Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 3

1. Vidim imamo zajedničkih prijatelja, znam brda ljudi odozdo.

2. Ja ne znam mnogo. Bio sam par puta u BB, na par dana.Ali lepo je tamo.

3. Meni kum odatle, zna ti ćaleta hohoho. Malopre pričaše nešto.

4. Ko vam je kapiten u ovom kolu? Meni je Mata,jebaću ga ako nešto ne uradi.

5. Meni će biti kapiten VAN PERSI od prvog ,pa do zadnjeg kola .
    (jedino ako se ne desi nekad neka povreda ili crveni karton)

6. Карлос Тевезић, уосталом увек је дилема на реалцији Тевез- Суарез евентуално Дембић Баић.

7. Ја сам ризиковао и дао траку Флечеру, надајући се да ће да забриљира против КПР-а. Узео само 3 бода, рекло би се да сам погрешио :)

8. Sanderlend jako loš ove sezone, čudi me, imaju O'Nila. Doveli Džonsona,Rouza na pozajmicu,Flečera,Kueljara... Po meni su razočarali.

9. eh ,pa šta onda reći tek za QPR

10. Oni su imali najgoreg trenera u istoriji Premijer Lige. Jeste legendaran igrač bio Hjuz ali je očajan trener. Došao je Rednap, već je krenulo na bolje.

11. Kapiten mi je van Persić, za naredno kolo mi je Suarezić lololol.

12. Moj život više nema smisla. Mata na klupi.Rafa odlazi.

13. Meni Podolski kapiten, a njega nema cak ni na klupi, tako da ce Kazorla preuzeti duznost

14. Jebo me konj da me jebo kad sam izbacio Bejla iz tima.

15. Jebao te! :) Kakav slobodnjak.

16. Aukurac. Ako Kazorla ne da het-trik izvršiću harakiri.

17. Kako igra ovaj Felaini da to nije normalno

18. Liverpul stvarno ponekada nema sreće. Posle prvog gola, zavladaju na nekoliko minuta na sredini, promaše 2 sjajne šanse,Henderson ispadne, napravi minimalan faul i Bejl pogodi. Vidi se da je Rodžers dobar stručnjak,vidi se da ima on ima ideju,ali nema mnogo igrača koji će ideju pretvoriti u delo.

19. Dobi me Dub za poen. Izbacim Bejla ubacim Kazorlu, Bejl 19, Kazorla 5. A znao sam da ne treba da radim to, jebo me otac ludi.

20. Списак учесника је на 7. страни, јебем га. Сад ћу да пошаљем Влајку да метне у први пост.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.