KK Partizan

1. Žuti, sve su žuti krivi, žuti krivi što su Den Tane, Vesići, Adžići i Lukići ukrali sve što se ukrasti može.

Vesić je vaša rak-rana.
    Upropasio je KK, usrao vam je i FK, bio je u vaterpolu sa Čedom.... Kako završiše ti klubovi? Nema on veze sa žutima.
    Koliko se nešto tračari, Vesić ima afinitete za malo višim mjestom u politici, vidjećemo šta će biti :)

2. Isto ko tebi i Gayiju Vučić :D
    Sve je isto, samo mi manje kmečimo.

3. Aj pitaj gonza, em je novinar, em zna za ovo.

ubr, 840 racun je za direktne korisnike budzetskih sredstava (npr opstine, fakulteti, bolnice, efempe itd..)

Evo taman da potvrdim ovo što napisa Gazimudo, a što se tiče računa 840. Ne znam doduše da li i dalje imaju takav račun.
    Ovo naravno potvrđujem da ne bi Gazimudo više brinuo kako sam u međuvremenu (pošto me nije bilo na sajtu godinu dana LOLČIĆ) pristrasan lololo

Vidite, kada ovo napise truc onda je to OBJEKTIVNOST i NEUTRALNOST i smirenost i diskusija, a kada vam ovo isto napise Gmudo, sa sve ciframa i godinama (btw, truc se poziva na ove podatke) onda je Gmudo ostrascen i kmeci.

Nemoj to toliko ozbiljno da shvataš. Kapiram da si im omiljen pošto ti umeš da uletiš u diskusije, a onda se malo zapale obe strane, dok Truć u tim diskusijama baš i ne učestvuje (makar koliko ja pamtim) pa samim tim i nije zanimljiv. A plus što je mod pa se ljudi plaše banije lololo

4. Stvarno, rijetko glupa rasprava koja traje 2-3 godine.

5. Vesić će biti Vučić umjesto Vučića.

6. Dzamar Vilson dolazi, a mozda i Gadefors mladji umesto Andjusica.

7. mlatoni daj neke hajlajts klipove nmg da nadjem nigde

8. Pozdrav za gonza uz zelju da cesce posecuje forum.

a ljubac velicine cokijevog bankovnog racuna za Dia, navijaca kluba direktnog korisnika budzetskih sredstava republike Srbije :*

Nemoj to toliko ozbiljno da shvataš.

Ne shvatam uopste ozbiljno niti licno. znam da se u raspravama na internetu svadja sa covekom, a ne sa stavovima koje iznosi.
    a s obzirom da je jedna strana gurbet, bilo bi glupo ocekivati nesto drugo.

Sa druge strane, to sto truc nema zivaca da objasnjava ciganima koliko su jadni umisljeni , izmanipulisani i na kraju krajeva napaceni, ne znaci da je cigani to nisu.

pozdrav za sve zvezdase!

9. izijem flips
    mlatoni daj neke hajlajts klipove nmg da nadjem nigde

nema, ovaj kad je imao materijala za hajlajtse , koristio se jos uvek VHS

10. Млатони
    Dzamar Vilson dolazi, a mozda i Gadefors mladji umesto Andjusica.

za 8k evra mesecno.

letos kad gledah fince, pomislio sam da ovakvom Partizanu sleduje ovakav neki igrac. Tugica, al za situaciju i igraci kadar ovo je premija.
    A i crnac.

11. jesi ti cuo za #pomirenje? sad smo #porodica!
    i ne damo zlim jezicima da nas zavade!
    ZVEZDA SAMPION PARTIZAN OPSTANAK ALEALEALE

12. Bio je lijep i miran period dok ste vi karali. Prvih deset godina. Tad ti nije smetalo, eh...

13. da, pogotovo od 2006-2010 kad ste imali 20 milki evra :D

14. Пушта вас Жељко ххх

15. Може ли неко коначно да ми објасни за кога ја навијам? :(
    Је л' ово сад права звезда или неки трећи тим?
    Раднички су угасили чим је динкић отиш'о, и сад немам ни алтерантиву неку, не знам шта ми је чинити. Искрено се надам да је ово сад права звезда, јер ако није ни фмп ни звезда, онда је то већ превише, трећи клуб у само пар година за који треба да навијам, не могу ја то, ко зна шта ће бити за 2 године, и четврти, па нема смисла стварно!

16. haha sad krenuli sa obrnutom psihologijom.
    guglalo se musavci, svaka cast.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.