Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ajde pravite takmičenje ko pobedi postaje celt umesto celta
Dakle
Svaki kandidat pravi poster, reakciju, definiciju i esej na temu Zašto trebam da postanem mod i šta nam nosi sutra (iliti vinese)
Narod pita i narod bira i narod diskutuje su tri teme koje će biti otvorene i eto.
Moram redno da postavim ipak:
Cegrtaljka
Jack Harper
Bata gugi
The Prof
Dakle
Svaki kandidat pravi poster, reakciju, definiciju i esej na temu Zašto trebam da postanem mod i šta nam nosi sutra (iliti vinese)
Narod pita i narod bira i narod diskutuje su tri teme koje će biti otvorene i eto.
Подржавам. Али остајем при старом, мора да прође 40 дана за несрећног ћелта.
Cegrtaljka ahahahahah pa ne morate predlagati svakog ko vam je barem jednom definiciju pofalio jebala vas nedjelja.
Ove što predlažu druge kao da ne žele sami biti mod tukao bih goveđim kurcem sušenim na cerovini.
Koji ce kurac jos modova i ovih je previse, ja bi ih jos par razmodovo, a ne bi nikog ustolicio. Koliko se realno sadrzaja novog kreira zajedno sa sve forumom moze 5 aktivnih modova odrzavati. Jel realno da na 50ak clanova koliko ih vise manje ima aktivno stoji 10 modova. Jebo te kurac, svaki 5 aktivni clan je mod...Najbolje ajmo sviju umodovati pa kad je bal nek se i princ jebe.
Što se tiče ustoličenja, to je Rasnijeva sfera delatnosti... #strip
Kosmopolita za moda.
Bolje da se predlaže o uvođenju novog sadržaja ili kako da se osveži vukina stranica na fejsu jer dnevna doza dejana cukića kupi više lajkova nego odabrana reakcija sa vuke, a ne uvođenje nekog novog moderatora, mislim nema logike.
#stobabicakilavodete
Moram redno da postavim ipak:
Cegrtaljka
Jack Harper
Bata gugi
The Prof
Зар Џек није већ била модератор?
CEKAONICARIMA ODUZETI PRAVO GLASA.
JA PREDLAZEM MALOG PRSTA I DANKANA
VOJVODU ZA POCASNOG MODA
Reme http://vukajlija.com/forum/teme/56030-autori-biraju-moderatora?strana=38#post_3049851
ČEK ČEK, OVO JEBANJE U AKTIVNIM?
JA ARČIM!!!!111666
Deki koji si
N O O B
O
O
B
Hehe
Ja
E
S
A
M
čudi me kako već nisam moderator...posavina bi trebala imati moderatora, ne računam ono dvoje kupusara iz bijeljine
volontera nikad dosta
Glavni, ako postaneš mod, da okačiš snimak kako dižeš korsu na 4 barske stolice.
moderator treba biti 1 dan, izbrišeš neka govna sa profila od gluposti što si napravio i to je to, ostalo no!