Smotani zavodnik

1. A, da, slomljenog srca ostadoh...

2. Ната је (ипак) у праву. Узмите пример два мушкарца који слично изгледају, али да је то небитно у овом случају, а имају различит ниво самопоуздања као већ Ната то кже.
    И кад би обојица на исти начин пришли девојци и рекли јој идентичне ствари, један би јој изгледао ненормално јадан, патетичан и љигав, а други ненормално привлачан.
    И сад овај који што би жене рекле "има неку појаву" може и да одвали нешто, али да то уради на такав начин да колико год паметна била и колико год та одвала била дебилна, она падне на то. А с друге стране овај други колико год био фин и учтив, то може да изазове велику одбојност.
    Појава, харизма, самопоуздање, хемија, став, шта год било како год то већ жене зову, то је нешто што јебе. Или је по њеним критеријумима имаш или немаш. То се не учи на оваквим дебилним курсевима, са тим се рађаш или некако сам изградиш то, ако имаш мало мозга па сам превазиђеш своју пичкасту фазу и почнеш да прилазиш девојкама без оног "сад или никад", "моја или Божија", "написаћу јој песму, куповаћу јој цвеће, шетаћемо крај реке, оженићу је" ставом.
    Ако немаш ТО НЕШТО, можеш да дубиш на глави, неш јебати, ако она неће.

3. "написаћу јој песму, куповаћу јој цвеће, шетаћемо крај реке, оженићу је"

Niko po prirodi nije takav, to nije ono što želiš da radiš, to je usiljeno i neurotično, a čim počneš da se smaraš što si na sebe preuzeo teret te nemoguće uloge, ona postaje kurveštija kojoj ništa što uradiš nije dovoljno...a sve to nisi ni morao, sam si izabrao put bede.
    Svo to cveće, pesme i šetnje mogu da dođu kasnije ukoliko ste oboje taj brljgah romantični tipovi, ali u procesu muvanja je čisto traćenje vremena.

4. Колико само једете говна.

5. "написаћу јој песму, куповаћу јој цвеће, шетаћемо крај реке, оженићу је" ставом.

Мени је овај став прошао, а коштао ме је прилично времена, живаца и емоција. Још мало па пунимо деценију. Ваљда би лакше прошао да сам нашао неку сељанку без школе која чита једино хороскоп, говори само српски језик и то врло лоше и поруке на мобу пише без знакова интерпункције и са неправилним негацијама.

Svo to cveće, pesme i šetnje mogu da dođu kasnije ukoliko ste oboje taj brljgah romantični tipovi, ali u procesu muvanja je čisto traćenje vremena.

За неке од нас који смо ``brljgah romantični tipovi`` ово је најлепши део почетка везе (увод је врло важан). Заљубљеност је лудило, опијеност, страст па је логично да има и неких неуротичних, неконвенционалних потеза у таквом стању. Да, из ове перспективе, након година и година брака, сада ми се чини смешно. Али, треба проћи све фазе љубави па и ту романтичну, када јој је време.

Не знам шта мислите под процесом мувања, али мислим да он зависи од особе коју неко мува - што је особа глупља и плића, то је мување лакше. За неке је довољно извадити кључеве од БМВеа или платити скупо пиће. За неке мораш да знаш проклету Ану Курњикову од Толстојевског од корице до корице. За неке само да будеш балканоид.

6. Грањка, није сад тема шта жене желе, него шта овај Сале НУМЕ, а мисли ДУМЕ!
    Човек покушава да нам покаже да завођење може да се научи, а он сам делује као Шварценегер у оном филму "Близанци".
    https://www.youtube.com/watch?v=69vn_WxKBUs

7. само треба бити говедо

8. За неке је довољно извадити кључеве од БМВеа или платити скупо пиће. За неке мораш да знаш проклету Ану Курњикову од Толстојевског од корице до корице. За неке само да будеш балканоид.

Na kraju krajeva, svako sebi nađe partnera kakvog zaslužuje.

9. Fender Stratocaster Извини, нисам озбиљно схватио тему. Мислио сам да се ви само шалите са неким човеком који очигледно има психичке проблеме (ако је озбиљан у својим изјавама).

Na kraju krajeva, svako sebi nađe partnera kakvog zaslužuje.

Управо тако.

10. Извини, Грањка, јбг, скренули смо сви са теме, а и твој, а и мој последњи пост су били мало дужи па да не почну опет да нас нападају ови што их мрзи да прочитају више од два реда.

11. Извини, нисам озбиљно схватио тему.

Извин, Грaњка, нисам мислио ништа лоше.

Izvinjavam se i ja za ozbiljno skretanje sa teme. Nastavite da proučavate Gnjatu.

12. Мене не мрзи, само ме замара јер вртите једну исту причу 15 страна, досадни сте и пљунуо бих вас управо.

13. izvinite svi, mi smo svi drugari :(
    imam baku u tivtu

14. само ме замара јер вртите једну исту причу 15 страна,

Pa šta više ima da se kaže? Već smo zaključili da je dileja.

15. Nasmejala sam se Radetovom komentaru mnogo više nego što granice razuma dopuštaju.

16. Ооо и нас захватио Борисов вирус извињавања...