Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Sa hrvatima i muslimanima ne treba ulaziti ni u kakve saveze. 2 puta bili 2 puta se zajebali.
Moram s nekim da podelim ovu činjenicu. Nema veze sa temom. Nikad nemam sunce na prozoru moje sobe, severoistok, ali često mi mesec izađe. Polumesec, mlad mesec, pun mesec (i onda kad je pun, ne mogu da spavam). Ovo s islamom me samo inspirisalo da se setim, a inače je više za temu o jadanju.
Westboro Baptist Church
Koga su oni ubili? Gde su postavili bombu radi ubijanja civila?
Па зато што се не налазе у некој распад држави па да могу да раде шта хоће. Да их ко пресели у рандом земљу блиског истока видио би каква би срања правили
Rasni, kakvo bre sranje na Kosovu, šta prdiš ti? Tamo je sve odavno rešeno, samo, što kaže onaj predsednik SANU, niko još nema muda da izađe pred narod da prizna da je Kosovo izgubljeno. Tj. on je pitao dokle ćete lagati narod da niste priznali Kosovo
http://static.panoramio.com/photos/large/17585902.jpg
јао изгубих сат времена расправљајући се са Борком јеботе. И ја знам како да квалитетно утрошим вријеме
https://www.youtube.com/watch?v=JEPp4UtSMO4
Izgubljeno je samo ono čega se odrekneš.
http://cdn.tf.rs/2015/10/21/FK-Crvena-zvezda-FK-Vojvodina15-620x350.jpg
Kakve veze ima kom svetu pripadaju? Ja ti pričam o pravima. Staljin je na primer uredno jebao sve, bez obzira na religiju.
I uopšte, mešeš fakte, jer je po zapadnim zemljam PRvi svet Nato i njegovi sateliti, Drugi svet SSSR i sateliti i treći svet, nesvrstani.
Ako misliš po novcu, kako se u momentu to generalijzuje (razvijene, u razvoju i nerazvijene), imaš ih solidno razvijenih i u razvoju, mada novac nije ravnomerno raspoređen. Iz toga što si reako, mogu samo da shvatim da nema zemlje sa muslimanima na vlasti koja jednako tretira muslimane i nemuslimane.
Znači nema država koja omalovažava muslimane? A ima koje to rade sa nemuslimanima, odnosno skoro svaka u momentu. Činjenice.
Nisi uspeo navesti ni jednu terorističku grupu povezanu sa hrišćanstvom.
Kad na sve to dodaš Islamsku državu, sranja po bliskom Istoku i Africi, izlete sa napadima u Parizu ili bombom u avionu Rusa, dobiješ odgovor zašto je trenutno veliki problem sa Islamom. I to veoma opravdan. Dodaj na sve to činjenicu da oni druge ne prihvataju, a Evropljani da; da oni dolaze u Evropu kako bi se kotili, i imaš mnogo razloga za objekitvan strah.
Kao što napisah par strana ranije, postajem jebeni Šešelj, a bio sam dosta liberalan, po pitanju toleranciji i imigracije. I ako se nešto ne promeni, cela jebena Evropa njihova za deceniju ili dve. I to tako da ostane, jer će biti dominantni po broju stanovnika. Pametno urađeno nažalost, Hitler i Napoleon su to hteli za života, a ovi gledaju dugoročnije.
Da ali je poenta da to ne rade zar ne?
Imaš i bajatijih fora
https://www.youtube.com/watch?v=Ic0ni6BGTF4
No šalu na stranu i sve to, od toliko muslimana i njihove netolerancije me hvata jeza.
Pre godinu dana ili tako nesto sam banovan jer sam te vredjao. Tad si bio DS govno.
http://www.recepti.com/img/recipe/7460-gibanica-sa-svjezim-i-suvim-sirom_zoom.jpg
Rasni, čak ni to. Samo ono što zaboraviš.
Pre godinu dana ili tako nesto sam banovan jer sam te vredjao. Tad si bio DS govno.
Jok, nisam bio ni tad, nisam ni sad. To što dobijam mnogo više desničarske stavove ima veze sa promenama u realnosti, a ne sa ksenofobijom koja je kod tebe zastupljena. Takođe, svestan sam da je to zlo što moram da biram, ali isto tako da je i manje od dva zla i tužan sam što uopšte moram tako nešto da biram. Među migrantima je više nesrećnika nego terorista i onih koji bi da se svete kroz uništavanje, ali se oni ne mogu razlikovati.
A ti i dalje ne znaš kulitivisano da se ponašaš. Tad sam ti rekao da treba da porasteš, i idalje tako mislim.
@borko,mnogo paranoises se za ono s onom mapom hahahah i onim da ce muslimani sjebati evropu u roku od 10,20 godina,nece muslimani sjebati evropu,jer evropa je ljuta civilizacija koja ljuto napreduje vekovima dok su ovi pleme fazon,mogu da prave sranja i to naravno,ali presmesna je mapa ona i ona osvajanja,nece oni nista ovde osvojiti niti uraditi ista vise od teroristickih chinova,a cak i za svaki put kad to urade najebati ljuto,gde oni su jako lsabi,primitivna civilizacija koja napreduje vekovima sporije od ove,sad ce kao oni da osvajaju hahahah i to za 10,20 godina kao da je 1423. pa da brojcano veci narodi imaju predost u ratovima
@ollanik, jebeš ga ole, nadam se da si u pravu. Ali oni svi hoće da ratuju, a većina nas neće i može da bude samo ovca za klanje. I cim mi je što oni očito imaju plan a nas boli kurac. I što je gore, kako da mu objasniš koliko je kul provesti dan pored reke u sred leta, sa ladnim pivom, ribom u bikiniju i malo trave, ili makar da ti ne skine glavu ako se njemu to već ne sviđa.
Jebem li ga, možda paranoišem. A možda će opet da rade nuklearke. Nemam pojma više.
Nije loše ratovanje, pod pretpostavkom da možeš da pobediš. A i onda te jebe mogućnost da ostaneš bez ruke, noge (život već nije važan, jer ako ostaneš bez njega, svejedno je). Znači, kao pejtbol, s mnogo više adrenalina, i ako veruješ u ono za šta se boriš, do jaja. Ako ne veruješ, pa onda eskiviraš na svaki mogući način.
Šta bre merite kurčeve ovde?
Zapadni svet je raskrstio sa religijom u dobroj meri, uglavnom zbog profita i sličnih stvari. Muslimanski nije, i to je ono o čemu priča Autobus. I ne vidim kako je relevantno ubijanje u ime biblije. I ovde se ne radi o sukobu religija nego o civilizacijskom sukobu, Brejvik je predstavnik zapadne, hrišćanske civilizacije pa nek veruje i u tolkinove valare.
Sa te strane agresije i zločina i poštovanja tuđih prava u svojim zemljama, do pre pedeset godina smo imali KKK i maltretiranje crnaca. Istrebljivanje Jevreja pre 70, pišanje po Africi, jebanje meksikanaca i tako dalje. Isto tako, zapadni svet licemerno liberalno trenutno postupa sa muslimanima, crncima i svima u svojoj zemlji, a ubija, bombarduje i pustoši zemlje po africi. Ali u tom slučaju se to zove borba za ljudska prava jer ta sranja prave legitimne institucije, a kada manja grupa muslimana to radi, to se zove terorizam, jer nisu toliko brojni i jaki. I jedni i drugi vode rat sa svoje tačke gledišta, a u očima onih drugih ovi prvi vrše zločine. I to je to.
Fora je što multikulturalizam priča za malu decu, jer u jednoj, primera radi francuskoj, koja je "tolerantna" prema muslimanima, je zapravo tolerantna prema muslimanima zapadnog sveta koji su prihvatili zapadnu kulturu, nije tolerantna prema muslimanima kojima smeta crtanje muhameda i slična sranja. Tačnije, pod izgovorom slobode govora, nipodaštavaju tu drugu kulturu. S moje tačke gledišta, i ja, i mi, i rusi i generalno cela evropa smo deo zapadne, evropske civilizacije, i naravno da se prijatnije osećam ovamo nego što bih se osećao tamo. Ali fora je što postoji i druga civilizacija. Teranje muslimanskih zemalja da prihvate zapadni nacin zivota (21. vek pickematerine) je potpuno ekvivalentna stvar nametanju islama kao religije cime se ovi drugi bave.
Sve u svemu, ljudi su govna i krajnje je vreme da se medjusobno istrebe. Svet bi bio lepse mesto da njim vladaju bubasvabe.
Udri mu ti esej :)
Meni su smešni ovo što brane Evropu od muslimana, ali čim se pomene Evropska unija, oće vade noževe, sablje, tenkove, kalašnjikove i ruski nuklearni arsenal :) Mislim, ljudi, gde je tu poenta?