Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
I ona drustvena dinamika na yt neko je kacio na transfer blama mislim, ono isto treba zabraniti da se ne povezuje sa covjecanstvom, da se kolektivno ogradimo od ovih dijabola molim vas
Moj drugar kad je jos bio studentsko govno na psihologiji i kad je ovo bilo aktuelno radio seminarski rad na faksu o socijalnoj anksioznosti i imao je kao primer bas ovog tuljana, i ono detaljno je razradio video od gestikulacije do ovih tikova i slicnih simptoma. I odbranio sa najvisom ocenom lol
Ne, brate, trebamo mi njemu da pomognemo da se izvuče, ali teško je očekivati da će nas poslušati.. jer Gnjata je lik koji misli da zapravo ljudi oko njega imaju problem
Molim te ukloni ovo . Imam dovoljno problema i fizičkih napada . Hvala ti unapred .
Inace najveca krindzara ikad, sto kaze neko iznad, morao sam da prekidam na svakih 20 sekundi i da se prosetam malo da dodjem sebi
Ajde bre mrs svi u 2015. kada je bilo aktuelno pricati kako moras da pauziras i crvenis dok gledas gnjatu.
ne znam da mi ista proizvodi ovoliku nelagodu kao ovo
Ovaj debilko i tesa tesanovic su najbolji ortaci kolko sam cuo
Pogledaj ga kakva je lobanja.. misliš da bi nekog zbunjenog, ali lepog, ovako unakazile?
Ima li neka anegdota vezana za tvoj avatar, nešto mi se čini da ima..?
https://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201206/228054/medium_image.jpg
jer ljudska reakcija na krindž zavisi od toga da li je to popularno u datom trenutku
Drustvena dinamika je pajser I zenomrzac, a ovog mi zesce dodje zao. Bukvalno ne mozes ni da ga sprdas koliko je jadan sav pogubljen. Plus uopste ne deuje kao los ili zlonameran lik.
Koprivica samo nema ni blama ni srama I dziber je.
gnjata je moj kolega s faksa, nemojte da ga dirate
skontces da je poprilicno umisljen sto se tice samog sebe, onda ti nece biti zao.
Pa ne znam. Nisam nesto upucena u lik I delo. Gledala par njegovih nastupa I on mi deluje kao neko ko se bori sa psihickim problemima, anksioznoscu I deprom na vrlo pogresan nacin. I taj njegob ponekad blagi napadacki stav mi deluje kao posledica toga.
Btw lik uopste nije ruzan, zapravo da ima samopouzdanja I da ima ok pokrete koji nisu tako anks bio bi smeker.
na faksu kruzi prica da je gnjata poslao asistentkinji mejl "zaklacu te", nakon sto mu je ova odbila seminarski na predmetu koji pokusava da polozi vec 11 godina
Svaki faks ima svog Gnjatu xD
al nije gnjata svakog faksa gnjata
hahahaha koji faks?
eto sojo, taman ga uzmi pod svoje, nauci ga koji su pokreti okej i smuvaj ga
mada kontam da bi lik umro da zapravo nadje ribu