Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Mozda bi se tusirao seljacino balkanska!!
To rade djevojke po meni niko nije svršavao i nemam sekret tako da vlažna maramica i vozi
Da sam znala da ste tako duhoviti možda bih i prihvatila. :v
KAKO BEŠE IDE ONO:
?
Kapiras da nisam stvarno nudio? Ja IMAM kome da se OBRATIM xd
Božić je a opet sam sam
Dok te ljubi drugi neko
Prešla sam te kao god.
Gotovo sad Srna
Kada jednom budeš nježan kasno je da budeš grub
Kao krava plitak potok eto
Ok +
E ima ta pesma brt ili tripujem?
Da bre, Ceca.
Nije ceca jebote mislim.da je karleusa ono sa maticem
Odoh brt lepo spavaj
Cao srno njezna budi kao najnjeznija pahulja severne hemisfere jer je severna njeznija od juzne na jugu je australija a tamo zmije i svakakve zivuljke ulaze u kucu pitaj mileta
Ne jbt
Pazi s kime spavaš je ovo
Karleuša je kaci samnom vjerujem u suprotno ne smem da se zaljubim u tebe
Mile kaže kenguri mu u bašti zijan prave
Ae odo i ja
Gotovo je sada pao si. Sutra sa kolegicom da pricas o muzici ili sa papetom on je dotas
Jebo vas bog retardirane, ostavite devojku na miru. Upropastili ste temu. Pfuj.
Dobro jutro Crna Goro
xD