KK Partizan

1. JUGOSLOVENSKE

šta ti imaš protiv jugoslovena mamu ti jebem u bubnu opnu malo znaš?

2. Nego, ovo izgleda extra, samo nije mi nije jasno zasto su prvi redovi skremblovani

Mada i sami su sigurno svesni da to ništa ne znači, opet makar da šatro otežaju policiji posao, koja sigurno zna u koliko sati pišaju svi skremblovani.

3. Džoni je u prvim redovima. Odma' do Steve koske.

4. najezio sam se, svaka cast

Jbg, kad nema Evrolige, bar da vezbamo za dogodine :)

5. A niko da prokomentariše današnje potpisivanje ugovora :D

6. Šteta samo što mu kurvu dovode za zakašnjenjem, tamo na proleće :)

7. Ah, kako je moćan taj "Parni valjak", kada jedan "Metalac" mora da im pobeđuje konkurenciju.

8. Pa znš kako, Metalac treba poštovati. Stariji je klub od nekih.

9. Pa znš kako, Metalac treba poštovati. Stariji je klub od nekih.

Čaje ŠUKarije!

10. Pa znš kako, Metalac treba poštovati. Stariji je klub od nekih.

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

11. Ko je sad ovaj Demigod, ide forumom i kao nesto podjebava raju s duplog, sto to ne banujete Djoni odma

12. Mada i sami su sigurno svesni da to ništa ne znači, opet makar da šatro otežaju policiji posao, koja sigurno zna u koliko sati pišaju svi skremblovani.

Naivno do bola. Pretpostavio sam al reko da ipak pitam.

Jugosloven, jel vidiš kako izgleda kad odgovara neko ko ima sve hromozome na broju?

13. Komentar sa B92

Pa ovaj kod nas ne bi igrao ni pola min pored Djenke, Jake i Branka, al dobro to su njihovi TALENTI buahahag
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vuk, 12. januar 2015 14:52)

Ovo ne može biti trol, autentična limenka.

14. Sto se Vanje tice, sad ce se javiti Jakov sa pricom " Taj KK Vracar je nastao zato sto sam ja rekao mom ortaku da bi valjalo napraviti neki klub na Vracaru da imaju deca gde da se uce i da se izrodi neki novi Bodiroga, da ne kazem Bogdan. On covek, preneo to nekom poznaniku, a ovaj svom pasenogu i pozvase cuvenog Gedzu te on osnova klub. Takodje, surnjaja mog komsije radi u istoj firmi gde i Vanjina majka, pa je posredstvom nje mali poceo da se bavi kosarkom bas u tom klubu. Long stori sort, JA SAM GA NAPRAVIO JA JA JA JA JA NIJE DULE JA SAM!"

15. CIBONA PUKLA OD ZADRA OPAAAAAAA

16. Posle starog "Metalca", groblje je dobilo pomoć i od svojih. Lepo je kada se bratski timovi ispomažu.

17. Posle starog "Metalca", groblje je dobilo pomoć i od svojih. Lepo je kada se bratski timovi ispomažu.

Sta bi, provalio si da ipak igramo f4 pa si se usro?

18. Vaš službeni glasnik, Kurir, objavio da vam dolazi plej. Neki Đukanović sa Lovćena. Ladno vam Milo uvalio nekog rođaka da vas sabotira. lolo

19. A mene budale.A ja mislio da je kurir vučićev(čitaj vaš) glasnik.Dobro si mi reko pa da ga češće otvaram lolo

20. Zna se ko maše podacima iz Kurira lolo

Nego, stvarno objavili vest za tog pleja, ne mogu da linkujem sa fona.

Pogledao mu hajlajtse, klasičan Đetić, samo trojke šiba.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.