Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ај богати нек јаве, сад ће избори код нас а ја не знам за кога да гласам! да и ја сазнам за коју сам странку
Boli nas kurac lemaja.Na sledećem svetskom mi osvajamo pobedom 60-0 protiv hrvata
Sada su mi nadošli neki rodoljubivi osećaji, ali ne dam se uzrujati ovim deprimirajućim podatkom.
:'(
Nije me sramota Lemaja, više me je bilo sramota da budem u DS i da me posle tri godine pitaju "Ko si ti?" kad sam došao po ispisnicu. Jedini koji su me tretirali kao normalnog (sic!) bili su ovi iz DSS. Pogrešno si shvatila moje postove - ja se ne sprdam sa strankom nego sa istim ovim ispadima koji i tebi smetaju. Prestao sam da gledam televiziju na srpskom jeziku zbog toga. Što se tiče partijskih sastanaka (jebote, ovo zvuči kao u KPJ) ja sam provincijalac, kod nas se raspravlja o rupama u asfaltu po selu i o lošoj vodi u vodovodu i o popravkama u školskim salama, ne komentarišemo visoku vlast jer smo sami mali. Ti gledaš na SNS kao stranku, ja gledam samo pojedince koji odlučuju o komunalnim taksama i porezu i tome da li moja ćerka sme sama otići na časove u muzičku školu - vlast se i ruši i postavlja u BG, nikad u selima kao što je moje.
bruce, um, čekaj, a ja ne plaćam komunalne takse i poreze? mene ne pogađa kad neki
majmuni uvedu bus plus, pa drugi majmuni koji sruše prve majmune, između ostalog i obećanjem da će ukinuti bus plus, uzmu i tom bus plusu dodele komunalnu policiju, još će i murija da nas bije po prevozu.... i grešiš za ovo ko postavlja vast. vlast se od skoro postavlja i ruši u briselu i vašingtonu, a tokom 90ih, godinama je džaba bilo šta je beograd mislio, svi znamo da beograd nije cela srbija, "seoski" glasovi su brojniji. sada isto tako - džaba što urbana sredina misli da je vukili bolesnik, biće taj još par mandata na vlasti a široke narodne mase će ga obožavati, a posle će briselu i vašingtonu malo da dosadi, pa će nam postaviti nekog drugog, eto čisto malo da promene.... nego izvini što ću ovo da te pitam, el ima neka stranka u kojoj nisi bio? da nisi ti čović? :D ;)
Možete da me shvatite kako hoćete, ali trebalo bi (u teoriji, ne kažem da i ja to radim) više da gledate/mo stvari koje su opipljive, koje donose neku korist, od bistrenja politike možete eventualno dobiti - sede.
Код мене у селу, а и у околним селендрама 95% људи је за Вучка, ових 5% се нису појавили на изборима, тако да се не зна за ког су опредељени. Вучић демонстрира силу, можете само да га мрзите, али не и да га мрзите ! Мени Вучко купијо трактор, а вама убацио мурију у градски. АХАХАХ пишај по јебеним београђанима, вратите се у Бар ђе вам је и место, па пљујте по Момиру Булатовићу олололо
SPSSSSSSSSSSS - kad ti Brus onomatopejiše da budeš tiši. XD
lepo je jednom jedan pametan covek (petar pan pezo$) rekao da u politiku treba ulaziti samo radi sticanja sopstvene koristi....jer svejedno ne mozes svima udovoljiti, onda barem udovolji sebi samo...normalno ne da gazis preko mrtvih.
Svako ostalo politiciranje je gubljenje vremena.... a da ne pricam o ljudima koji citav zivot politiciraju iz fotelje i nerviraju se...ti su teski drogosi...nista ti nece faliti ni ako jedan jedini dnevnik ne ispratis u zivotu
inače, sitnica jedna koja mi je bila pokazatelj toga o kakvoj se bolesnoj postavci radi - čitam u blicu vest o nekoj našoj ženi koja se pre dvajes godina udala za italijana i pravi neka od najboljih vina na svetu. na kraju intervjua, novinar je pita da li je znala da i naš dragi veliki vođa voli dobra vina. žena se očigledno zbunila, odgovorila nešto tipa "to je skroz okej". sad ja vas pitam, msm da znam, da se pripremim, oćemo mi u SVAKOJ vesti da čitamo o vukiliju?
i meni je ta vest posebno zazvonila na uzbunu
http://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=1368#post_2943796
eto direktore, znači nisam luda, to je stvarno..... pa bizarno je jebote!
toliko je zona sumraka
da mogu da zamislim vest
Gospodin Dik Advokat me pozvao da pomognem za meč sa Albanijom. Želim da naglasim da nije važno što ću zadnju kap znoja ostaviti na terenu, nego je važno da dragim Albancima boravak ovde učinimo prijatnim, u šta će se, nadam se, uveriti i delegacija NATO koja će biti na utakmici. A zlonamernicima da poručim da moje kopačke neće koštati ni dinar poreske obveznike, njih će donirati moj prijatelj šeik Al Mujebumamu
i to da objave
i da počneš da vrištiš OVO NIJE REALNO
rekli bi ti
JEBO TE TADIĆ, JEL ON BOLJE IGRO?
Ja ne znam čemu rasprava, kad su sve političke opcije potpuno iste po narod. To se trebalo naučiti odavno. Još se samo lože oni koji od stranaka imaju direktnu korist i ajvani kojima nikad dosta kurčine u bulji.
Kod nas su uskoro izbori, pa mi ovo upalo u oko
http://www.dodaj.rs/f/3X/Op/NDAd5Bp/138346892603806074365622.jpg
1kg limuna 2005-e bio 1.70KM, 2014-e je 5.50KM
A vekna hljeba bila 0.50KM, a sad je između 1KM i 1.20KM.
I mene zanima ko glasa za ove?! Ili bilo koje?!
http://i.imgur.com/7uNVnLb.png
hhahahaa direktore!
ovde se i radi o tome da
NEMA VIŠE POLITIČKIH OPCIJA
NEMA VIŠE STRANAKA
samo jedan jedini jebeni psihopata koji od celog društva pravi one man show
ludilo, skrivena kamera, eksperiment, ebem li ga šta je ovo
Pih, ja to i ne primjećujem već godinama. Ima Vučić šta da uči od Dodika, a vi ćete se navići, ništa strašno. :)
Nisam nešto upućen, ali čuo sam da su plaćali nekim amerima vođenje kampanje, pa kontam da su i građenje kulta ličnosti, sve podsjeća na to, pauze između riječi, teatralni nastupi i tako...
Е Шалабејзеру, да вам је неко место Додика, не би било РС, а нама ће Србија да нестане ко год био на власти, тако да сте опет у бољој позицији. Додик макар не да да га јебу ови из Бриселшингтона, а наши сами скидају гаће и опет не ваљамо. Позз
И ДОДИК НИЈЕ ПОДМЕТНУО БРАТА ДА МУ РАЗБИЈУ ПИЧКУ ЗАРАД ПОЛИТИЧКИХ ПОЕНА, ОПААААА!!1 :Д