Hahahaha ovo izlazi kad ukucam Bryce Cotton Partizan, nema nista od djuskanja.
KK Partizan 2013/14 - Page 2201 - Sport - Forum B92
forum.b92.net › Arhiva › Sport › Sport
27.06.2014. - Постова: 14 - 12 аутора
Page 2201 of 2303 - KK Partizan 2013/14 - posted in Sport: pravimo ... Pokupiti Bryce Cotton-a što pre za neke smešne pare i da đuskamo ...
Shomy23
Ozbiljno pitam, stvarno ne znam...što potencirate stalno priču o SNS-u i Partizanu ? Ko je to snsovac, Peković, Berić, ko ? SNS otero Duleta, SNS uništava klub...jedino mi onaj Grubor ima SNS glavu.
Nedic. Sekretar Vlade.
Alfa i omega u FK i KK. Naravno, funkcije je bez, avionom u Augsburg ide u svojstvu navijaca.
Kako ne znaš brt nama pare od dece iz kvadrature kruga njima menica za Klobučara SNS kriv je brt.
Odakle pare majku vam jebem?
Hehe zašto gnevni ste prijatelji dragi?
Imamo u šteku. Jebemo i mi tebi.
Ja nemam majku semberac
Zar nam nije došao Sale tada?
Ako ovaj dođe biće svašta.
https://www.youtube.com/watch?v=VgUowu_Kwo8
odakle ovo mlatoni?
ovo lika dovode od 2013 jbt. Nego sta je se Armstedom?
Armsted igra u Avtodoru Saratov.
Izgleda da je opet aktuelan, a pored njega i Juwan Staten i Lorenzo Brown iz Minesote. Armsted igra negde u Rusiji.
Hahahaha ovo izlazi kad ukucam Bryce Cotton Partizan, nema nista od djuskanja.
forum.b92.net › Arhiva › Sport › Sport
27.06.2014. - Постова: 14 - 12 аутора
Page 2201 of 2303 - KK Partizan 2013/14 - posted in Sport: pravimo ... Pokupiti Bryce Cotton-a što pre za neke smešne pare i da đuskamo ...
Pokupite onog skocnog crnju sto je igrao u Metalcu.
Ma Mekejleb ispušava u NOP i dolazi.
Zapamtite ovaj post pičke!
Brajs Koton >> Mekejleb
Ako Koton ne potpiše, potpisaće Wool.
Kaunt ziro-zacenio se lololo
Pita me Španac jedan danas kao šta je sa KK Partizanom ja kao čekaju pleja sa pecanja da dođe, nije skontao - glupi španci.
Ništa onda.
Ozbiljno pitam, stvarno ne znam...što potencirate stalno priču o SNS-u i Partizanu ? Ko je to snsovac, Peković, Berić, ko ? SNS otero Duleta, SNS uništava klub...jedino mi onaj Grubor ima SNS glavu.
Nedic. Sekretar Vlade.
Alfa i omega u FK i KK. Naravno, funkcije je bez, avionom u Augsburg ide u svojstvu navijaca.