SRANJE SA IMIGRANTIMA
  • Rasni

Pustinjski sokoli sad čuvaju onu bazu u blizini Palmire, tako da ISIS neće napredovati a sirijska vojska neće trošiti puno resursa.

• Šalabajzer

Rasni - Lazanski za sirotinju

• Rasni

Dosad islamisti nisu napadali Nemacku. Mislim da im je ovo najveći zajeb. Jer ih je Merkelova najviše i dovodila.

• Радјард Куплунг

Teroristički napad u Mančester Areni gde je Arijana Grande držala koncert, zasad devetnaestoro mrtvih, pedesetak povređeno. Još nije niko napisao da su islamisti, ali nešto ne verujem da su u pitanju fanovi Selene Gomez

http://www.bbc.com/news/live/uk-england-manchester-40007967

• celtic

Jbg, sve dječurlija na koncertu, to je crnjak. Znaju li ti teroristi koliko po svijetu ima neubijenih ministara????

• YouCantHandleTheTruћ

требало би мало да се неке земље одлуче да ли су у рату или нису. не може да ратујеш на три фронта у свету, а кући да се то не осети, одржаваш концерте, играш фудбал, кошарку.

• MlaDiLuk

koliko po svijetu ima neubijenih ministara????

I novoizabranih šefova vojno-bezbednosnih agencija?

• Букхаус Бој

Мојне Гашу да дирате, направиће керамичке плочице које апсорбују и штите против удара пластичног експлозива. Продаће свакој кући у Србији и после исисовци могу да постављају бомбе где хоће.
    У буџету кинта, исисовци фрустрирани а
    новинарке има да раде фелацио друговима из партије, клечећи у знак захвалности.
    Све је то мали Алек прорачунао по ободима и корицама Ђулића.

• Sevastokrator_95

Erdogan dobio po picki u Siriji, pa bi sad malo da kuka tetka Angeli za koju milijardicu i koristi migrante kao topovsko meso da bi dobio lovu

sta se nakotilo ovih populista na vlasti sto vladaju po 40 godina, laznih novina i portala, i glupog i naivnog sveta koji veruje tim populistima i medijima, stvarno me ne bi cudilo da uskoro upadnemo u neki veci medjureligijski ili medjurasni sukob

• krupovrbaski zmaj

jedva cekam taj sukob.
    vec skupljam pare za svoj svercerski kamion.

• C

"sta se nakotilo ovih populista na vlasti sto vladaju po 40 godina, laznih novina i portala, i glupog i naivnog sveta koji veruje tim populistima i medijima, stvarno me ne bi cudilo da uskoro upadnemo u neki veci medjureligijski ili medjurasni sukob"
    >Beograd (i beogradjani) ce vikati "ko nas zavadi" i biti bombardovan, opet.
    Nemam nista protiv :)

• Firex

Dicice nam natalitet majkuimjebem

• Firex

Sta mislite o svemu ovome

• l

srpska nacija se gasi.kad ode jos nasih iz zemlje a dodje jos kineza i iranaca i kad bude bio nas natalitet protiv njihovog za neku deceniju srbi ce da budu u velikoj manjini onda normalno srbija nece vise tako da se zove,stopicemo se sa njima i bice samo ljudi koji imaju srpsko poreklo, i onda vremenom nece da bude ni njih,nacija izumrla.nismo mi jedini desavalo se to i pre.to sam ja sanjao, da ne kazem imao viziju jos pre 15 god