Vaši razlozi, izgovori i izrazi koje ste koristili kao opravdanje zbog odsustva sa posla/škole
  • DUM SPIRO SPERO!!!

Eto, pročitah negde nešto, i dobih inspiraciju i potrebu da otvorim ovu temu. Nadam se da sam joj našao pravo mesto. I nadam se da ne postoji ista, ili slična. Ako je ima, jebiga. Katanac.

E'o ja u školi sam redovno koristio da me stomak boleo, temperatura, ćale trebao da me doveze kad' je krenuo na posao ali kola nisu upalila pa i on nije otišao na posao, pa ni ja u školi. Saobraćajna nesreća je bila, nisam moga da prođem.. itd. A sad na poslu svako odsustvo je vezano za pijanstvo, i komplikacije koje slede posle istog.

Pa da vidim Vas, i vaše izgovore?

• Зна Мурињо

Само кажеш да си имао приватне проблеме и нико те ништа питати неће, ако има поноса и ако ти то не користиш свака 3 дана. :)

• a

Čekala dva sata da pređem ulicu drugarice učiteljice i zato kasnim. Stvarno je bila duga kolona automobila.

• Nata4Mika

Их, оправдања колико хоћеш. Стомак ме болео, била на контроли, проблеми код куће, сахрана. Ево сад је сезона слава, па је актуелно ''била сам на слави''.

• BeboP

Ја нисам изостајао, ја сам био вуковац.

• Champy

Skoro na faksu nije bilo vode...pošto sam Bolonjac, moram opravdati odsustvo...rekao sam da sam morao na WC, a znate da se mi muslimani peremo vodom, a ne papirom, tako da sam otišao u stan da izbacim strano tijelo iz sebe...i popušio je foru lololo

• cornelije

Везивао кера за кућицу пошто ме пратио 300м и морао сам да се враћам да га везивам.

• a

Šta ćemo s ovim ponedeljkom?
    Kojim ponedeljkom?
    Prošlim. Gdje si bila?
    Zar nisam bila? Bila sam.

• Champy

cornelije i aurora >>> GENIJALNO!

Sjetio sam se da sam jednom slagao da mi je djed umro...umro je davne 1986.

• бури

http://vukajlija.com/uvodjenje-u-vojnu-evidenciju/203881

ovo je nekada bio najbolji izgovor u srednjoj školi

• P

Boli me stomak, boli me noga, moram na probu hora... Uvek se nađe nešto. :)

• Kolfild

fudbal, bila utakmica. uvijek... trener nije imao kad da ispunjava opravdanje pa mi dao prazno, pecatirano i rekao da sam ispunim, ja ga provukao kroz skener i odstampao kilo opravdanja, pecat je izgubio malo na kvalitetu, vise nije bio ljubicast, nego plav, ali i dalje je licio na pecat.

• Хујо Смрад

Iam ja ortaka koji je hitno otišao sa sedmog časa da širi zenice!

• Crno

Ja do drugog srednje sahranio pola familije, zakopao milion kerova, vijao komšijinu ćurku po dvorištu, išao jedno 1000 puta na "turneju" sa folklorom, milioni utakmica i svakakva druga govna.

• The_mlinar_Dundurije

Bio red u trgovini, nije se moglo od dječurlije naručiti jelo, a doručak je najvažniji.
    I RADILO JE! LJEB TE JEB'O! A mislio sam da neće.

• G

Кад сам одсуствовао са наставе никада нисам лагао. Кажем где сам био, шетао, седео поред реке, у кафани. Крај. А ти ми дај неоправдани ако смеш... Да видиш како изгледа вожња у затвореном контејнеру, низ Милоша Поцерца на Савску...

• Rasni

znam jedan super stos
    ovako na odmoru uzmes sok od narandze i to pomesas sa kiflama , hlebom - sta god nadjes ondak se to u kesu stabis( onu malu) i glumis povracanje i puste te kuci 100 % a za posao neam pojma jos uvek nisam imao tu cast da se negde zaposlim

• Џорди

Бивша девојка је заједно са још неком девојком око годину дана изостајала са српског да би ишла на филмску секцију, која не постоји.
    Јебо школу у којој се ни не знају све активности.

• Petar Pan Pezo$

''IMO SAM OGROMNE PODKOŽNE BUBULJICE, NEKE SU I PUCALE I BILE LOJNE PA MI BILO NEPRIJATNO DA DOĐEM U ŠKOLU''!!!