KK Partizan

1. A kolike su šanse da nam dođe taj Pamuk, zna li se?

2. pa s obzirom da sada nerezonski trošimo pare koje i nemamo iz zna se kojih interesa - 100%

3. Skup je Cotton baš, bilo bi čudo da dođe. Realnija opcija je onaj iz Minesote.

4. Ako mi osvojimo ABA ligu ove sezone, ja ti lepo dodjem na gajbu da ti poblajvam, jebem li ga nisam nikad al potrudicu se

za tog lika nismo imali pare jos kad se vesterman povredio, a tad smo imali argument evrolige i bili konkurent za titule u ABA i domacoj.
    sad je jedini argument kinta.
    Mada ne znam kako,al odjednom vlada atmosfera da kinta nije problem.
    zato valjda i igramo sa vrapcem i koprivom, kostom i floperom.

5. Odlično, Džouns ne igra.

Šta će nam pored Koprivice i Perovića...

6. е, јер има неко добар линак, овај мој је голо мудо!

7. Fino prednost imamo, stvarno šteta što nam Džouns ne igra, ne ide da mu prvi meč bude derbi, pogubiće se vrv.

8. kako bih Cvetkoviću izlomio noge za poslednji napad, pa imaš Anušića ne carini toliko.

9. Hahahahahah kuku majko.

10. To je to, završismo sezonu u oktobru.

11. Не помињите Загреб 2010. више. Баксузирате.

Како ће Рвати да се сладе сад...

12. 15 - 27 slobodna bacanja, nismo ni zaslužili pobedu.

13. A dobro ajde sad. kakav je to igrac Cvetkovic? Bez obzira sto je Partizan puko, nije da nece izgubiti jos pregrst utakmica, ali kakav je to igrac Cvetkovic? Kako on pliva jos uvek u ABA liga i kupuju ga timovi koji igraju ABA ligu? KLS igrac 100%.

14. ni prosle sezone nije bio bolji start, al tada je bio Dulo...

15. Bolje da se gasimo, nego da gledamo ovo, lepo se ugasimo i odemo časno i pošteno.

Jebeni degenerici, pa ona zvezda/fmp je u najgorem periodu svoje postojbine bila bolja od nas jbt. Ima na kraju da budemo gori od njih u sezoni 2010/11.

16. ahaha jebote sta se desilo ? ja gledo do 5 sekundi pre kraja, vodili ste poen i imali loptu, kako ste jebeno mogli da puknete ? opet nolanosmitovanje neko ?

17. Džoli Šibenik rang ekipe.

18. ne kukumavčite, ovo je prosuta utakmica, vidi se da je Partizan ipak i dalje ekipa koja će biti jasan favorit kući protiv prosečnih abaligaša a u gostima realno da očekuju pobedu. A ja stvarno ne mogu da izdvojim, bar ne još uvek neke kao loše abaligaše, jer sve te Krke, Metalci, Emzeteovi, Tajfuni, Zadri to mi je sve tako neka banda slična.
    Ne izgleda Partizan čemerno, izgleda samo prosečno a kada se vrate Murić i Andrić i kada proigra ovaj crnac, koji kontam da je makar ok, mislim da će realno biti borba za F4. Možda ne i da se ode, ali ono, da negde do pred kraj sezone postoje kakve takve šanse da se ode, to sam prilično uveren da će biti, duga je sezona.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.