KK Partizan

1. Са оваквом екипом, треба вам само неко ко може да преведе лопту за 5 секунди преко пола, а да није грбав и етиопљанин.

2. A jeste sad lakse pratiti temu kad je medju nama neko strucan da nam objasni. Hvala Tilmu sto postoji i sto nas je udostojio svojim prisustvom.

3. Kad ce neka uporedna analiza? Celo vece cucim ispred kompa cekajuci, ni Banjak nisam uneo

4. Чекам да вам дође плеј, онда упоредна анализа. Да га ставим самог против тројице ко Кинзија ономад хахаха.

5. Ето, тачно сам знао да ће људи да се ухвате за небитне детаље. Поента је да неко нема проблема са убијањем да би (пази сад!) клуб за који навија узео титулу. Па нормално да сам био узнемирен због тог сазнања, па стога нисам ни спавао, а био сам и запрепашћен што такво понашање није наишло на најширу осуду.

И овај Дионизије... Мислио сам да је кул дечко. Први пут ме разочарао кад није знао за Тјенанмен, па се још клиначки вадио како не мора ништа да се зна, све има на гуглу. Ево сад има проблем да осуди позив на убијање гробара. Морате да схватите да је ваш задатак да Фендер осети да је сам у својим намерама. Тек тад може доћи до искреног покајања, извињења, а у коначници и до помирења.

6. Е да, ево имам ја једну анализу:

Човић: У Србији ће се боље живети кад Звезда буде првак.
    Вучић: Боље ће се живети 2017, евентуално 2018.

Закључак: НЕМА ТИТУЛЕ ЈОШ ДВЕ ГОДИНЕ, КОООООРЧИНА!

Т-А-У-Т-О-Л-О-Г-И-Ј-А, РОЂАЦИ!

7. Трућ, сад озбиљно. Кад вам дође плеј, да ли мислиш да имате слабији рустер?

8. И овај Дионизије... Мислио сам да је кул дечко. Први пут ме разочарао кад није знао за Тјенанмен, па се још клиначки вадио како не мора ништа да се зна, све има на гуглу. Ево сад има проблем да осуди позив на убијање гробара. Морате да схватите да је ваш задатак да Фендер осети да је сам у својим намерама. Тек тад може доћи до искреног покајања, извињења, а у коначници и до помирења.

Tluće, grešiš. Za Tjenanmen nisam znao, tj znao sam za situejšn, ali ne gde se desila, ali nisam se vadio kako "ima sve na guglu", već sam rekao jebiga, bilo je pre nego što sam se rodio, sećam se ko juče da je bilo.

A znaš i sam da sam jedno sedamnaest osamnaest puta "osudio" Fenderovu izjavu, što ne znači da nije smešno to što si utripovao da će neko da te juri po Srbiji jer si na nekom sajtu napisao da si Grobar.

P.S. Nisi se rodio sa znanjem o dešavanjima na Tjenanmenu.

9. Tilmo će navijati za Partizan, ako ne od ove godine, onda od sledeće. Osniva grupu JANIČARI VUKAJIJA!

10. Трућ, сад озбиљно. Кад вам дође плеј, да ли мислиш да имате слабији рустер?

Каже се ростер. А озбиљно, наравно да нисмо без шанси, имамо 6-7 одличних играча, али сигурно је Звезда благи фаворит. Из простих разлога што је екипа уиграна, фајтерска, праве серије из одличне одбране. Примају плату на време, имају дужу клупу и отприлике сваки играч може да испостави шта се од њега очекује. Са друге стране, Партизан је већи део тима комплетирао у сред сезоне, Павловић игра топло-хладно, некад уме да сили кад га неће. Сплет околности је довео и до тога да су неки играчи преоптерећени, па су повреде честе и онда свака утакмица је неко уходавање и Мачван је једини играч који ће да одигра добру утакмицу увек. Од свих осталих можеш свашта да очекујеш. Ако све легне како треба, биће занимљива серија, али то зависи од превише ствари што се тиче Партизана и зато се бојим да се неће баш све сложити онако како се ми надамо. Али довољно сам пратио Партизан да у овај клуб не смем да сумњам.

Значи укратко, по именима не заостајемо за Звездом, али и глуп човек може да види како игра Звезда, а како игра Партизан ове сезоне (небо и земља). Знам да вама смета што Вујошевић прави себи и алиби или некакав подвиг и не спорим ни да он то ради. Јебига, на супротним странама смо, што вама смета нама прија, лол. Али чињеница је да ако доведе клуб до финала аба лиге, то је у најмању руку успех.

Ето, то сам на један дах искуцао. Сад ћу да едитујем ако нешто треба.

11. Thilmo

Трућ, сад озбиљно. Кад вам дође плеј, да ли мислиш да имате слабији рустер?

http://www.chickeneggspert.com/images/roosters-fighting.jpg
    Судећи по овој слици, ти си у праву, овај црно-бели петао стварно изгледа као да је у предности и да има бар 60% шанси да победи. А и боја овoг другог петла нам не иде у прилог, више вуче на ФМП-ове боје, него на Звездине.

#zhike

12. A znaš i sam da sam jedno sedamnaest osamnaest puta "osudio" Fenderovu izjavu, što ne znači da nije smešno to što si utripovao da će neko da te juri po Srbiji jer si na nekom sajtu napisao da si Grobar.

Даћу ти један савет. Пробај да укапираш шта неко стварно хоће да каже оним што пише, а не да читаш реченице једну за другом као неки штребер.

Ево ти пример, Тјенанмен је небитан, хтео сам да кажем да си ме разочарао репликом како си ти нашао на гуглу за три секунде и да зато ниси ни морао да знаш ишта о најпознатијој слици светске политике.

što ne znači da nije smešno to što si utripovao da će neko da te juri po Srbiji jer si na nekom sajtu napisao da si Grobar.

Ево још један пример. Да је ово написао неко други на теми, прочитао бих још једном да видим шта је хтео да каже, али пошто сад капирам да ти ово стварно мислиш, пробаћу да те не задржавам дуже.

13. А хтео сам да ставим певца уместо рустера, па одустао.

Па добро Труће, ту се негде слажемо. А мислим да вам само треба просечан плеј, Тепара то није а онај Дало не знам шта вам је. Мислим да вам Мачван завршава скоро све у нападу и да од њега зависи све. Ту сте ви најјачи а ми најслабији, не због тога што је Митар лош него је млад, а замене нема.

Свеједно, некако мислим да је ово наша сезона, као задњих неколико лоло али сад смо најближи. :)

14. Najbliži ste tome da doživite možda i najveći nervni slom u proteklih 15 godina. Tačnije 4 godine koliko pratite.

15. Зато вас и прижељкујем у полуфиналу, пејбек тајм, ако смо екипа, онда вас избацујемо и шаљемо у Еврокуп, да се мучите као ми прошлих година.

Ако изгубимо, онда ћутање и претња следећом сезоном лоло

16. Имамо ми и других проблема поред полу-финала. То је да клуб задовољи захтеве УЛЕБ-а.