Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Ја се после пораза у Купу нисам јавио јер сам био банут због јебања. Ако нас победите регуларно, честитаћу. Мада мислим да нећете, јер ћете бити јебани.

2. Zapata, znaš šta je najgore od svega?! Hvališ se ovim snimkom, a čuješ li svoje navijače u pozadini?! Naravno, veliki je bio poraz, takve imaš da vidiš u svakom većem klubu. Pa Argentina izgubi u fudbalu 2:0 od Haitija, i ide dalje... Lepo kaže jedan čovek u kladionici, "grobari su poslednjih godina uzimali sve i svašta, u svim sportovima, a opet ih nema ni upola manje od nas, zamisli da nisu uzimali te trofeje koliko bi ih onda bilo?!" I imao je pravo. Da si napravio klip bez tona i nekako, ali si stavio sa tonom i stavio do znanja, da koliko god dobijali, uzimali trofeje na ovaj ili onaj način, nećete moći da prismrdite Zvezdi.

3. ВЕЧЕРАС ЈЕ НАШЕ ВЕЧЕ
    ВЕЧЕРАС СЕ СВИЊА ПЕЧЕ!

4. KAD SI SREĆAN RAZBI LIMENKU OD POD :cang-cang:
    KAD SI SREĆAN RAZBI LIMENKU OD POD :cang-cang:
    KAD SI SREĆAN I KAD ŽELIŠ ZDRUGIM DELIT SREĆU TU
    KAD SI SREĆAN JEBI FMP U ČMAR :je-bi:

5. JEBI IGOKEEE, JEBI DODIKOV I TADIĆEV PROJEKAT!

6. не кењај, ти не јебеш, признај да си се усро да дођеш после купа... НИГДЕ ВАС НИЈЕ БИЛО МИШОВИ ХИХИХИХИХ

7. Najnovija izjava vlasnika "Pečenjare Vujošević", imaćete priliku uživo da je odgledate na ArenaSport 1 od 21:00!
    http://memecrunch.com/meme/FOW9/stefan-va/image.png

8. Jel ima uopšte neđe da se gleda utakmica?

9. Tamo cigani ovde samo Partizan.
    Nego, hoće li meni neko reći zašto ona meni ne da sise usprkos tome što je volim.

10. Jebaćemo Derviše 9 razlike
    Paste ša sam reko

11. A čekaj, Dionizije, šta to ima veze što vas ima više. Kao na foru, vi ste prosrpski tim, većina normalnih ljudi navija za Zvezdu a mi izrodi za Partizan. Pa vidim, zemlja nam je ono, idealna, tipa Kosovo nas zajebava.

Pa i u Portugalu Benfika i Sporting imaju više pristalica a Porto uzimao Ligu šampiona skoro. Ja ne bih ni voleo da navijam za tim koji ima NAJVIŠE pristalica, to je konformizam. Sam biraš koga ćeš da bodriš, ja se ne kajem kako sam izabrao.

Osim toga, sa Juga sam, a dole vrste nedotupavci, svi za Zvezdu, i to od kad je bio Bari 91' . Pre toga od njive nisu videli TV.

12. и ја сам са југа и прави јужњаци навијају за звезду, ти си вероватно бугарин :3

13. ljudi bre šta vam je SILOVAĆEMO ZVEZDOA!

14. Ja sam malo više Južnjak od tebe, garantujem :) Tako da mogu da pričam kakvi smo. A govna smo, ubedljivo najveća u Srbiji.

15. Kažem da smo superiorniji u odnosu na vas kao navijači. Što i jeste tako, ako bismo objektivno pogledali. Nebitno je da li si sa Juga (geografski) ili sa severa, po meni je svaki čovek za sebe, pa odakle god da je on. Upoznao sam u NS neke likove iz CG, Rep. Srpske, i slično, i imao sam osećaj da ih znam sto godina, potpuno ležerno sa njima pričao, sa nekima koji su odakle i ja (Valjevo) nisam mogao da sedim, jer jednostavno nemam nikakvih dodirnih tačaka sa njima. Tako da to odakle si (smo) je nebitno. To za Kosovo, to je sasvim druga tema, oko koje sam se cimao do skoro, a sad u suštini je većina rešena, koliko god se mi svi slagali ili ne. Ne pričam o uspesima (Benfike, Sportinga ili Portoa), nego o navijačima, jer su neki (da ih ne citiram, pronaći će se lako) govorili da smo mi počeli da pratimo košarku tek kad smo počeli da dobijamo...što nije tačno! Na kom god mestu bila, protiv koga god igrala JA NAVIJAM ZA ZVEZDU! Ni ja se ne kajem za koga navijam, i mislim da smo bolji od bilo kog drugog kluba u Srbiji. Svako gleda svoj tim, i Nordsjeland je igrao LŠ, pa to ne znači da je bolji i veći od npr Kopenhagena...A to što su kod tebe svi za Zvezdu, znači ništa drugo, nego da je većina u pravu... :)

16. Osim toga, sa Juga sam, a dole vrste nedotupavci, svi za Zvezdu, i to od kad je bio Bari 91' . Pre toga od njive nisu videli TV.

Sjajno, nisam znao da na jugu samo suva inteligencija navija za partizan, a mi kravari i brđani navijamo za Zvezdu.

17. Zapata neverovatno je da se raspravljaš sa ljudima koji jedino mogu da se pohvale time što ih "ima više", mada kada se ne čuju, a to je često jer imaju 7 minuta efektivnog navijanja, oni izmisle zvučnike. Zapata, jednom smo se zezali i pomagali navijačima zvezde navijajući za njih koliko su jadni bili na toj tekmi. "Evo vam pomoć" smo prvo najavili a onda se zezali i zviždali kada Partizan ima lotu, a aplaudirali na svakih 3 minuta jer toliko im je potrebno bilo da daju koš.
    Išao sam preko 15 godina na utakmice, koliko ste smešni i koliko lažete, to je epski postalo.
    Da ti ne pričam o stanju u BG-u gde sam sa Grobarskom majicom išao bilo gde osim u dva naselja gde je baš hard kor. Meni je smešno kada mi neko priča o navijačima zvezde neke bajke, s obzirom da živim u najvećem jezgru i znam te momke odlično. Odrastao sam sa njima.
    Vaše navijanje je već 10 godina dosadno, čak i vama samima, efektivno traje 5 minuta i pesme su vam sranje.

EDIT: Nije se desilo da dođu sa tekme drugari iz kraja i da se ne žale što su vam pesme dosadne. Kao "Što pevamo non-stop ona sranja". Tako smo i mi pre jedno 10 godina kada se pevao smor tipa "Tamo daleko" na tribini.

18. Zapata je u pravu u jednom, a to je da se masa popalila zbog Barija. Na to mi se jedan vaš vođa pomalo žalio, ali nije OK da napišem koji.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.