Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ја питам озб брт, збуњен сам јако.
Нисам гуглао животами, а мусав јесам.
Vidi ovako Coa. Kad je Zvezda zamrznuta svi njeni igraci su potpisali ugovor sa novim klubom. Kad je to poslovno-tehnicka saradnja zavrsena, taj drugi klub (nazovimo ga FMP) je promenio ime u ILR, iz pravilnika KSS je nekim cudom nestao clan koji se odnosi na prebacivanje prava izmedju klubova, a igraci nisu potpisivali ugovor sa Zvezdom koja je navodno odmrznuta. Tako da je to pitanje dosta komplikovano.
значи ипак трећи неки :(
аупичкуматерину онда.
шта рекосте, кад нам долази црњо из финске? :Д
било би лепо, онда би овог флопера огавног мало склонили са паркета, циганштура класична мусава!
Едит: мада и даље ми ништа није јасно, сачекаћу ћокија легенду да то разјасни па да се одлучим, до тад ћу потајно да пратим партизан, алтернатива мора да постоји, ко зна шта нас сутра чека!
Prca vas Coa sad aludirajući na to da se vi niste izjašnjavali dok Dule ne kaže kako zapravo jeste.
Није то била поента брт, није ми то ни пало на памет.
ali pazi ti ovo PRCA nas neko praveci segu oko toga za koga navija.
Lol, zamisli navijac rendzersa prca nekog seltikovca jer je presao da navija za madervel ( paralelni univerzum, jer nigde u svetu ne postoje UPPRovi osim u zvezdasrbijaaah)
Nego, gledao sam sad klipove ovog crnje.
loooool, koji trener ovog bude cuvao iznad bloka treba da se obesi o kvaku.
izgleda da je preduslov za pleja KKP da mora biti kamenjar
Nego ,kad ste vec tu, koja vam je fora sa ovim zvizdanjem himni EL?
negodujete sto ste po prvi put morali plasman da izborite umesto da ga dobijete za pare ili sta?
sveta vam preveliko ulaganje u Evroligasima i mislite da to nema smisla?
Млати бохор брт, нисам дошао да подјебавам с тим него да ми неко озбиљно разјасни за кога навијам сад. Млатони је мало помог'о, ал' фали ту још.
ок, долази вам симон од децембра :Д
pa pitaj na rsbu, oni ce ti objasniti pojam fuzije u kom oba entiteta nastavljaju da postoje samostalno.
ne moze simon , nie plej jbg.
al uzecemo mekela, ionako cete vi da ga sutnete i ostavite bez dinara (coki to moze, gospodbog ugovora, marketinga, biznisa i menadzmenta) i onda cemo mi da mu ponudimo 3 obroka dnevno, jednu kurvu da jebe nekoliko puta , u junu nekoliko puta, argeta za dorucak, musli za uzinu, i virsle za veceru. Rucak je ionako precenjen.
Хахахха симпатичан си ми постао, озб :д
pa pitaj na rsbu, oni ce ti objasniti pojam fuzije u kom oba entiteta nastavljaju da postoje samostalno.
al uzecemo mekela, ionako cete vi da ga sutnete i ostavite bez dinara (coki to moze, gospodbog ugovora, marketinga, biznisa i menadzmenta) i onda cemo mi da mu ponudimo 3 obroka dnevno, jednu kurvu da jebe nekoliko puta , u junu nekoliko puta, argeta za dorucak, musli za uzinu, i virsle za veceru. Rucak je ionako precenjen.
ne razumem shomy,
ja sam mislio da sam ti pre bio simpatican a onda sam poludjeo i nisam pozeljan kao sagovornik, pa makar ni na temu ljutih papricica koje sam ubr doktoriro (al ne ko nesa slina, nego stvarno mada nemam diplomu)
Да ли могу сместа да замолим неког, одма на почедку да постави линк!
Јебем ти и Вучића и Тита и кабловског оператера.
Himni el se zvizdi zbog toga sto vlada misljenje da nisu(el) dobro postupili u slucaju ubijenog navijaca u istambulu
Cmar Kuk hteo da asistira i pogodio u muda lika iza kosa koji je u kolicima :/
Hahahahahahaha zajebavas?
najozbiljnije, kakav idiot je crnja
Hahahahahaha ako iko ikada naidje na snimak kumim ga da okaci
Hladno, hladno, hladnije, zima tek počinje!