KK Partizan

1. Grobari čestitam na zasluženoj tituli, streptomicin ste, nema šta.

Nevidjena blamčina za Cigane ona prozivka za Bogdana ustašo... a ovo za pehar neću ni da komentarišem, dno dna.

Koliko samo povoda za GTR da nas isprskaju sad.

U zdravlje, živi bili.

2. I da...opet sjajna organizacija tekme...na zavidnom nivou svaka cast sve na mestu!!

3. Aj se kladimo da će dobiti najviše jednu takmu bez publike. A na tu kaznu će se zaboraviti jer superliga počinje aprila a do tada ima 10 meseci.

4. Polako sa Bogdanom, daleko je početak nove sezone, ali svi držimo palčeve da ostane. Ovde mislim na Grobare, teško da koji panter posle ovog silovanja želi da vidi Bogdana u Partizana, ikada.

5. Ubedljivo najdraža titula! Uživajte braćo!

6. Ubedljivo najdraža titula!

7. Bogdan može da ode samo ako je lud. Ako ima imalo mozga odradiće joše jednu sezonu i zapaliti Evrokup, neće poleteti za parama.

A ovo oko pehara, blam blamova, tuga i tragedija, transfer blama, blam decenije... Kukavica je ništa spram toga.

8. Bogdanović

"Posvetio bih titulu navijačima, koji su nas bodrili i kada je bilo teško. Takođe bih je posvetio devojčici sa "VMA", mislim da se zove Marija Despić. Ona se bori sa životom. Ja sam joj poklonio dres, a ona je samo napisala "da ih razvalite sutra".

9. teo sam da napišem kako smo imali domaćinsko suđenje

Lol, nakon sto je promenjena odluka za Katicevo nabadanje u bubrege pesnajom?
    Nakon Uvetovog kampovanja u reketu?

A ono sviranje auta kod mitrovicevog pokusaja je nesto najbolje sto su sudije ikad svirale! Milutinov je sabio loptu,a od ruke mitrovica otisla u aut.

10. To kod menjanja odluke je jedino moglo da se odradi da umesto Milutinova Gagić šutira, nikako poništiti odluku. Da nisu možda pogledali usporeni snimak.

11. Predražinjo

Grobari čestitam na zasluženoj tituli, streptomicin ste, nema šta.

Nevidjena blamčina za Cigane ona prozivka za Bogdana ustašo... a ovo za pehar neću ni da komentarišem, dno dna.

Koliko samo povoda za GTR da nas isprskaju sad.

U zdravlje, živi bili.

Жив био, срећно у ЕЛ.

Нисам очекивао да ће бити, али кад се све пресабере још једна много драга титула. Плашио сам се да ће један такав маг као што је Гагић окренути историју једног клуба, али се испоставило да је на крају био и много важан играч. Богдан је невероватан, нема ко га није чувао, нема коме би дао лопту, а решетао је целу серију као нездрав. И све ово без Вестермана, без Милосављевића, без Кинсија и без Муслија. Тако звучи невероватно, али смо ипак имали два играча који су играли константно и превише добро за ову Звезду.

Нема појма да остане Богдан да игра ЕК. Ако се укаже шанса да играмо квалификације, можда евентуално остане, али нема шансе да пропусти читаву сезону у ЕЛ. Камо среће да грешим, али то је то што се њега тиче. Кад поменух квалификације, ако би Звезда добила учешће у ЕЛ, а ми у квалификацијама, то би била јединствена шанса да будемо у истој групи. Ваљда у том случају не би било фрке око делегирања судија. :)

12. Pa da su odgledali usporen snimak videli bi da ga je nabo Katic...govnar nosati

13. Pošto je Gagulu nabio u leđa.

14. BezDeranjaMolim
    BOGDANOVIC OSTAJE!!!

AMIN!

Bogdan može da ode samo ako je lud. Ako ima imalo mozga odradiće joše jednu sezonu i zapaliti Evrokup, neće poleteti za parama.

Da se ne lazemo, daleko je on od igraca kome cilj treba da bude dominiranje po Evrokupu. Jedan od dvojca Bogdan-Sasa se mora zadrzati, i ovo verovatno znaci da Sasa odlazi.
    Uglavnom,ako ne izborimo EL, a sve su prilike da necemo, Bogdan treba da nadje evroligasa u kome ce igrati.
    Mislim, nije da se bunim sto zeli da ostane,al cu potpuno razumeti ako bude otisao.

15. Нису поништили одлуку, него су донели одлуку да је Партизан хтео да подметне Милутинова да шутира бацања уместо Гагића. Дебилно, али јебига.

16. Neka dodje Velickovic...

17. Dzankee, velickovic potpisao za Trabzon

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.