Да можете да бирате, ко би то био? Не мора бити члан породице или неки пријатељ, може и нека позната личност.
Ја бих волио да ми Дарко Миличић чита некролог. Он би вјероватно рекао нешто типа "Нашег брата Крајишника у гроб су отјерали они говнари, оне пичкетине који су мислили да су неки курац! итд итд" И за крај да ми пусте Жару и Гоција - "Црна дама".
Пуцајте

http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201005/22633/medium_hqdefault.jpg
ON BI OBJASNIO DA SU ME UBILI MASONI GOVNARI
Dr Protić, ali da nadmaši sebe. Divan bi dan bio, jedni bi se razbežali, a drugi sjajno zabavili. He he kretenima sigurno ne bi palo na pamet da dolaze da mi uznemiravaju grobni kutak za zadušnice, posle toga.
https://www.youtube.com/watch?v=arcFx6QRCvE
Ја рекох једаред да ћу да одем као Павле Вујисић. Сам ћу направити видео посмртног говора и натерати неког да га пусти на сахрани. Шест попова да ме опоју и да иду кући, уместо даће курац свима, кад ме нису посећивали живог који ће ми мој и на сахрани. Нека пусте оне који заиста имају потребу и жељу да ме ожале да то ураде на миру, а сви остали могу што рече Олланик да ми га поблајвају онако мртвом.
Имам једног пријатеља (хехе) који је, потеран сличним резоном, на једној сахрани после чувеног почетка говора ***ТУЖНИ СКУПЕ*** узвикнуо ***ЈЕБЕМ ТЕ У ДУПЕ***.

Ne bih uopste voleo da mi drze govor jer ne bih voleo ni da me saranjuju u zemlju. Planirao sam da se udavim u osamdeset i nekoj iznad Marijaninog rova i da se to posle zove Torazulov rov, koji ce postati ukleto mesto gde nestaju brodovi i avioni. Muhuahua.
Elem, kad smo kod govora , iliti eulogija u nekom momentu svog zivota neko zamoli mog Ujaka da odrzi eulogiju, i ovom se to toliko svidi da pocne da drzi govore gde god ode na sahranu. Tako umre njegov rodjeni ujak, i popovi pevaju( a bilo ih tri), i sad Pop kaze par reci ono uopsteno i nastavljaju da pevaju kad Ujak STOJ!!! Popovi stanu, a on kaze JA hocu da kazem par reci o mom ujaku... I Moj Pokojni Cale gleda i ne moze da veruje, kaze , Slusaj, ako slucajno ja mandrknem pre njega, spremi kamen kad me budu saranjivali, ako krene da mi drzi govor pravo kamenom u glavu.
I stvarno, na svu muku kad je umro, setim se ja toga i kazem Majci, E vidi molim te sa Ujakom da ne proba slucajno da drzi govor, jer stvarno cu morati da ga gadjam obecao sam Ocu, i stvarno mi sedimo i eto ti ga Ujak, kaze e jel ste razmisljali za posmrtni govor ko ce da... A ja i Majka uglas NE!!!!! Srecom nije.
miličić i žajk pobedili
mada kombinacija njih dvojice bi bila najbolja, prvo miličić besno ispsuje sve koji su krivi za smrt napaćenog brata, jebe majku vatikanu i sorošu koji ga ubiše u cvetu mladosti a onda žajk dođe i baci koji fazon sa sunđer bob kartonom i rižom za jesti da umiri masu i udari glazuru
ja bi na takve sahrane mogo ići svaki dan