KK Partizan

1. S obzirom da Sasa vrv ne igra, da je Tepic rovit ili nece igrati, Macvan ostaje kao jedina sigurica za poene

2. Ja igr'o Milosavljevića više

3. Sad dosao to da ti napisem, obavezno, granica samo 10,5

4. Које поклон границе за Мачвана и Милосава јбт.

5. Бора Дало закуцава с врха рекета левом руком.
    Добијамо 100%

6. Crvena konjeva mas'
    http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=01&dd=10&nav_id=945314

Ouo bi bilo zinimljivo, mada sam ja više za Fener, oni bi nas puštali.

A sto jednostavno ne kazu da im ne trebaju dva predstavnika iz sirotinjske ABA ligei ne zavrse posao?
    Jbt i ovako se koljemo za ta dva mesta, jos nam samo fali da PAO ima jedno zagarantovano (kvalitetom naravno) a da se mi ostali poubijamo za jos jedno.

7. Jbt i ovako se koljemo za ta dva mesta, jos nam samo fali da PAO ima jedno zagarantovano (kvalitetom naravno) a da se mi ostali poubijamo za jos jedno.

Zar nema PAO A licencu ?

8. Ima ali, koliko nas smecari iz EL vole, kroz godinu dve bi im ukinuli, pa bi se ''klali'' sto kaze mudo s nama za mjesto...

9. Možda bi PAO dao to dodatno, treće mjesto u EL za ABA ligu, a Grčka liga izgubila jedno. Iako je ovo sprdačina iz PAO-a i nema ništa od tog, moglo bi biti realno. Jer, definitivno će novac biti presudan za igranje u EL, dakle, stabilan budžet koji neće moći biti ispod iks miliona.
    Interesuje me samo kakva će vrsta izgovora biti (ukoliko budete igrali EL, naravno), kad budete morali na astal staviti sve cifre vezane za budžet kluba. Šta reći javnosti i vjernim grobarima? Kako ih ubijediti da ne igra novac, nego ljubav prema Partizanu?

10. Protiv Olimpije kakvi budemo, taki cemo biti dovijeka. LOOOL

11. www.drakulastream.eu
    Kvalitet je uglavnom dobar, svaku utakmicu ABA lige strimuju

12. Da pratiš košarku duže znao bi da A licenca ne pripada domaćoj ligi nego klubu direktno, tako da nema tu šta da neko gubi i dobija. PAO igra EL u svakom slučaju a mi ćemo da se koljemo za ova mesta što nam Đordi da.
    Edit: ovo je za Šalabajzera

13. Srećno komšije.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.