KK Partizan

1. Pa solirao bi Saša da njega nije išlo a ostali su doprineli koliko su trebali al je on takav igrač da očigledno u finalima igra posebno napaljen. Saša je recimo mnogo manje akcija završavao, čak se nije ni butao. Kad neko uništava skloniš se i pustiš čoveka al da ga nije išlo Saša bi krenuo jače. Da l bi to bilo dovoljno ko zna.

2. Koja maskota je ovaj Dalo :D

3. Opa ide Bogdan na intervju u San Antonio.

BOGDAN KOD POPA OBAVEZNO.

4. Ovaj Dalo je najveći car ikad.

5. TucanKamen
    Pa solirao bi Saša da njega nije išlo a ostali su doprineli koliko su trebali al je on takav igrač da očigledno u finalima igra posebno napaljen. Saša je recimo mnogo manje akcija završavao, čak se nije ni butao. Kad neko uništava skloniš se i pustiš čoveka al da ga nije išlo Saša bi krenuo jače. Da l bi to bilo dovoljno ko zna.

Navikao je Saša da bude podređen jednom igraču, pet sezona u Klivlednu nije malo. Lololo

6. Brate umirem, Dalo ludak jebeni.

7. sta je sa daloom ne kontam

8. Moglo bi pojašnjenje za Daloa da i mi umiremo.

9. Brate evo su kod Tegija, lik priča srpski ko lud provaljuje fore. Zajebava Saleta i ostale.

10. УБИО ГА ДАЛО ПРиНТСКРИНУЈТЕ И ЗОВИТЕ ПОЛИЦИУ!

11. Pita ga Tegi kako je čuvati Saleta: Znaš kolko je jak brate...

12. - Borise da li ti više odgovara pozicija 1 ili 2?
    - Ja volim samo da budem na teren

AHAHAHA

13. Ćevapi, sarma i kajmak. Nije Dalo mutav ni malo.

14. Zna znanje.

AL kad je Sale prvi put ušao u svlačionicu a Dalo mu priđe i pita ga "Sale oćeš da mi daš milionće". Kakav kralj.

Kaže Sale vidim ga prvi put u životu, otkud bre ovaj zna srpski.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.