U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Хоћеш да кажеш да ти/вам је битан искључиво физички изглед и да је нашем Ђапету узалуд било која, али буквално било која прича и приступ , докле год личи на подгрејани леш Бобана Рајовића?
vazda bilo da je zenama presudan fizicki izgled....a one su te koje uvek potenciraju kako nije sve u izgledu
Činjenica je da žene odlučuju dal će ti EVENTUALNO dati ili ti NIKADA neće dati, u prvim sekundama nakon što te ugledaju.
Srećna vest za estetski izazvane frajere je da žene biraju pomoću teorije haosa i da (skoro) svako na kraju ubode nešto.
Samouverenost, visina, čiste cipele i nedostatak zadaha samo povećavaju šanse za dobitnu kombinaciju.
Ох не, како сад то, јако сам се изненадио, зар није било да се жена заљуби слушајући мушкарца, изглед је ирелевантан за њих оне то не гледају, важно је каква је особа, зар је све ово била лаж..
И онда прочиташ Тамарин рапорт са богаташке журке и све ти буде јасно.
Микс, Ђапе има висину, чисте ципеле и ево претпоставимо пристојан задах. Признај да му све ово код тебе не повећава ми промил шансе за згодитак, поготово када му видиш ту динароидну лобању прошарану пегицама. То је чињеница.
mixmax je musko, tebra.
Хахахах не гледам, онда нек претпостави да је женско а може и Ната да одговори.
odgledah i ja. jesu ga zbunile, jbg. ali generalno, dosadno.
Scou, preskočio si osobinu koju sam namerno stavio na prvo mesto.
Đapetova tajna enormnog transfera je u njegovoj nesigurnosti kojom zrači ko Fukušima.
Ostalo na njemu je ok. Sve ima , samo mu fali ključni detalj.
Lik nije komičan on je komičar. Skockan , visok , solidne crte lica, a usro se (bukvalno) od dve profuknjače.
Zavođenje koje su njih dve primenile na njemu je jednako jadno ko i on.
Šteta što nisu imali neku zaista opasnu igračicu da ga izmašinira, to bi bila dobra televizija.
На оном првом клипу где је сам са оним ликом деловао је тако самоуверено, тако самозадовољно - а онда је допустио да га за само 2 минута оне две глупаче испрскају пред целим аудиторијумом. Сваки нормалан човек би се после такве бламчуге иселио на Исланд и за сваки случај одрадио 2,3 пластичне операције да га људи случајно не препознају.
Ја тек сад видео да има клип где је он ладно, после свега, дошао да се искупи. Не знам како ми је промакло..
Sta sad koji kurac mene prozivas na temi? Moj izgled, moj problem.
AHAHAHAHAHA PEZOSE NABIJEM TE NA KURAC
ZAGLAVI SE SA PREPLAŠENOM RIBOM U LIFTU
http://i.minus.com/jTDgVi82bHlhc.jpg
ZAPOČNE PRIČU O NEZAUSTAVLJIVOJ UBILAČKOJ MAŠINI IZ BUDUĆNOSTI DA SMANJI TENZIJU
Ako žensko ima imalo mozga, pozitivan prvi utisak na osnovu fizičkog izgleda ne može da ima presudnu ulogu. Rekla sam da nemate šansi ukoliko ste ženama na prvi pogled odbojni, a to nikako ne znači da ste odbojni fizički. Čuli ste sigurno za hemiju, za smisao za humor, za opuštenost u prvom obraćanju, za sitne finese koje izdvajaju neandertalca od civilizovanog primerka.
Sa ovim pristupom koji Gnjatić promoviše "Ja Tarzan, a ti Džejn, pazi kako sam dobar frajer, neodoljiv, samouveren, nenadjebiv sa nemogućnošću da me odbiješ" nemate apsolutno nikakvih šansi za uspeh.
A ukoliko ste se nameračili na ćurku koja će dati samo zato što ste nabildovani, dobro mirišete i vrtite oko prsta ključeve od nečeg besnog na četiri točka, onda vam reči nisu ni potrebne.
Pogledi su nam govorili vise od rijeci.
Upravo, ugledaš i okomiš se!
хахаха друже Бобане
Ово је већ нешто друго. Мислио сам да причаш о дословном "првом погледу", оно, гледаш лика за суседним столом, коначно си му ухватила поглед и муњевито га скенираш га једно 2,3 секунде међутим видиш да има крив нос, ружан осмех, залиске ко Вејн Руни или већ нешто друго што не задовољава твоје критеријуме који се тичу физичког изгледа.
Искрено, да ли би Ђапе имао шансе код тебе да се испостави да међу вама има неке хемије, да заправо има смисла за хумор (замисли), да није укоченн ко статива и да има нежне руке? Да се не лажемо - не, јер личи на Боб..
http://i58.tinypic.com/2qs739y.png
Ne mogu da zamišljam da li neko ima smisla za humor ukoliko ne progovori, ne znam da li ima nežne ruke, mada mi to uopšte nije bitno i ne obraćam pažnju, ali ovaj retard izdaleka izgleda odbojno, liči na manijaka onako zajapuren i oznojen, sa toliko malo samopouzdanja da se iz aviona vidi da ama baš ništa kod sebe ne ceni.
http://prntscr.com/3gil6q