Мојне Гашу да дирате, направиће керамичке плочице које апсорбују и штите против удара пластичног експлозива. Продаће свакој кући у Србији и после исисовци могу да постављају бомбе где хоће.
У буџету кинта, исисовци фрустрирани а
новинарке има да раде фелацио друговима из партије, клечећи у знак захвалности.
Све је то мали Алек прорачунао по ободима и корицама Ђулића.
Erdogan dobio po picki u Siriji, pa bi sad malo da kuka tetka Angeli za koju milijardicu i koristi migrante kao topovsko meso da bi dobio lovu
sta se nakotilo ovih populista na vlasti sto vladaju po 40 godina, laznih novina i portala, i glupog i naivnog sveta koji veruje tim populistima i medijima, stvarno me ne bi cudilo da uskoro upadnemo u neki veci medjureligijski ili medjurasni sukob
- C
"sta se nakotilo ovih populista na vlasti sto vladaju po 40 godina, laznih novina i portala, i glupog i naivnog sveta koji veruje tim populistima i medijima, stvarno me ne bi cudilo da uskoro upadnemo u neki veci medjureligijski ili medjurasni sukob"
>Beograd (i beogradjani) ce vikati "ko nas zavadi" i biti bombardovan, opet.
Nemam nista protiv :) - l
srpska nacija se gasi.kad ode jos nasih iz zemlje a dodje jos kineza i iranaca i kad bude bio nas natalitet protiv njihovog za neku deceniju srbi ce da budu u velikoj manjini onda normalno srbija nece vise tako da se zove,stopicemo se sa njima i bice samo ljudi koji imaju srpsko poreklo, i onda vremenom nece da bude ni njih,nacija izumrla.nismo mi jedini desavalo se to i pre.to sam ja sanjao, da ne kazem imao viziju jos pre 15 god