KK Partizan

1. L kad je Sale prvi put ušao u svlačionicu a Dalo mu priđe i pita ga "Sale oćeš da mi daš milionće". Kakav kralj.

Kaže Sale vidim ga prvi put u životu, otkud bre ovaj zna srpski.

ahahahahahahah vrh ne verujem. Nisam znao za ovo.

2. Kraj. Ima sutra repriza u 13:00

3. Dalo ce nam biti sledeci Bozic Pera paste sta sam rekao.
    Ludak jebeni. Sad mi krivo sto ga nisam pitao da se slikamo onda kad sam ga video ispred tasa u 2 ujutru, al reko necu da Dule sazna da mu jebe majku.
    Furao neke 2 domace bicuri, brat bratu i one neke kosarkasice, imale su po malo glave manje od njega

4. Gledacu reprizu sutra...inace bas steta za Lovernja...igracina...ovo se zvucati lose ali retko dobar covek...odavno nismo imali gotivnijeg stranca. Kralj.

5. Novosti rekose da je KKP dobio 600k dolara od transfera Lovernja. Da se ne lazemo, to je jedna od najvecih cifara koju je KKP ikad dobio, i nije se smela propustiti. A i verovatno je sam Zofri dobio dobre pare , tako da bi bilo fer i prema njemu da pocne da zaradjuje od onoga u cemu je dobar.

6. Ja koliko sam pročitao negdje, em što Partizan dobija baš dobro obeštećenje em je Žofri i pored toga oprostio neki dio duga, tako nešto...

7. Dobar keš, mada smo uzimali i više ranije. To je oko 450 k evra, a mi smo za Pekmena, Tepića, Novicu uzimali po 500k. Marić 600, Veseli čak i skoro duplo od Žoa. Ipak za sadašnju situaciju odličan keš.

8. Jeste, Zofri oprostio pola duga. Koliko sam skapirao 25k evra.

9. Ništa, sad da dovedemo Luku Mitrovića i da popunimo to mesto :)

10. Jericho
    Kinzi je u svakom slucaju ispao picka, evo sad sam gledao njegov tnjiter i ne pominje Partizanovu titulu, barem bi cestitao da je covek.

Ne trci pred rudu :)

Tarence Kinsey ‏@TK_Kinsey 44s
    Moretk_kinsey
    25 seconds ago
    This is what champions look like .. Congrats to Partizan for winning their 13th consecutive title in a row ... We'll deserved ..1st I want to thank the best fans I have ever seen in my life ,the coaching staff for improving my game while I was their, the frontoffice and most important to me, the guys in this pic .. You guys work and fight so hard that's what it takes to celebrate at the end .. I Wish everyone the best in their careers...all love #PartizanFollow

EDIT: http://instagram.com/p/pmthQGEg5B/

11. Глупо је ово. Ај да су ставили Катића или тако неког говнара кога и треба јебати, него Јаку који је добар ћоек.

12. Jeste, ali verovatno bi Katić sa sisama veoma ružno izgledao. Jaka ima malo taj femini slovenački šmek :)

13. Zamisli Radenovića sa sisama :)

14. Jaka je slovenačko govno, smradina.

15. није несери

16. Jaka stari foler...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.