KK Partizan

1. Pa ono, najbolje je tamo da se prozivamo. Na onoj temi.

2. Ок, слажем се. Само сам погрешно скапирао смернице. Видимо се тамо 3:)

3. Aj. Bolje je ovako jebiga čini mi se. Malo da se rasterete ove teme.

4. Ide neko sutra na oproštajnu? Ovi moji nikako da se organizuju

5. Doktor jebeni:

Poštujem svakoga ko radi pošteno, ali ne i ove što su u 40. godini uzeli nešto da rade pa se razumeju sve, kao renesansni umetnik Leonardo, koji je pravio i helikoptere i slikao...

6. Sutra?

Pogrešio sam nedelju lolo

7. Nego, brine li vas malo ova "tisina" pred tekmu?

Niti najava, niti naslova, kao da tekma nije danas.. Musavci u rupama i grobari nesto uzdrzani.. Sta je ovo koji kurac? Kakva se oluja sprema?

8. Sprema se pljusak Gagulinih pojena! Odoh sad da uplatim koju kintu na naše

9. Честитам вам титулу.

10. Nego, brine li vas malo ova "tisina" pred tekmu?

Niti najava, niti naslova, kao da tekma nije danas.. Musavci u rupama i grobari nesto uzdrzani.. Sta je ovo koji kurac? Kakva se oluja sprema?

sprema se naša titula, a mi ćutimo da ne bi ispali dileje, dok se sve ne završi. a cigani već batalili sve, razmišljaju o sledećoj sezoni :D

11. Богдановић заштићен ко бели међед. Каква храброст судија.

12. Jel vas sramota ovakvog suđenja?
    Ja mislio Bogdan čovek, on beli medved jbt.

13. dobro je što partizan ima akcije izgradjene i sve ostalo, ne svodi se sve na daj loptu bogdanu da šutne...

ili se možda ipak svodi...

14. SUDIJE POKAZUJU HRABROST LOLO

15. BRACO GROBARI CESTITAM NAM TITULU

16. Objektivno suđenje, za razliku od nekih mečeva ranije. Koja je ovo po redu, a koja ukupno zna li neko??

17. NE BOLI IH STO JE 13ta U NIZU, BOLI IH STO JOJ NISU NI BLIZU!

Ahahaha CIGANI UKRALI PEHAR :D:D:D

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.