Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Koji su oni carevi.
Ovo je najgotivnija skupina ljudi koja je ikada igrala u Partizanu.
A Dule ce za svaki slucaj da im jebe mamu. Cisto da se ne opuste za sledecu sezonu lolo
To je taj oprobani recept. Mislim meni je malo smešno kada se kritikuje Dule. Pa čak da je i dvem, tri titule izgubio do sada, a kamoli ovako kada objašnjava već preko deceniju :)
Mada sad je eto doživeo jedan konačan udarac ako ga Vučići oteraju. Mislim bubašvaba je Ćoki, u nekom obliku, negde će opet da izmili, ali ovo će ga usrati ako je istina da ga teraju.
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/10487186_324406974380641_5457513227287580492_n.jpg
Koji KLABING!
Nenenenenenene nikada do sada ovoliko gotivna ekipa. To je to. Bilo je boljih igrača, bilo je oduvek kul likova kod nas, ali ovoliko da su gotivni, ne verujem.
Fener oce Bogdana. Moze, dajte milionce
Nece bre Dule da ode, naostrio se jebeno da vadi kurac na vucica i coravog, vidi se po izjavama, digao mu se sad i ne bi da kvari zabavu.
Neće otići, nema šanse, još gledam juče u Bulevaru naoštren je on do jaja... a svaka treća reč jebiga haha
Uzivajte
https://www.youtube.com/watch?v=mPDjIPOTuaQ&feature=youtu.be
Gledao sam klip već. Odlično. Nadam se da će dečko hteti da igra za reprzentaciju.
Ako ne bude hteo sami smo krivi jbg :(
Nadam se da neće dođi do toga.
Србија никад није довољно ценила своје таленте. Зато они сами, као Богдан, морају да се изборе за свој статус.
ја сам у фазону да за репрезентацију МОРА да се игра па макар ти вучић био тренер.
Слажем се, кад је могао Андреј да игра за репрезентацију, може и Богдан!
Ako neće uzeti mu državljanstvo i mrš u kurac.
EDIT: kada kažem ovo "mu" mislim na svaki isprdak koji kotrlja lopte a odbije da nosi grb srbije na dresu. Ranije je bila Jugoslavija pa su kenjali da nemaju osećaj svoje zemlje, sad je Srbija-nema izgovora osim zdravstvenih.
Mada ovo nije za ovu temu al aj da se nadovežem.
Ufatili se te izjave ko pijan plota.Ne sećam se da ste toliko ponavljali ćokijevu izjavu da ste i zvezda i fmp hehe