Prijava

реци баки да се учлани у ДС

Taj rad

Gospodin Jedinstveni pre sat vremena
Чекај бре! Како Жижа Стојановић има 80 година? Зар није бар 15 година млађа? Ја сам њу виђао често у градском превозу, у 26-ици. Уђе она једном у аутобус, заподене причу са једном женом, и одмах креће разговор у који се и остали укључују. Прво се укључи један други, трећи, четврти, просто да не поверујеш, како људи занети разговором не промаше станицу кад треба да изађу.

Slušaj, nemoj da joj kažeš da sam ti ti JA rek'o, jer ima da me se odrekne :) Ali, istina je, samo se dobor drži :) Znam, da ume tako da priča sa ljudima ( mene je obavezno sramota kad sam sa njom jer me nabacuje ženskadiji ) i zato je svi vole. Biće joj drago da si je se tako setio :)

Важно да се осредња глумица попут Еве Рас провлачи кроз медије и извлачи на патетику, а људи који су стварно заслужили не добијају ни трунку пажње....
Бака ти је изузетно генијална глумица из сјајне генерације са Оливером Марковић и Радмилом Савићевић (која година мање, више), таквих глумица нема одавно на жалост....

@Рино

Драго ми је што имаш такво мишљење о њој, а видиш она себе уопште не сврстава у ту групу ( иако је била велика пријатељица са покојном Радом ). Не знам шта да ти кажем. Она никада није имала храбрости нити дрскости да се нешто буни и зато су је увек заобилазили. Јебига, ја сам јој унук, али већина људи која је упозната са њеном ситуацијом, сматра да је Жижа жестоко оштећена недодељивањем нац. пензије. И њене колеге које су добиле то мисле! поздрав и хвала на подршци

Хвала, Шарло, хвала Коматоуз.

Чек, она беше глумила баш госпођу министарку?

Jeste, enemy. Jedne sezone u BDP-u. Pa su skinuli da bi dali M. Dravić, koja nema veze sa istom.

Љољо, каква патишпањ тема.

Баш је лепо што ти је бака глумица и то једна од истакнутијих како на телевизији - тако и у позоришту, али морамо да скапирамо да и те националне пензије или како год се звале нису мерило квалитета неког уметника. Има толико много, поред твоје баке, заслужних такође за нашу културу, осмехе, ведар дух, здраво размишљање, да је излишно и причати да сви они заслужују такво признање. Бака ти је врхунска глумица и у неку руку ми ласка да делим комуникацију са неким ко јој је макар род, али сматрам да се држава ту мало залетела и да сад из године у годину покушава да прошири спискове и да је само питање времена (и ко преживи) ко ће је добити. Поздрави баку да није све у признањима, мада, верујем да она то и сама зна и нека јој до даљњег буду сатисфакција наши осмеси и небројени аплаузи које је побрала на даксама које живот значе. Овако или онако остаће записана у српској култури ..

Jeste, enemy. Jedne sezone u BDP-u. Pa su skinuli da bi dali M. Dravić, koja nema veze sa istom.

Па да, тако сам и ја чуо. А чини ми се и да сам чуо за њу да је била непревазиђена госпођа Министарка.

Поздрави баку да није све у признањима, мада, верујем да она то и сама зна и нека јој до даљњег буду сатисфакција наши осмеси и небројени аплаузи које је побрала на даксама које живот значе. Овако или онако остаће записана у српској култури ..

Hoću, biće joj zadovoljstvo.

Па да, тако сам и ја чуо. А чини ми се и да сам чуо за њу да је била непревазиђена госпођа Министарка.

Iz tvojih usta u Božije uši :)))

Бака ти је врхунска глумица и у неку руку ми ласка да делим комуникацију са неким ко јој је макар род

Hvala na tome, nadam se da ću i ja jednoga dana opravdati talenat za umetnost koji sam od nje nasledio :)))

Zar nije Radmila Živković bila Gđa Ministarka?

Zar nije Radmila Živković bila Gđa Ministarka?

Jeste, i dalje je. Ali u Narodnom Pozorištu a ova produkcija sa mojom bakom je bila u BDP-u.

Gledala sam je u ovim našim domaćim serijama, mnogo dobro je odigrala svoje uloge :) Drugačija od drugih, jednom je vidiš i zapamtiš joj lik :) Samo nisam znala kako se zove do sada... I treba da dobije tu nacionalnu penziju, ipak su glumci ozbiljni umetnici, za razliku od ovih estradnih... Pozdrav za baku! :)
A baviš li se ti glumom, Prof?

@forget-me-not

Hvala ti na lepim rečima a što se tiče tvog pitanja, ja sam dirigent, dakle muzičar, pa recimo da sam u tom smislu nasledio bakutu :)))

Da, nasledio si taj umetnički talenat :)) A bavi li se još neko u vašoj porodici glumom? Mislim, pitam onako, interesantno mi što je neko sa sajta blizak rod sa poznatom glumicom :)

Еј Профе, сад мораш да пазиш шта радиш, представљаш познату уметницу овде... х)

Еј Профе, сад мораш да пазиш шта радиш, представљаш познату уметницу овде... х)

Dala mi ovlašćenje...valjda :)))

Na tvoje pitanje, nezaboravime...Mislim, normalna je ona žena, znaš. Ima, ono, dve noge, dve ruke, ume da napravi do jaja supu s knedlama i kiflice sa sirom ( koje zove Šešeljeve jer su joj prvi put zagorele dok je gledala neku pretpotopnu sednicu ) a zbog prirode njenog posla imao sam prilike još kao dete da se upoznam sa svim facama iz glumačkog sveta i sprijateljim sa njihovim mlađim pokoljenjima. Niko drugi iz familije se ne bavi ovim poslom a Žižin otac a moj pradeda je umeo da svira begeš i to ti je otprilike to!

Pa normalno da je normalna :)) Blago tebi kad si upoznao sve te glumce... Dobro, Profe, neću više da te davim ;)

Ma, opušteno, nisi. :))

Šalim se ja malo, na sve si mi lepo odgovorio :)