KK Partizan

1. Čuo sam da će Partizan da pusti Metalac u sledećem kolu da pobedi, kako bi Srbija i sledeće sezone imala 3 predstavnika u regionalnoj ligi...

Partizan hrvatski klub hehe saljivo jako

2. Zapata, mislim da nije isto, jeste Budućnost jaka, ali nije blizu CZTa. Po imenima, mi imamo bolji tim od njih, naravno da svi budu zdravi, međutim, oni su sada daleko uigraniji od nas, ali se to može promeniti do kraja.

E sa druge strane, nama nije zagarantovano to treće mesto, i dalje smo vrlo daleko, 2 pobede, od toga imamo 2 teška gostovanja i meč sa CZTom, a ovi su već pregurali te 'upisane' poraze, a koliko će neupisanih ostvariti(kao ovaj večeras) videćemo, ali nešto sumnjam da im je u interesu da budu četvrti pa da nastave da gube.

3. Па нису ваљда играле Лименке са Цеђевитом или јесу?

4. Ne znam Zap brt, tako izgleda anhele :-*

5. Greškom poljubac, teo sam smajli al kad je bal nek se i princeza jebe.

6. Па нису ваљда играле Лименке са Цеђевитом или јесу?

ц

7. Nisu u drugoj polusezoni, moja greška. Ali ja i nam i njima već računam poraz u tom meču, tako da sam zato pogrešio.

8. Haha pokenjali se ovi moji od Dzonija.
    Zap ti ne kenjaj jbg, po našoj temi si toliko kenjano da nema de dalje sad ti smeta što je par ljudi ovde.

Ma nije to problem, nego krenuli da se napušavaju onako govnaru, brđanine, Bugare i tako to.

9. Kako god okreneš gledajući početak sezone i ovaj momenat imamo bolji tim, bolje igramo i bolje smo pozicionirani na tebeli. Ozbiljna uzlazna putanja. Kad se setim početka. Ono je bilo potpuno amaterski.

10. Dionysio
    Čuo sam da će Partizan da pusti Metalac u sledećem kolu da pobedi, kako bi Srbija i sledeće sezone imala 3 predstavnika u regionalnoj ligi...

Hahhahah kako ne kontate, pa Partizan je hrvatski klub? hahahaah boze humora hvala ti na ovom uvek se iskidam od smeha! pozdrav najtopliji za tebe i tvog oca Gedzu iz Kursadzija

poyy

11. Pa šta kao nije? Imam jednog brata što je bio u tvorza malo, nisam ga se odrekao jbg. Što radite to!

12. zavuce nam ga dyonisie muski, moram priznati to

13. PARNI valjak MELJE NAPOLJU JE ZI MA KOGA BRIGA STO SMO NAJBOLJI U EVROPIIII!!!

KOS DAJ BUDI BOLJI IGRAJ I POBEDI NAPRIJATELJE!

PARTIZAN SEVER JUG MI LEDJA GLEDA !!

14. Hahhahah kako ne kontate, pa Partizan je hrvatski klub? hahahaah boze humora hvala ti na ovom uvek se iskidam od smeha! pozdrav najtopliji za tebe i tvog oca Gedzu iz Kursadzija

Dobro, trebalo ti je da shvatiš. Ni ne čudi, kad ti je jedan od najsmislenijih postova ovaj citiran. Hahaha, blublublu, blablabla? Voimjaoca. Javi se kad dobiješ sledeću dojavu, ili bar mlečne brkove.

P.S. Spominjanje mojih roditelja može te dovesti do toga da me prepoznaš u nekom kontekstu kao tvog oćuha, negde od 23-05h, radnim danima, što nikako ne želimo...tako da pripazi.

15. Deste rimljani, jeste se usrali. Nesto se suska da ce Vilijams da vam leti iz ekipe, pogubio se lik totalno.

16. Tužno je biti navijač Ćokijevog kluba, oni i dalje veruju u titulu.

17. Maxi, ne nanosi nam lošu karmu, pls. :) Pitaj Gazimuda da to ne treba da se radi. :D

Polako, ima vremena do razmišljanja o tituli za nas ove sezone, da li možemo da osvojimo ABA ligu i domaćicu biće poznato već nakon KRKa, kada bi forma trebala da bude na većem nivou nego sada za nekih 15 do 20%. Međutim, mi nećemo imati vidljiv napredak u formi ako nam se svake nedelje po jedan igrač povredi na nedelju dana.

A ako je skorija istorija neki faktor, kada se igrao KRK u Nišu, taj trofej nam je bio prvi korak ka triploj kruni. :)

18. ^ Vau covece ovo je tako cool, nadam se da ce sledeci koncert na stadionu JUGOSLOVENSKE Narodne Armije odzati Sejo Kalac.

Nego, ovo izgleda extra, samo nije mi nije jasno zasto su prvi redovi skremblovani

https://www.youtube.com/watch?v=A4uF60WJgRI

najezio sam se, svaka cast

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.