Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Који сам Челси, јебемти живот.
Честитке свима који су пребацили 2000 поена и шампиону Стивену.
Честитам победницима у оба такмичења!
Много сам грешио ове сезоне у преломним ситуацијама и то се одразило на пласман, на крају ипак може се рећи да сам задовољан.
Честитке још једном и да најавим ко и увек, следећа сезона је моја! ЛОЛООЛОЛОЛЛО
Гледам Лакијев пост и сконтам да је ово већ постало лепа традиција... Хвала свима на честиткама, сад мало да прославимо, а онда припрема за нову сезону и одбрану титуле. :D
Četstitam pobedniku i svim učesnicima.
Dobra sezona sa malo oscilacija, a po meni ove sezone najviše su kvaliteta pokazali igrači Evertona.
Obećavam da ću biti bolji. Na klasiku 23, h2h nisam video , al okej za prvu sezonu. 1803 bodova meni kul.
Идемо мачке, почело је! http://vukajlija.com/forum/teme/53856-fantasy-vukajlija-premier-liga-sezona-4