Dulo je pogrešio kada je otišao u CSKA, pošto se ta kratka epizoda, poznata kao potpuni fijasko, odrazila na njegovo mentalno zdravlje, te je on putpuno izgubio kompas. Ispade da je sa gubitkom kilograma izgubio i dar da od mahom prosečnih igrača napravi ozbiljnu ekipu.
Meni nedostaju ona divna vremena kad sam učio košarku sa ove teme... Pogađate, to su bila vremena u kojima je Partizan igrao EL. Kakve su to analize bile, boktejebo! Priznajem, u početku sam bio zbunjen. Šta bi bilo da je Mekejleb na 1:47 do kraja odigrao pikenpop umjesto pikenrola sa Robertsom?! Onda bi, normalno, Roberts imao više opcija na raspolaganju, šut za tri, prodor do kraja, ili prodor sa povratnim pasom za Kecmana?! Utakmica dobije potpuno drugi tok, ja već vidim kako Božić diže pehar EL, ludilo u BG-u, pjevaju se navijačke pjesme... Najsličnije onim likovima što analiziraju partije šaha, pa se vrate 326 poteza unazad, šbb kbb i na kraju ne znaš ko je bijeli a ko crni, ko je dobio partiju jbt?!
Sad bezveze, nemam đe učiti škole, moji pojma nemaju, a ovih nema. Ili pričaju o politici. Njesra.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Вукови, Вукови, ајмо сви у глас
Партизанов председник наступа за нас
Гробари, Гробари, ајмо сви у глас
Минесотин кошаркаш председник је наш
jbt pas pored ovakvih Grobara ni ne trebaju nam cigani.
ajd uzdravlje, sa ciganima jos i mogu da se nosim, pa makar i u coporu hijena ,al cak i jedan objektivan Grobar je previse za moj intelekt.
Gazi će uskoro napraviti dupli nalog s kojim će voditi konstruktivnu raspravu.
Loliska
Zasto zoves vucucapedera decko
To ne bi bila rasprava, nego međusobno milovanje po jajima.
ajd uzdravlje, sa ciganima jos i mogu da se nosim, pa makar i u coporu hijena ,al cak i jedan objektivan Grobar je previse za moj intelekt.
што, брт? је л' зато што сам ископирао овај коментар са јутјуба за Пековића на претходној страни?
Dulo je pogrešio kada je otišao u CSKA, pošto se ta kratka epizoda, poznata kao potpuni fijasko, odrazila na njegovo mentalno zdravlje, te je on putpuno izgubio kompas. Ispade da je sa gubitkom kilograma izgubio i dar da od mahom prosečnih igrača napravi ozbiljnu ekipu.
Zanimljivo je koliko je prosječni cigan naučio o košarci za 2 godine :D
Isto koliko je zanimljivo to koliko prosecan grobos ne nauci za 20 ;-)
TITOVI BLIZANCI!
Rekoh ja, stručnjaci, neviđeni :D
http://38.media.tumblr.com/b55593a19c1abf818d096017d8f2631e/tumblr_nitcjtx5TY1sg888so1_400.gif
0:20
https://www.facebook.com/NLPCentar/videos/10153756928498748/
Meni nedostaju ona divna vremena kad sam učio košarku sa ove teme... Pogađate, to su bila vremena u kojima je Partizan igrao EL. Kakve su to analize bile, boktejebo! Priznajem, u početku sam bio zbunjen. Šta bi bilo da je Mekejleb na 1:47 do kraja odigrao pikenpop umjesto pikenrola sa Robertsom?! Onda bi, normalno, Roberts imao više opcija na raspolaganju, šut za tri, prodor do kraja, ili prodor sa povratnim pasom za Kecmana?! Utakmica dobije potpuno drugi tok, ja već vidim kako Božić diže pehar EL, ludilo u BG-u, pjevaju se navijačke pjesme... Najsličnije onim likovima što analiziraju partije šaha, pa se vrate 326 poteza unazad, šbb kbb i na kraju ne znaš ko je bijeli a ko crni, ko je dobio partiju jbt?!
Sad bezveze, nemam đe učiti škole, moji pojma nemaju, a ovih nema. Ili pričaju o politici. Njesra.
stevane
platićeš mi za ovo
stevane
pogledao sam i ostale klipove
odoh da se otrujem mišomorom
Видиш, није ми пало на памет да погледам остале...
http://kkpartizan.rs/sr/vest/1715/raiffeisen-banka-je-novi-clan-crno-bele-kosarkaske-porodice
овде сад отварамо рачуне. ја затварам у интези до нове године.