Prebijen Andrej Vucic

1. Hahahaha, Šljivorade, upravo si recitovao ono na čemu se zasniva kampanja Dodika:
    MI ČUVAMO RS, DA NAS NEMA NESTALA BI!
    Daj, ne budi smiješan, baš je Dodik takav junak da može jebati Brisel...

2. Ма знам, зато и кажем јеб'о га ти. :Д
    Ал' за ово друго сам у праву, мада су и МићО и АцО гурали браћу у кошаркашке клубове.

3. Jest, i obojica ih otjerali iz klubava. Mićkov se kurčio, a Acin rušio rejting vođe ili ko zna šta.

4. šalabajzeru, čuj šalabajzeru lolol ne mogu vjerovati da se obraćam nekome sa šalabajzeru nego nebitno, ovo što si nedavno okačio a što je vezano za porast nekih cijena, drug dobro objasni sinoć izjavom:
    - Pa da, te '02e kad si ti mogao kupiti crveni Bond za marku i po Zidan je koštao 50 miliona, danas bi Zidan koštao 500 miliona,
    čime završi priču o cijenama i platama i sjede na zidić

5. suština posta je da je bolje porediti Zidana nego limun sa nečim, jer ima ljudi koji nisu čuli za limun

6. УУУУУУУ ДВОРИШНИ, УБО ДРУГАР КО СПРСТОМ У ГУЈСЦУ, СВАКА ЦХАСТ!!1

7. e jebo vas dodik, ovo je tema u vučiću.

inače, šalabajzeru, vučiću konsultantske usluge pružao rudolf đulijani, bivši gradonačelnik njujorka, kad vidiš koga je njegova firma sve konsultovala, sve ti bude jasno...

8. meni je i dalje nejasno zašto vi raspravljate o ovim stvarima, čitajte definicije i pišite ih, vidite da čitanost tone, a za to sigurno nisu krivi ni taj vučić a ni lemi dikdo

9. JE BE NAM SE ZA DE FI NI CI JE

10. Шљиворад Тртовић™
    Е Шалабејзеру, да вам је неко место Додика, не би било РС, а нама ће Србија да нестане ко год био на власти, тако да сте опет у бољој позицији. Додик макар не да да га јебу ови из Бриселшингтона, а наши сами скидају гаће и опет не ваљамо. Позз

То је та прича. Овамо говоре еее да је нама један Вучић да заведе ред Додик лопина само фолира к'о фол чува РС, а код вас еее да је нама један Додик, овај Вучић само се рекламира ко да је усред кампање. И треба нас све јебати
    И исто нас треба јебати што и једни и други серемо како нам власт постављају Брисел и Американци, а ми уствари сами својим гласањем (или негласањем) бирамо власт. Јеботе, па и за мјесну заједницу или за какво скупљање пара изаберемо највеће говно од човјека у селу, јел нам и то Брисел поставља, А?

11. pa kako mi svojim glasanjem biramo vlast kad se oni presaberu posle i poortace se medjusobno sa tim koalicijama, fazon glasas za palmu jovanovica, a dobijes u paketu sa njim cedu jovanovica i jozefa kasu jer je njima tako odgovaralo...

za ovog bogougodnog je mozda 20% zatucanih, a on se ponasa kao da ga obozava 100% stanovnistva

12. Па што гласаш за палму јовановића кад знаш да ће да се уортачи с онима који му нису ни слични и нису никако твоја опција?
    И шта ради осталих 80% становништва који нису за Вучића? Спавају? Па ко их јебе онда.

13. за палму јовановића

obojica su looody

14. inače, šalabajzeru, vučiću konsultantske usluge pružao rudolf đulijani, bivši gradonačelnik njujorka, kad vidiš koga je njegova firma sve konsultovala, sve ti bude jasno...

E, to znam, al' sam negdje pročitao da mu je neka američka firma osmislila kampanju, nevezano za Đulijanija.

15. nego izvini što ću ovo da te pitam, el ima neka stranka u kojoj nisi bio? da nisi ti čović? :D ;)

Kao sasvim mlad patriota bio sam u SPS (Titov pionir, partizanska porodica, gde bi drugo) odatle su me izbacili jer sam glavnom odboru poslao spisak lopova iz stranke i šta su pokrali. U tom kratkom periodu zaluđenosti sam bio jedan od osnivača Drecunove stranke (jebiga, lepo pričao čovek, a voleo i da plati turu). Posle mi bilo svejedno i nisam bio nigde pa me ujak zamolio da se učlanim u DS jer su njegovom sinu obećali posao ako dovede pet članova. Odatle sam prešao u DSS jer su mom zetu obećali naći posao ako dovede pet članova (primećuješ uzorak). Sad sam ovde jer sam mator i imam neki status u gradu pa ne želim više da budem revolucionar.

I ne, nisam Čović, za razliku od njega ja nikad u životu nisam dobio ni dinar od stranačkih angažmana. Čak sam i posao našao sam, ludom srećom.

16. Znači samo kod Čede nisi bio :)

17. Nisam ni dripac ni probisvet i ni zbog čeg' nije me stid...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.