KK Partizan

1. нисам могао да спавам поподне због тога

Ložiš? Hahahahaahahahaaa

2. Daj dio, ne cekaj da te ironija opali po nosu da bi je video.

3. Ја сам умро од смеха на исту ствар, али не зато што сам помислио да је човек озбиљан. Све више људи овде показује да нема нимало осећаја за сатиру.

Труће, ова: http://vukajlija.com/forum/teme/53155-da-li-ignorisete-porodicno-nasilje

4. http://www.sportske.net/vest/kosarka/perkins-ceka-agentov-mig-za-prelazak-u-partizan-208666.html

Kao i za sve prethodne ima da se izjalovi u minut do dvanaest. I opet sve ispočetka sa plejom.

5. Meni bilo smesnije "nemam obicaj da ovo pominjem cesto" xd

6. Хахаха, добро је и то. Додаћу кад будем следећи пут питао за тему.

7. Џони користи свакаква средства како би наставили низ са титулама, одбановао највећег циганског баксуза, али није свестан да његов вољени клуб неће дочекати јун, пошто ће бити угашен већ априла :)

8. Boxer/Pseto kukao je on nedeljama za tu fenderovu izjavu, zato sam pomislio da je ozbiljan. Kontam, rešetke na prozorima, rezica navučena, čak i DV mutiran na tvu... :D

9. U ratu,ljubavi i borbi za titulu se ne biraju sredstva šomi lololo

10. Makar se gazilo preko mrtvih grobara hahahah

11. E aj otkljucajte ovu stecanovu temu samo da kokektivno napusim kurcom ove sto moralisu pa zakljucajte posle ako hocete. Moguce da vec jesam ali me mrzi da listam

12. Makar se gazilo preko mrtvih grobara hahahah

У повраћци мртве тетке хахахах (интерна фора, немојте ме бан лоло)

13. Sto somika dobro je u banu brate malo jebes malo guras kontejnere

14. Ako nemas sta da jebes samo guras kontejnere

15. Ja samo da konstatujem da nije korektno što je Tilmo odbanovan samo da bi se izbaksuzirao FMP. Treba se boriti pošteno, ovakvim potezima se ne razlikujemo od čerge.

16. A jeste smešno kako je čamio na B92, kao pušten s lanca je dotrčao na sajtoa istog trenutka kad je odbanovan.

17. Saće plej... Gazimudo potvrdi.

18. ne trba nam ova indijancina od perkinsa, nadam se da je to patka

*patka-kurcina

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.