarci i u fudbalu!

2. Dosla takva vremena da se ljudi raduju kad udju u Evroligu koji blam....

3. A dobro, razumi ih. Vatanje za slamku. Ne bih voleo da sam doživeo sve ono što su oni. Ponekad ih i kapiram pomalo.

4. Meni nije radio net dva dana pa sam samo svratio da jebem ciganoa!

Veceras ce devojcice postati vine!

5. Večeras kalafonci prave novi performans. Skidaju gaće, okreću guzice, naguze se i pevaju

"Sa mnom spavaš druga ti je nesanica"

6. Prvi vajld kard ode Galati.
    Naravno, jako je potrebno razvijati kosarku u zemlji koja ima 3 predstavnika u Evroligi i jos toliko u Evrokupu. Hajde da svi pomognemo popularizaciji kosarke u Turskoj.

7. Meni žao te Turske, Španije i Rusije. Vole košarku, al' im nerazvijena.

EDIT: Bolje i Efempe ciganji da su dobili vajld kard od Galate i tih timova iz zemalja punih kao brod sa po 5 predstavnika.

8. Inace posto ste vi grobari debili koji niste okacili ovu sliku, evo ja cu, stidite se
    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10494837_787158467975432_7096480117951475639_n.jpg

"DANAS SMO IGRALI ZA ONE KOJI NAS VOLE A NISU BILI TU"

9. Au kakve slike su spremne, samo cekam da momci zavrse posao :D

10. Ja mislim da hoće. Kažem ti, ovi jedino kako mogu da pobede je da ih serendaju trojke. Ne verujem da će pokušati ono kao u prvoj utakmici jer Dule pravi šou pa se obraća pažnja i onda se jasno vidi koliko su pokrali. Mislim da su se pomirili.

Opet, jebiga, ako krenu trojke i Radnički može da te pobedi, tako da nadajmo se da neće.

11. Može trojkama, i defanzivnim rotacijama, koje su u prvoj tekmi zaista bile iznenađujuće dobre. Strana pomoći odlična, odbrana pika dosta dobra... Jbg, Bogdan je lud nemoš ti tu mnogo odbranom ni uspeti.

12. Da, Bogdan je poblesavio nešto skroz. Imao je onaj jedan pad, što je normalno, al od kada ga je Duci udavio igra k'o blesav :)

13. Dobro dzoni, ne podcenjuj ih toliko. Pucali smo mi ove sezone od njih nekoliko puta. Solidna su ekipa al imaju odredjenih problema, za koje me realno zabole i koje se nadam da ce nasi da iskoriste.
    Veceras sudi ista ekipa kao drugu tekmu koju smo dobili 20 razlike, nek utisak o sudjenju bude isti,pa makar i bilo vise onih netendencioznih gresaka na stetu Partizana.
    To sto se igra pred garaganima ne mora nista da znaci, u poslednje 2 sezone smo bar videli to. Tekmu dobija onaj ko manje gresi i ko bolje odradi zacrtan plan i bolje se prilagodi situaciji.
    Za navijace se ne brinem, jer cuju se oni uvek, pogotovo ako momci budu igrali kako treba.

A sto se tice slika, ove su bas onako suma sumarum.
    Inace danas kod nas najbolji Berta. CIgani sav fokus na Bogdana i Pavlovica jer ce pokusati njih da nam odseku iz tima, a za to vreme Berta im sasije jedno 5,6 trojki, salutira ka klupi, Nesa krece kuci, grobari trans a coki ne verue

14. hahahah, zna metode

taj ubilački instinkt(kod Bogdana, ne davitelja), na Gurovića me podseća

15. Johnny Kurajber
    Da, Bogdan je poblesavio nešto skroz. Imao je onaj jedan pad, što je normalno, al od kada ga je Duci udavio igra k'o blesav :)

Imao je pad koji je bio toliko ocigledno isforsiran da je to nezdravo :D

16. Imao je pad koji je bio toliko ocigledno isforsiran da je to nezdravo :D

Tako mi je delovalo svakako, ali ajde nisam hteo to da kaćem. Tako bi onda ispalo da je Dule dobar trener, da zna svoj posao i da tempira formu, a nemoguće je da se tempira forma. Pobeđuje se ako ti idu trojke i tačka.

17. Ja se ne slažem da je bio isforsiran. Ne što potcenjujem jednog ili drugog, nikada nisam, već je jednostavno tako. Bogdan je igračina, ali ima veliku odgovornost, a ne toliko iskustva, i taj pad je morao da se desi. Tempiranje forme je kolektivan proces, a opet, Dule je dobar u tome što se tiče utakmica (bar je takva njegova ekipa bila dok je Koprivica bio tu, ali naravno i do Vujoševića je i sad ih to krasi donekle) jer uvek se od njegove ekipe može očekivati otpor na kraju, a ređe posustajanje posle vođstva.

18. обрисао сам пост, погрешно скапирао да може прозивке и на овој теми.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.