KK Partizan

1. Levski doveo neka tri nova igraca, bice gusto, bice 20

2. jel igramo na kraju u areni sa bugarima

3. Dolazite li na kup ili ćete iskulirati?

4. Kuliramo, zbog mentalnog zdravlja vecine u Srbiji.

5. Ja mislim da sigurno dolaze, Niš nije skup to je prvo, a drugo, neće nam trebati smeštaj do nedelje. lolo

6. kada igrate sa levskim?

7. dobar avatar kap. sutra u šes

8. Ovog Đumića sad razmišljaju dal da angažuju ko centra il ko centarfora u FK. Otišo Danko... ;-)

9. Gledao sam Cedevita Cibona, i baš šteta što je Cibona izgubila, 50 sekundi do kraja imali 3 razlike i dva bacanja, i jbg promašiše oba. To bi nas poravnalo sa cedevitom, i time mnogo otvorilo to 3. mesto. A možda i drugo.

Evidentno je da su i Budućnost i Cedevita u padu forme.

10. Ako raskinu ugovor meni to deluje kao realna opcija

11. Pa i ja mislim.

Ovog Đumića potpišemo da popunjava četvorku, Marića na peticu i imamo više nego realne šanse da se plasiramo u finale ABA lige sa kim god da igramo. Samo da se realizuje sve lepo za nekih 7 dana.

Inače, i to će biti ponedeljak. :D

12. Nego da li potpisuje u ponedeljak, kao i Božo? :D

13. Nego sta, mozda sledeci, mozda onaj tamo, mozda dogodine,al bice ponedeljak :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.