KK Partizan

1. Nešto su se dog sa Šilbom kasnije, nije sve dobio...

2. Naravno da nije sve, dobio je za godinu i po a odigrao 6 meseci :)

3. Ma nisam ni rekao da je dobra investicija nego da nije dobio celo sledovanje ugovora...mada, možda bi i bio dobra investicija da nije oteran.

4. Dobio je 600 000 za 6 meseci, a kao uslov je sporazumni raskid ugovora. Daleko od toga da on nije hteo da ide, čitao sam intervju u Francuskoj, da je hteo i on da ode, kad ga nisu poveli na utakmicu i slično. Ali nemam pojma kakve veze ima on sa bilo čim?

5. Upoređuju ga sa Žoom...tj plate im upoređuju. Vole da istaknu da su u nečemu bolji kada god imaju priliku :)

6. Ovaj igrao 4 i 5, i došao kao derle koje vola nije moglo da pogodi, ovaj Amerikanac došao kao zvučno pojačanje na beka šutera. Pa dobro to je to... :)

7. Upoređivali smo platu od 180 k koju dugujete Samardžinskom i za koju vas je tužio za 6 meseci koliko je proveo kod vas i platu najboljeg skakača EL Žofrija Lovernja koji je sveukupno zaradio(ne i dobio) 100k za godinu i po kod nas. A ne beka i centra.

Šilba je Truć naveo kao vašu meru štednje, odnosno kako ste ga se otarasili jer je bio skup a ja samo dodao da je on to naplatio i to dobro. Hteo je on da ide al ne na svoju štetu.

8. Krle ide u megu lolo

Ako ne ode kod Dude jebo me konj u vrh guzice

9. Mogao bi da dođe da odradi godinu kod nas. Ništa mu ne bi falilo. Jebao bi domaću i ABA ligu i kosa bi mu ponovo porasla .)

10. Johnny Kurajber
    Ko će ga znati ko ostaje CKM. Jebem li ga. Već smo mi navikli da idemo ponovo sve, sa nekim novim igračima. Voleo bih ja kada bi Dule ostao trener iako pomislim ponekad da je možda bolje zbog njega i njegovog zdravlja da se povuče, ali očigledno je da on neće, a njegov ostanak je naše najveće pojačanje.

Sve znam, ono je bilo nešto što bih ja mnogo voleo, a da li je realno videćemo do kraja septembra. Neke priče su bile maltene gotove pa stopirane, Murič npr.

Elem, sada može Krle da uleti. Lololo

11. E vako, da napisem i ja koje slovo sad kad je sezona gotova.

Kao prvo, bila ne ponovila se. Ovoliko patnje i nerviranja ne pamtim da sam doziveo u jednoj sezoni od kako ja pratim KKP. Naravno, tu pre svega mislim na povrede Lea i Dragana, zatim na ispalu Kinzija (ili sta god tu bilo), do trojke Cedevite..
    Ostaje zal zbog tih povreda, jer sam ubedjen da bismo imali mnogo uspesniju sezonu sa ta 3 igraca u timu, da bi ABA liga bila osvojena, a da bismo u TOP16 bili mnogo ozbiljnija ekipa sa mogucnosti plasmana u top8. Ali jbg, sta je tu je. Da nije bilo tih povreda, ne bismo u svetom dresu videli grobarcinu Pavlovica, Bogdan verovatno ne bi ovako eksplodirao...

Iako su nas cele sezone pratila losa igra , pre svega u napadu, sto uopste niej bila karakteristika kKP-a ovih godina, nisam gubio nadu da ce se i ova sezona privesti kraju kako treba. I jeste, uz tu jednu loptu koja nije htela iz kosa.

Pamtice se ova ekipa, koja je isijavala borbom, cak i kad nista nije polazilo za rukom.
    Prvi kapiten "stranac". Namerno pod navodnike jer je Zofri bio sve samo ne stranac u ovom timu. Kinzi kao verovatno najbolji kosarkas koji je dosao u Partizan al na kraju ispao jajara.. Sezona u kojoj sam milion puta opsovao centre, od mlohavog Milutinova, preko zavrnutog Muslija do imbecila Gagica , koji se eto ispostavio kao X faktor za finalnu seriju. Priznajem, nisam to mogao ni da sanjam.

Nakon mnogo godina necemo igrati EL (ne zanosim se kvalifikacijama, a jos manje WC-om), i to je nesto na sta se treba navici. Sledi nam period nesto losije kosarke Partizana, jer neki momci zasluzuju da nastave da grade svoju karijeru (Bogdan, Zofri, Berta, pa na kraju krajeva i Milosav i Leo). To je prakticno ceo tim koji ima svako pravo da ode.

I da se na kraju osvrnem na ovaj trofej koji smo uzeli. Da budem iskren, mislio sam da je ova sezona ta koja ce oznaciti kraj nase dominacije. FMP je bio u boljoj situaciji od nas, u boljoj formi, sa kompletnim timom na raspolaganju. Onda se od prvog kola moglo naslutiti da ce ovo biti i borba ne samo na parketu nego i van njega. Tragikomicne kazne, menjanje pravila u sred lige, timovi koji igraju sa ciljem da nas sto vise prebiju , sudije koje jednim ocima gledaju Partizan a drugim njegove protivnike... I zato mi je drago sto smo je osvojili, i zelim da iz iste istupimo koliko vec sutra. Sagledati koje nas sankcije cekaju, i ako nisu nesto sto ne mozemo da prezivimo, napustiti ne osvrcuci se.
    Sto se tice finalne serije, reci cu samo dve reci DULE i BOGDAN. Dule, jer jer opet uspeo da pripremi tim na sva moguca desavanja , pogotovo nakon prve tekme, jer je vesto skidao pritisak sa tima i na kraju krajeva jer ima muda da prica o nekim stvarima za koje ni oni kojima je to posao ne pricaju. A BOGdan , jer Bogdan. Ovo je njegova sezona, i njegova titula, tu nema spora.
    Ipak, ne pamtim da sam gledao Partizan cija utakmica zavisi od ucinka jednog igraca. Srecom, sad je to bio Bogdan , i samo zahvaljujuci njegovom vanserijskom talentu, mudima i zelji iz ove serije smo izasli kao pobednici. Ali ipak to zameram Duletu. Samo u poredjenju sa proslom sezonom, kada smo cigane oduvali timskom igrom stice se utisak da je ovo daleko od onoga sto bi Partizan trebao da pruza.
    Na srecu, sa druge strane Dule je imao Radonju koji je , po mom misljenju, odradio dobar deo posla u finalnoj seriji svojim debilnim potezima (glupavim izborom odbrana, napada, Dragicevic jednu tekmu ne igra ni minut, sledecu 25, mali Mitrovic nas cepa on ga vadi iz igre i ne vraca 15 minuta, glupavo koriscenje Marjanovica koji je nasim centrima svaku tekmu mogao da da po 20ak poena, njegova izgubljena druga utakmica kad je umesto da igra na centre rekao "sutajte trojke" pa je egal tekmu odveo u +20 za nas) al to su njihovi problemi, kao sto je nas bio losa akcija u poslednjem napadu sa Cedevitom i slicno..

Sta nam sad sledi ne znam. Zo je otisao, Bogdan ce verovatno, Sasa takodje , uz vec planiranog Bertu,a pominje se i odlazak Daloa.. Od onih unapred dovedenih pojacanja pitanje je sta ce biti, jer ne znam da li oni zele u Partizan bez Evrolige i sa mnogo manjim ambicijama nego prethodnih godina.

Predsednik pod hitno da se aktivira, klub da se uredi pre svega u poslovnom smislu, obezbediti sponzore (sramota je da ovakav klub sa ovakvim rezultatima i tradicijom ) zavisi od donacija pickoustog kroz javna preduzeca. Dule nek vidi kakav je sa zdravljem. Kolika god on ziva legenda bio, njegov zivot je najbitniji, pa makar i Partizan izgubio neke utakmice koje bi sa njim dobio.
    Na nama, navijacima i simpatizerima, je da sledece sezone bodrimo klub jos jace, i u ABA ligi i u cipiripi kupu. Bez obzira na (ne)uspehe. Navikli smo se na titule, ja sam licno vec u nedelju ujutru bio u normalnom raspolozenju, bez ikakve euforije, kao da vece pre toga nisam gledao po poslednji put ovu fantasticnu ekipu.
    Sto bi rekao onaj neki noviran, poslednju kartu u zivotu, nek mi sacuvaju za Pionir.

I da, sta god bude, koliko god bude tesko, prezivecemo. Pa makar i u cetvrtoj ligi. Mi smo ipak
    http://upload.slike.com/slike/2014/06/1403551286-560-x-140px-BffzxVpCYAA89pu.jpg

12. I jedna slika za cigane, jebiga zaboravih je na onoj temi, al ionako ovu citaju i prate pomno. Ne ocajavajte , takva vam je
    http://upload.slike.com/slike/2014/06/1403551352-598-x-394px-Bg4aWd7IAAEiKpJ.jpg

13. Haha ali ovaj post sto si napisao koju rec je loooool! Nisam cito mozda je i pametno ali brateu

14. Bulevar B92

Zašto ste davili Bogdana ?
    DULE KRALJ : Ja sam ga resetovao. Pogledajte njegov učinak pre i posle davljenja!
    Eto zašto smo mi INSTITUCIJA!

15. Pa Gmudo brate kako si očekivao neku vanserjisku timsku igru kad smo sticajem okolnosti promenili tim nekoliko puta u toku godine. I opet greh je nekom isforsiranom timskom igrom gušiti majstora kakav je Bogdan, to je video i Dule a to je video i jedan Saša Pavlović. Jednostavno mu je ostavljeno da izdominira u finalu, očito mu to leži. Natrpao ih prošle godine u finalu, natrpao ih je sad još surovije. Opet uvek su pored njega bar još trojica košarkaša imala dvocifren učinak, ja realno prezadovoljan s obzirom na to da su se igrači izmenjali za ovu sezonu više nego za dve prethodne.

O nekim sponzorima ne sanjajte, nismo ih imali ni nakon F4 a tek ih sad nećemo imati. Dalo kolko sam ja video tvrdi da sigurno ostaje. Gde bi i zašto on išao, jedino ako mi nismo zadovoljni njegovim učinkom? Dule ne odustaje od igrača tek tako, pogotovo ako ga slušaju.

16. zatim na ispalu Kinzija (ili sta god tu bilo)

Kinzi je u svakom slucaju ispao picka, evo sad sam gledao njegov tnjiter i ne pominje Partizanovu titulu, barem bi cestitao da je covek.

Da nije bilo tih povreda, ne bismo u svetom dresu videli grobarcinu Pavlovica, Bogdan verovatno ne bi ovako eksplodirao...

Pavlovic je za nekoliko meseci obezbedio sebi rang legende kluba, ne secam se da je ikad ikome to poslo za rukom. Sigurno je da Bogdan ne bi ovako odigrao finale da je bilo jos nekoga da povuce. Ovako je video da ga hoce, i video da moze, pa jebi jebi jebi jebi...

Mislim da ce Leo i Milosav da ostanu, jer ih niko nece hteti nakon povreda, takodje je Dalo imao malo minuta da bi se negde prodao, verovatno Dule i sa tim taktizira, ludak je to.

Danilovic treba da napusti klub, ili da nadje ko ce da ga kupi, neko od bivsih igraca, najbolje nekolicina. Ovo pickinsko cutanje, i pustanje da sve ide preko grbace bolesnog Duleta, je nevidjeno jajaranje i dzukacko ponasanje. Sto nije nista novo od Danilovica, ali je i za njega previse, ipak je Dule bolestan, mater ti alkoholicarsku Predraze "Sasa" jebem!

17. Da prodamo klub pekmenu on ima keša za pojačanja lolo

18. Kako god okreneš nekako se ne bojim. Sve ovo šro nam se desilo loše, ne može u toikoj meri i sledeće sezone da se desi, tako da ne brinem puno, a gledaću sve mnogo opuštenije od sada jer brate, prešli smo igricu sada stvarno i to na hardu.

19. Pa Gmudo brate kako si očekivao neku vanserjisku timsku igru kad smo sticajem okolnosti promenili tim nekoliko puta u toku godine.

Nisam ocekivao, al kazem da smo zavisili od Bogdanove bozje ruke. Ili hoce , ili nece. Srecom, htela je. Da nije, verovatno bismo pukli jer bismo licili na cigane.
    Znam ja vrlo dobro da je i Bogdan, i ostali saigraci,a ponajvise Dule znao koliko ko moze pa je u skladu sa tim i kreirao radnje na parketu..

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.