Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Hahahaha, Šljivorade, upravo si recitovao ono na čemu se zasniva kampanja Dodika:
MI ČUVAMO RS, DA NAS NEMA NESTALA BI!
Daj, ne budi smiješan, baš je Dodik takav junak da može jebati Brisel...
Ма знам, зато и кажем јеб'о га ти. :Д
Ал' за ово друго сам у праву, мада су и МићО и АцО гурали браћу у кошаркашке клубове.
Jest, i obojica ih otjerali iz klubava. Mićkov se kurčio, a Acin rušio rejting vođe ili ko zna šta.
šalabajzeru, čuj šalabajzeru lolol ne mogu vjerovati da se obraćam nekome sa šalabajzeru nego nebitno, ovo što si nedavno okačio a što je vezano za porast nekih cijena, drug dobro objasni sinoć izjavom:
- Pa da, te '02e kad si ti mogao kupiti crveni Bond za marku i po Zidan je koštao 50 miliona, danas bi Zidan koštao 500 miliona,
čime završi priču o cijenama i platama i sjede na zidić
suština posta je da je bolje porediti Zidana nego limun sa nečim, jer ima ljudi koji nisu čuli za limun
УУУУУУУ ДВОРИШНИ, УБО ДРУГАР КО СПРСТОМ У ГУЈСЦУ, СВАКА ЦХАСТ!!1
e jebo vas dodik, ovo je tema u vučiću.
inače, šalabajzeru, vučiću konsultantske usluge pružao rudolf đulijani, bivši gradonačelnik njujorka, kad vidiš koga je njegova firma sve konsultovala, sve ti bude jasno...
meni je i dalje nejasno zašto vi raspravljate o ovim stvarima, čitajte definicije i pišite ih, vidite da čitanost tone, a za to sigurno nisu krivi ni taj vučić a ni lemi dikdo
JE BE NAM SE ZA DE FI NI CI JE
Е Шалабејзеру, да вам је неко место Додика, не би било РС, а нама ће Србија да нестане ко год био на власти, тако да сте опет у бољој позицији. Додик макар не да да га јебу ови из Бриселшингтона, а наши сами скидају гаће и опет не ваљамо. Позз
То је та прича. Овамо говоре еее да је нама један Вучић да заведе ред Додик лопина само фолира к'о фол чува РС, а код вас еее да је нама један Додик, овај Вучић само се рекламира ко да је усред кампање. И треба нас све јебати
И исто нас треба јебати што и једни и други серемо како нам власт постављају Брисел и Американци, а ми уствари сами својим гласањем (или негласањем) бирамо власт. Јеботе, па и за мјесну заједницу или за какво скупљање пара изаберемо највеће говно од човјека у селу, јел нам и то Брисел поставља, А?
pa kako mi svojim glasanjem biramo vlast kad se oni presaberu posle i poortace se medjusobno sa tim koalicijama, fazon glasas za palmu jovanovica, a dobijes u paketu sa njim cedu jovanovica i jozefa kasu jer je njima tako odgovaralo...
za ovog bogougodnog je mozda 20% zatucanih, a on se ponasa kao da ga obozava 100% stanovnistva
Па што гласаш за палму јовановића кад знаш да ће да се уортачи с онима који му нису ни слични и нису никако твоја опција?
И шта ради осталих 80% становништва који нису за Вучића? Спавају? Па ко их јебе онда.
obojica su looody
Solidan tekst, zanemarite sajt na kom je.
http://www.srbijadanas.net/hoce-li-vucic-doci-glave-srbiji-kako-je-ova-zemlja-postala-treca-najsiromasnija-drzava-na-svetu/
http://www.youtube.com/watch?v=zVYCZgDuaqk
http://www.srbijadanas.net/wp-content/uploads/2014/10/kakve-cuvali-790x592.jpg
E, to znam, al' sam negdje pročitao da mu je neka američka firma osmislila kampanju, nevezano za Đulijanija.
Kao sasvim mlad patriota bio sam u SPS (Titov pionir, partizanska porodica, gde bi drugo) odatle su me izbacili jer sam glavnom odboru poslao spisak lopova iz stranke i šta su pokrali. U tom kratkom periodu zaluđenosti sam bio jedan od osnivača Drecunove stranke (jebiga, lepo pričao čovek, a voleo i da plati turu). Posle mi bilo svejedno i nisam bio nigde pa me ujak zamolio da se učlanim u DS jer su njegovom sinu obećali posao ako dovede pet članova. Odatle sam prešao u DSS jer su mom zetu obećali naći posao ako dovede pet članova (primećuješ uzorak). Sad sam ovde jer sam mator i imam neki status u gradu pa ne želim više da budem revolucionar.
I ne, nisam Čović, za razliku od njega ja nikad u životu nisam dobio ni dinar od stranačkih angažmana. Čak sam i posao našao sam, ludom srećom.
Znači samo kod Čede nisi bio :)
Nisam ni dripac ni probisvet i ni zbog čeg' nije me stid...