KK Partizan

1. Eto, otisao dulo dolaze sponzori nema lazi nema prevare

2. I eto, mi paranoišemo, vidite i sami da su nas sputavali. Sad će Rajfajzen dati 5000 maraka i kaže PA ETO IMALI STE SPONZORA RAJFAJZEN JEBATE SVE

Smišno.

3. Taman za osnovne životne potrebe. Za ostalo je ljubav tu.

4. то је 2500 кесица кикирикија од 100 грама, на 12 играча, 200 кесица по играчу, и за бомбоне претиче.

5. a fazon sponzrostvo u vidu "povoljnog kredita"

Ko se od AIKa opece, i u Rajfajzen duva.

6. Radoje Cincar
    то је 2500 кесица кикирикија од 100 грама, на 12 играча, 200 кесица по играчу, и за бомбоне претиче.

Bombone samo pred tekme, da ih spusa secer da se rastrce sto vise

7. Ne znam ja nista ja vidim da pise SPONZOR, RAJFAJZEN, AUSTRIJA, BANKA sto se mene tice imate para kolko volite plus doneo pekovic dolare americke...

8. valja opeglati keca u zadru.

9. Čestitam na pobjedi protiv Igokee Partizana.

10. Ajde bre Rasni ne budi vučićpeder. Ovo bi ti imalo smisla posle pobede protiv Partizana, a ti kačiš kad smo popušili od Igokee. Jesi pajser leb te jebo.

11. ne mozete da uradite nista evo vec nekoliko godina u evropi..jebiga mozda imate pare ali nekad pare nisu sve na svetu..nekad ti treba nesto vise osim novca i para..

12. jel to sto nam treba SRECA?
    jer sreca se ne moze kupiti novcem!?!??!?!!

13. vi ste nesto poput clanova sajentoloske crkve a mi smo nesto poput onih istinskih asketa koji zive u steni po pedeset godina i piju kisnicu..

14. a pritom do tada ne ostvarite nikakav rezultat u Evropi

15. looool ovi stvarno pukli od igokee?

pa mi cemo lagano da osvojimo ovaj cabar od lige

16. Finac Mekel
    Andjusic Lazic
    Muric Simonovic
    Jones Miler
    Novi Centar

Cirbes

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.