KK Partizan

1. Odlicna utakmica veceras bila.

2. Crno beli, ma gde bili na tabeli
    http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201512/166763/tumblr_nlgtc1pa521sg888so1_400.gif
    nek vas prati nek vas jača pesma vaših navijača

3. Vojvodo, kad ste vi bili ko i mi sad tema vam nije ni postojala, tako da ne znam koliko si baš relevantan da pričaš nekome nešto, a?

Jer su samo oni koji pisu po temama vukajlije iskreni navijaci.

4. ALO BAGRO DZABA BAKLJADA
    http://www.delije.net/galerija/05_06/0506_cz_rad_11.jpg
    AJMO SVI PO POST NA FORUMU VUKAJLIJA.COM

5. Vojvodo, kad ste vi bili ko i mi sad

auuuuuuuu, al smo bili u kurcu

6. Ovo je košarka, magarče xD

Još ne razlučujemo sportove, a?

Košarka je ono gdje vam je Čović legenda, fudbal je ono gdje je Terza. Ne miješaj.

7. Mrzelo me da trazim sliku iz pionira sto ne menja cinjenicu da si lupio glupost ne?

8. Zdravo VOJVODA88.

9. Kako mi se želudac okrene kad vidim to, brt ti si pseto jbg, nemoj biti Marko debeli jbg brt

10. Ako se tabela okrene naopako ušli bi ste na f4 :D

11. Eeeee sta bi ste vi dali da je coki vas precednik al prc on je nas ne damo vam ga

12. Neka hvala, draže je nama i ovako nego da otkupljujemo grb na buvljaku, mijenjamo ime 5 puta i na kraju navijamo za Đuru Pucara Starog.

13. Podsecate me na basnu o lisici i grozdju

14. Znam da ovoliko potencirate tu pricu o dva kluba samo jer ste ljubomorni, to je i onaj trip uaaa vi ste drzavni klub mi smo trve klub iz naroda a u sebi mislis jaoj kad bi mi malo bili drzavni klub da imamo love

15. pseto88
    Podsecate me na basnu o lisici i grozdju

+1946-1955

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.